ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργο Χατζηδάκη διάλεξε εσύ εάν θες να είσαι ο Τάσος της κεντροαριστεράς ή κάτι παραπάνω

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Γιώργο Χατζηδάκη διάλεξε εσύ εάν θες να είσαι ο Τάσος της κεντροαριστεράς ή κάτι παραπάνω


Προφανώς και ο Γιώργος Χατζηδάκης αντιλαμβάνεται πως όταν ασκείς διοίκηση μοιραίο είναι να κάνεις και λάθη. Και φυσικά όταν έχεις διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών σημαίνει πως διαχειρίστηκες τα χρήματα των δημοτών μας. Εάν ο Βαλασόπουλος την περίοδο που ήσουν Αντιδήμαρχος "έκλεψε"΄ή κακοδιαχειρίστηκε τα χρήματά μας ,  αντιλαμβάνεσαι πως φέρεις και εσύ ευθύνη.
Τα φληναφήματα πως ο δήμαρχος αποφάσιζε για όλα τα έχουμε ακούσει και από όσους έφτασαν τον Γιάννη Αναγνώστου να τερματίσει πρόωρα την πολιτική του καριέρα. Είναι αυτοί που "ξεγυμνώθηκαν" παντελώς όταν κατέβηκαν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι και έσπασαν τα μούτρα τους.

Ο λόγος απλούστατος , δεν έπεισαν πως έφυγαν επειδή ο Γιάννης ήταν κακός δήμαρχος αλλά αντίθετα όλοι πλέον οι κεντροδεξιοί της πόλης έχουν καταλάβει πως εκείνος είχε δίκιο και τα στελέχη που κάποια ο ίδιος "έφτιαξε" ήταν και η αιτία της καταστροφής του.

Επειδή και παλιότερα η διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη είχε κατηγορηθεί για κακοδιοίκηση και εκ των έσω όλοι γνωρίζουμε την τύχη του Ευάγγελου Γεωργάκη που τελικά δεν είχε τις απαραίτητες αποδείξεις ή δεν θέλησε να μας διαφωτίσει. Προς το παρόν το ίδιο κάνεις και εσύ. 


Να ξέρεις πως εάν συνεχίσεις έτσι τις επόμενες μέρες και έως τις εκλογές δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Οι προσδοκίες πλέον μετά την συμπόρευση με το ΕΝΑΚ είναι μεγάλες το ίδιο και οι πιέσεις που θα ασκηθούν από τα "συμφέροντα" που εκπροσωπεί η κεντροαριστερή παράταξή σου.

Και για να μην παρεξηγηθώ συμφέροντα εξυπηρετούν όλες οι παρατάξεις. Άλλες τα συμφέροντα των εργαζομένων όπως νομίζει η κ. Τσατσούλη πως κάνει η δική της  και άλλες τα συμφέροντα των εργοδοτών και του κεφαλαίου αυτό τουλάχιστον λέει η μαρξιστική οικονομική θεώρηση της οποίας βέβαια δεν είμαι οπαδός.

Γιατί στις μέρες μας αυτοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι αυτοί που τους εξασφαλίζουν δουλειές με καλές αποδοχές ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Ο λαϊκισμός δεν είναι καλός σύμβουλος για κανέναν και κυρίως για έναν νέο άνθρωπο όπως είσαι εσύ. Επομένως όντας Αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν μπορείς να μας βγάζεις πρόγραμμα ακοστολόγητο στο διαδίκτυο γιατί υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Κάντο σαν τον Ευσταθίου που δεν έχει καθόλου πρόγραμμα αφού με την αριθμητική δεν τα πάνε καλά στην παράταξή του. Εσύ όμως που τα πας καλά αφού έβγαλες και τόσο μεγάλο πλεόνασμα ( 7.000.000 ευρώ λέει ο δήμαρχος εμείς το υπολογίζουμε προς τα κάτω αφαιρώντας υποχρεώσεις που είναι σε ρύθμιση ) έπρεπε να μας έλεγες πως θα διαχειριστείς τα χρήματα της τακτικής χρηματοδότησης και κυρίως πως θα καλύψεις τις ανάγκες.

Γιατί ο δημότης κακά τα ψέματα θα ψηφίσει γιατί κάτι που του έταξαν όπως γίνεται πάντα. Αντί λοιπόν να αναζητάς ένα debate που σου λέω απλά πως δεν θα γίνει αφού και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έγινε. Βγες και πες δημόσια πως έφυγα για αυτό και για αυτό.


Γιατί το παραμύθι με τον αυταρχικό δήμαρχο το έπαιξε και ο Ευσταθίου και κέρδισε μόλις 8% το 2014 και με την στήριξη της ΝΔ. Αυτό λοιπόν το παραμύθι δεν δίνει δημαρχία  γιατί δεν έχει δράκο. .

 Εάν λοιπόν πιστεύεις πραγματικά πως πρέπει να ηγηθείς του δήμου βγες μπροστά και πες 10 πράγματα που να αποδεικνύουν πως θέλεις και μπορείς να κάνεις κάτι το διαφορετικό που θα καλυτερέψει την ζωή μας.


Και δεν έπρεπε να ταυτιστείς με ανθρώπους από το παρελθόν που δεν έχουν καλό όνομα στην μικρή πόλη μας.

Όσο και να προσπαθώ Γιώργο να δω σε σένα το διαφορετικό και το καλύτερο δεν το βλέπω. Όπως δεν το έβλεπα και στην δική μου κεντροδεξιά παράταξη το 2014 που τους έλεγα καθαρά πως δεν βγαίνουν γιατί ο κόσμος κατανοεί πως δεν κάνουν για "πρώτη θέση". Και επειδή  θέλω δημοσιογραφικά να έχει ενδιαφέρον ο δεύτερος γύρος προσπάθησε να εστιάσεις στις ευθύνες και κυρίως πως και με τι κόστος μπορεί κάτι να πάει καλύτερα.

Γιατί με ευχολόγια και χτύπημα στην πλάτη στους εργαζομένους , με συνταγές να είναι όλοι ικανοποιημένοι δεν προχωράει το πράγμα. Και όσο βλέπω μαζί σου ανθρώπους που ζημίωσαν την πόλη τόσο πιο πολύ θα είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ σου.

Μικρό το κακό θα πει κάποιος ένα μικρό ιστολόγιο είσαστε. Δυστυχώς όμως για σένα και για την πόλη είμαστε και οι μοναδικοί με ΑΠΟΨΗ. Οι άλλοι είναι δελτία τύπου και διαφημίσεις. Μην στεναχωρήσουν κάποιον και να τα έχουν με όλους καλά. 

να με δουλέψει μέσα στα μούτρα μου. Έτσι και αλλιώς και τρίτος να είσαι διοίκηση άμα ξεπεράσεις το 12% χωρίς εσένα δεν μπορεί να  γίνει επομένως αντί να τρώγεστε μεταξύ σας ετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα.

Γιατί απλούστατα δεν μου αρέσουν τα πειράματα και δεν θεωρώ πως μπορεί κάποιος

Και η επόμενη μέρα το γράφω καιρό θα είναι χειρότερη από την σημερινή όποιος και εάν είναι ο δήμαρχος. Γιατί με απλή αναλογική δεν μπορεί να διοικηθεί ΤΙΠΟΤΑ σωστά.

Γιατί για να λειτουργήσει μια διοίκηση με απλή αναλογική πρέπει να υπάρχει ένας δυνατός συνδυασμός με 35%- 40% στον α' γύρο  και αυτός δεν υπάρχει .

Τότε ο δήμος (μετά τις προσεχείς εκλογές) θα είναι στον αυτόματο πιλότο και όχι τώρα. Και αυτό το γράφει ένας ιδεολογικός αντίπαλος που δεν στηρίζει καμία διοίκηση που έχει μέσα το "μικρόβιο" της αριστεράς. Και δυστυχώς τα γραπτά μένουν θα το καταλάβουν κάποιοι προσεχώς....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: