ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άμα ο δήμος κατέβαζε τα πανό και τις αφίσες θα μίλαγαν για φίμωση

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Άμα ο δήμος κατέβαζε τα πανό και τις αφίσες θα μίλαγαν για φίμωση


Προσωπικά τα πανό και οι αφίσες δεν με συγκινούν. Η πόλη όμως κατά παράδοση γεμίζει επειδή αρκετοί θεωρούν πως άμα τους δούμε θα τους ψηφίσουμε κιόλας. Κάποιοι πάλι δεν έχουν την δυνατότητα για άλλη διαφήμιση ( εφημερίδες, κανάλια, τοπικά site) και καταφεύγουν σε πανό και αφίσες.
Ο ενεργός πολίτης κ. Άγγελος Κάνδηλας κατηγορεί την δημοτική αρχή πως δεν εφαρμόζει απόφαση για περιορισμό των αφισών. Το θέμα είναι πως και η δική του παράταξη έχει πανό και αφίσες στην πόλη. Και βέβαια θα είχε και περισσότερες αλλά δεν θέλουν όχι να μολύνουν τον περιβάλλον αφού οικολόγοι δεν είναι ,αφού έχουν στις τάξεις τους οπαδούς της χούντας που έκοψαν ένα ολόκληρο δάσος και έφτιαξαν τα Αστυνομικά!!

Καλές οι οικολογικές ευαισθησίες και καλαισθησίας του ενεργού πολίτη  κ Κάνδηλα (που όντως τις έχει αλλά το έργο του επικεφαλής της παράταξης δεν ήταν ποτέ οικολογικό) καλύτερη λοιπόν η δική μου απέχθεια  στα "σταγονίδια"και τους υμνητές της Χούντας που φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά της η παράταξη με την οποία κατεβαίνει και ο ίδιος υποψήφιος.

Να κάνουμε κάτι για την ρύπανση αλλά και για τα σκουπίδια της πόλης (για να αναφερθώ και στο προσφιλές θέμα του ιστολογίου του) αλλά από  τα πολιτικά "σκουπίδια" της παράταξής του που θέλουν να μας κάνουν να περπατάμε στρατιωτικά και να μην γράφουμε ότι βλέπουμε ποιος θα μας σώσει; Άλλωστε άμα ο Βασίλης Βαλασόπουλος πάρει την απόφαση και ξηλώσει όλες τις κομματικές αφίσες από την πόλη αυτοί και το ΚΚΕ θα σκούζουν πρώτοι από όλους..

Διαμαρτύρονται μονίμως για θέματα άνευ ουσίας και αφήνουν στις τάξεις τους να ανδρώνονται οι αυριανοί "δοτοί δήμαρχοι" της πόλης. Μόνο που η χώρα μας πλέον είναι μέλος της Ε.Ε και στρατιωτικές χούντες δεν ευδοκιμούν, ούτε βέβαια θα έχουμε στο προσεχές μέλλον  "δοτούς" δημάρχους.

Γιατί με σταυρό δεν πρόκειται ποτέ να βγουν όσοι τάζουν τα πάντα σε όλους για να "κλέψουν" την ψήφο τους. Είπαμε δεν έχουν όλοι το "χάρισμα" του Τσίπρα και εν προκειμένω δεν έχουν κανένα επικοινωνιακό χάρισμα αφού πέφτουν από την μία γκάφα στην άλλη. Όσο για την διαχείριση και το νοικοκύρεμα που θα κάνουν το είδαμε την περίοδο 2006-2010 δεν χρειάζεται νέα δοκιμή για ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει. Ο Άγγελος Κάνδηλας ούτε έχει δοκιμαστεί ούτε θα αποτύχει όμως πολύ φοβάμαι πως έκανε λάθος επιλογή και είναι σε λάθος παράταξη.

Και για να συμφωνήσουμε και στα αυτονόητα οι δημότες μας θα αποφασίσουν οι ίδιοι σε μερικές μέρες εάν θέλουν η πόλη να πάει μπροστά ή να ξαναγυρίσει σε μέρες που δεν τιμούν την Ιστορία της.
Γιατί εξαιτίας της επτάχρονης δικτατορίας η πόλη είχε στην συνέχεια αφού ο "δοτός" κατέβαινε να πάρει την ψήφο των δημοτών που τόσο υποτίμησε 12 χρόνια κομμουνιστή δήμαρχο.

Και αυτό γιατί η δράση φέρνει αντίδραση και έτσι ο δήμος έμεινε πολύ πίσω.
Διαβάστε ακόμα πατώντας εδώ και εδώ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: