ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και άλλος φιλοχουντικός υποψήφιος στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου - Κατά τα άλλα ο δημοσιογράφος φταίει που τα δημοσιοποιεί

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Και άλλος φιλοχουντικός υποψήφιος στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου - Κατά τα άλλα ο δημοσιογράφος φταίει που τα δημοσιοποιεί


Αντί να απαντήσουν για τους φιλοχουντικούς υποψηφίους τους , γράφουν ανοησίες σε ιστολόγια που ανήκουν σε υποψηφίους τους (Άγγελε Κάνδηλα για σένα λέω) για τη δική μου ΞΕΚΑΘΑΡΗ στάση ενάντια σε κάθε φασίστα ΚΟΚΚΙΝΟ ή ΜΑΥΡΟ.
Ο κατά τα άλλα συμπαθής κ. Γιάννης Πετράκης (νέο παιδί και βάζελος όπως εγώ) που ήταν υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το 2014 ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στις 12 Ιουλίου του 2015 την παραπάνω εικόνα.

Έχει και  άλλα ρατσιστικά παραληρήματα ο εν λόγω υποψήφιος
Η "ευαισθησία" του κ. Πετράκη για τα ΑΜΕΑ περιορίζεται μόνο στον κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο Γερμανό πολιτικό τον τιμώρησε ο Θεός!! Να τονίσουμε εδώ πως ο Σόϊμπλε έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από έναν ψυχικά ασθενή που διαφωνούσε με τις απόψεις του. Ο κ. Σόϊμπλε και το κόμμα του ανήκουν στο ΕΛΚ που ανήκει και η ΝΔ Αλλά τι σχέση έχουν οι υποψήφιοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με την ΝΔ; Καμία 


Και μπορεί βέβαια ο κ. Πετράκης να πιστεύει στην 21η Απριλίου και στο "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" αλλά εμείς έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, για όσους δεν "καλοβλέπουν" για να το πω κομψά -και να μην με πιάσει πάλι στο ιστολόγιο του ο Κάνδηλας κατηγορώντας με για δήθεν Κυπατζίδικες μεθόδους- πως η δημοτική τους παράταξη δεν τα πάει καλά με την Δημοκρατία. 



Είναι ο δεύτερος υποψήφιος που εκφράζεται θετικά για την χούντα των συνταγματαρχών και μπορεί η Αστική μας Δημοκρατία να είναι ισχυρή αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα με λογοκρίνει (όσο υπάρχει Αστική Δημοκρατία) να δημοσιεύω όσα ενοχλούν τους εκάστοτε "Μεσσίες" της πόλης μας. 

Γιατί εμείς είμαστε δεξιοί αλλά όχι φασίστες και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα σκληρούς με όσους επιζητούν τις ψήφους του κόμματος που έκλεισε τους Απριλιανούς στην φυλακή για την ζημιά που έκαναν στην χώρα μας. Γιατί  Τάσο Ευσταθίου ο ιδρυτής της ΝΔ είχε πει για την ποινή στους πραξικοπηματίες: " Όταν εννοούμε ισόβια ,εννοούμε ισόβια" . 




Γι' αυτό και από εμάς έχεις (αφού τους κρατάς στα ψηφοδέλτιά σου)  "ισόβιο αποκλεισμό" από τα κοινά της πόλης.  Γιατί είπαμε η Δημοκρατία είναι ισχυρή όταν οι πολίτες γνωρίζουν και ΕΜΕΙΣ εδώ δεν θα σιωπήσουμε. Θα κατέβεις όσες φορές θέλεις και εμείς άλλες τόσες όσο ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές (γιατί άραγε;) θα σου κάνουμε σκληρή κριτική και θα ενημερώνουμε τους πολίτες. 

Γιατί η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν είναι για εμένα μια  "απλή κυπατζίδικη δουλειά" (όπως με κατηγορούν υποψήφιοι της παράταξής σου) ή απλά η αναπαραγωγή δελτίων τύπου των δημοτικών παρατάξεων. Είναι για μένα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, και το υπηρετώ με απόλυτη συνέπεια επί 22 συναπτά έτη. 

Για τον Γιάννη έχω να πω, πως μπορεί επειδή είναι νέος να διαβάσει την Ιστορία αυτού του Τόπου και να μάθει πως εάν θέλει να είναι καλός πατριώτης ή και Εθνικιστής (δεν είναι κακό σταλινοφασίστες του ΚΚΕ) θα πρέπει να αποδομήσει τσαρλατάνους στρατιωτικούς που εκμεταλλεύθηκαν τον πατριωτισμό των Ελλήνων για να βάλουν σε "γύψο" την χώρα μας και να γεμίσουν τις τσέπες τις δικές τους και των κολλητών τους. 

Τα σκάνδαλα της Χούντας άπειρα ,και οι διώξεις σε δημοκρατικούς πολίτες με ΑΠΟΨΗ ατελείωτες επίσης.  Όσο για καλοί Χριστιανοί μην το συζητάς καθόλου Γιάννη Πετράκη  καμία σχέση δεν είχαν, και μόλυναν την Ελλαδική Εκκλησία μας με ανδρείκελα "ιερείς" (τέτοιους έχουμε δυστυχώς και στην πόλη μας)  που διατηρούσαν όλες τις αναχρονιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις τους. 

Ο μισθός να πέφτει και οι ιερείς υπηρετούν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) όλα τα καθεστώτα!!

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε δριμύτεροι, ιδίως όταν κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν το ρεπορτάζ μας .

ΥΓ: Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ μια οπαδό  των ΣΥΝΕΡΓΩΝ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ για την ΞΕΚΆΘΑΡΗ  ΣΤΑΣΗ που πήρε δημόσια στο facebook για το θέμα με το αυτοκίνητο του κ. Ευσταθίου που παρκάρει όπου βρει και πάνω στα πεζοδρόμια.  Όσο για τις άλλες δημοτικές παρατάξεις ελπίζω πως θα πάρουν θέση σύντομα και θα καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές. Αναμένω και τις αντιδράσεις των υπολοίπων παρατάξεων για το θέμα με τους φιλοχουντικούς υποψηφίους , αφού είναι θέμα που αφορά όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Καταδίκη από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης δεν περιμένουμε, αφού ως σταλινοφασίστες το μόνο που τους χωρίζει από τον μαύρο ΦΑΣΙΣΜΟ είναι το χρώμα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: