ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: " Οικολογικό Φάουλ" από Σεφτελή με αφίσα του σε χώρο που δεν προβλέπει η διαπαραταξιακή συμφωνία - "Κακούργημα" η παρουσία του στα εγκαίνια της παράταξης που φιλοξενεί φιλοχουντικούς υποψηφίους

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

" Οικολογικό Φάουλ" από Σεφτελή με αφίσα του σε χώρο που δεν προβλέπει η διαπαραταξιακή συμφωνία - "Κακούργημα" η παρουσία του στα εγκαίνια της παράταξης που φιλοξενεί φιλοχουντικούς υποψηφίους


Σύμφωνα με τον υφιστάμενο εκλογικό νόμο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Σεφτελής ΔΕΝ δικαιούται να κολλάει αφίσες ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Όπως βλέπετε η αφίσα του είναι ανάμεσα στο ΚΑΠΗ της Αγίας Μαρίνας και στο διπλανό super market . Αφίσες μπορούν να κολλάνε ΜΟΝΟ οι υποψήφιοι δήμαρχοι και βέβαια σε χώρους που έχει αποφασίσει η διαπαραταξιακή επιτροπή και είναι συγκεκριμένοι.

Η ιδέα έξυπνη δεν λέω, για να προσελκύσεις  κόσμο για μια εκδήλωσή σου ή για να σε θυμηθούν οι δημότες την ώρα της κάλπης . 
Αλλά δείχνει μειωμένη ως ανύπαρκτη οικολογική συνείδηση.

Όταν μάλιστα συμφωνείς και κάνεις like σε αναρτήσεις ιστολογίου που καταγγέλλει τάχα την ρύπανση από αφίσες και αεροπανό εκεί που επιτρέπει ο σχετικός νόμος, πάμε ένα στάδιο παρακάτω αυτό της υποκρισίας. 

Επομένως ΚΑΜΙΑ αφίσα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου δεν επιτρέπεται να είναι κολλημένη σε κανέναν τοίχο η κολόνα της πόλης μας. Μόνο υποψηφίων δημάρχων και σε χώρους που αποφάσισε η διαπαραταξιακή επιτροπή.

Γιατί εάν δεν μου  διαφεύγει κάτι ,ο Κώστας Σεφτελής δεν πάει για υποψήφιος δήμαρχος επομένως καλό θα ήταν να είναι τυπικός και συνεπής σε ότι ορίζει ο υπάρχον εκλογικός νόμος.

Βέβαια μέσα στην εβδομάδα έκανε ένα μεγαλύτερο για μένα ατόπημα που θα του στοιχίσει περισσότερο την ώρα της κάλπης παρά το "πταίσμα" της κολλημένης αφίσας σε έναν τοίχο. Άλλωστε οι οικολογικές ευαισθησίες των δημοτών μας δεν είναι δυστυχώς  και πάρα πολύ ανεπτυγμένες.

Αυτό όμως που δεν θα ξεπεραστεί από τους δημοκρατικούς δημότες μας είναι η παρουσία του στα εγκαίνια μιας δημοτικής παράταξης που φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά της νοσταλγούς της Χούντας και του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου. 

Εκεί Κώστα Σεφτελή  δεν συγχωρείσαι από όσους σε ψήφισαν το 2014 , κάποιοι εκ των οποίων έχουν διωχθεί από το καθεστώς των Απριλιανών. Και φυσικά δεν μπορείς να πεις πως δεν το γνώριζες αφού διαδικτυακά είσαι ιδιαίτερα ενεργός και η είδηση φιλοξενήθηκε από όλες τις ομάδες της πόλης στο διαδίκτυο.

Γι' αυτό και σε μερικές μέρες θα υποστείς τις συνέπειες μιας τόσο άστοχης επιλογής. Γιατί ουδείς μπορεί να ψηφίσει κάποιον που νομιμοποιεί με την παρουσία του δημοτική παράταξη που φιλοξενεί φιλοχουντικούς, εκτός και είναι και ο ίδιος νοσταλγός της Χούντας. Όμως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων σου το 2014 δεν ανήκαν σε αυτή την κατηγορία, και έτσι αυτή η επιλογή σου θα στοιχίσει.

 Σταύρος Μαρίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: