ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι δημότες οφείλουν να γνωρίζουν τις συνεργασίες της επόμενης μέρας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Οι δημότες οφείλουν να γνωρίζουν τις συνεργασίες της επόμενης μέρας

Ο απερχόμενος δήμαρχος διαβάζω στις ανακοινώσεις της παράταξης Κοκοτίνη και αυτής του Γιώργου Χατζηδάκη. Λες και έχει καμία από αυτές τις δύο προοπτική για πρωτιά. Λες και αύριο δεν θα συνεργαστούν με την πρώτη σε ψήφους .



Λες και τους βγαίνουν τα κουκιά να αφήσουν την πρώτη παράταξη σε ψήφους εκτός διοίκησης. Λες και είναι ικανοί να διοικήσουν. Εάν είχαμε κεντροδεξιά παράταξη ισχυρή για δεύτερο γύρο θα τους είχαμε αρχίσει σε ερωτήσεις που δεν θέλουν να ακούνε.

Όπως π.χ πότε ο Γιώργος Χατζηδάκης κατάλαβε πως ο Βαλασόπουλος δεν το πάει καλά το "καράβι". Και απαντάμε και εμείς αφού ο κόσμος ξέρει και η πόλη βουίζει. Γι΄αυτό ζητάει το debate γιατί βλέπει πως παρόλο που τον στηρίζει μεγάλο κομμάτι του παλιού ΠΑ.ΣΟ.Κ βλέπει πως θα κονταροχτυπηθεί σκληρά με τους Συριζαίους που ξύπνησαν από το λήθαργό τους μετά την συγκέντρωση της Δούρου στην πόλη μας. Βέβαια με τόσο "κυριλέ" ψηφοδέλτιο θα έχουν πρόβλημα.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με "επιστήμονες" της εποχής που το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν κυρίαρχο στον πολιτικό χάρτη της χώρας και ο Θεόδωρος Γεωργάκης ο απόλυτος άρχοντας της πόλης. Με τις πλάτες του πρώην δημάρχου και όχι με τις δικές του κινείται ο Γιώργος Χατζηδάκης που άμα δείτε και την συνέντευξή του δεν το έχει στο λόγο.

Τώρα γιατί ζητάει debate ένας Θεός ξέρει μάλλον επειδή θεωρεί πως είναι δύσκολο να γίνει/ Δεν θα το έλεγα πως είναι δύσκολο . Απλώς θέλει κάποιος να ασχοληθεί με αυτό. Πάντως άμα θέλει να μάθει ο κόσμος τι δεν έγινε μπορεί να μιλήσει δημόσια σε δρόμους και πλατείες.

Άμα έχει κανέναν έγγραφο καλό θα είναι αλλά στερείται εγγράφων όπως στερείται και δυνατότητας να διοικήσει καλύτερα από τον άνθρωπο που τον ανέδειξε. Πάντως σε 16 μέρες θα τελειώσει για κάποιους υποψήφιους η δυνατότητα να κινούνται με άνεση στην πόλη. Γιατί άμα λες πως είσαι δεύτερος και τερματίσεις τελικά τέταρτος είναι διαφορά όπως και να το πεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: