ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η δημοτική παράταξη με τους φιλοχουντικούς υποψηφίους μας αποκαλεί Κυπατζήδες !! - Όχι εμείς δεν κάνουμε ρεπορτάζ της λακκούβας ούτε δημόσιες σχέσεις

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η δημοτική παράταξη με τους φιλοχουντικούς υποψηφίους μας αποκαλεί Κυπατζήδες !! - Όχι εμείς δεν κάνουμε ρεπορτάζ της λακκούβας ούτε δημόσιες σχέσεις


Το ιστολόγιο του υποψηφίου του Τάσου Ευσταθίου Άγγελου Κάνδηλα είχε σήμερα το θράσος να μιλήσει για Κυπατζίδικες μεθόδους από το ιστολόγιό μου . Αιτία προφανώς η δημοσιοποίηση του θέματος με το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Ευσταθίου (πάρτε το να το ξαναδείτε)  πάνω σε πεζοδρόμιο της πόλης μας.


Μας απαντάει μάλιστα,  ως να είμαστε εμείς η διοίκηση του δήμου και να είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε ποιος πετάει ξερά χόρτα στα πεζοδρόμια και δεν μπορεί ο κόσμος να περάσει!! Για τον αρχηγό του κουβέντα, όπως κουβέντα και για τους φιλοχουντικούς υποψηφίους που έχει ο αρχηγός του στο  ψηφοδέλτιο της παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Αστείες δικαιολογίες  πως ο Τάσος Ευσταθίου παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμια όταν έχει πολυκοσμία και δεν βρίσκει πάρκινγκ!!

Θεωρεί μάλιστα ο κ. Κάνδηλας  πως είναι προσωπικά δεδομένα η πινακίδα του αυτοκινήτου ενός υποψήφιου δημάρχου. Έγκριτοι νομικοί θα τον ενημερώσουν πως η δημοσιοποίηση είναι υποχρέωση του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ και όχι φυσικά η απόκρυψη ενός τέτοιου γεγονότος.

Ακόμα και στην Ελλάδα που δυστυχώς τα ΜΜΕ έχουν αυστηρότερο νομικό πλαίσιο από ότι στην φιλελεύθερη Αμερική όπου ένας υποψήφιος δήμαρχος που θα πάρκαρε παράνομα την επόμενη μέρα θα είχε υποβάλλει την παραίτησή του.

Εκεί ακόμα τα ΜΜΕ μπορούν να δημοσιοποιήσουν και προϊόν παράνομης καταγραφής γιατί απλώς η Αστική τους Δημοκρατία λειτουργεί. Πάντως και εδώ ακόμα "φίμωτρο"  δεν θα μας βάλει κανείς και η χώρα δεν θα ξαναμπεί σε "γύψο" που την έβαλε ο εκλεκτός σας ηγέτης Γεώργιος Παπαδόπουλος.



Γιατί όσοι είσαστε υποψήφιοι της παράταξης και δέχεστε φιλοχουντικούς στο ίδιο ψηφοδέλτιο με εσάς δημοκράτες ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ σε καμία περίπτωση.


Γι' αυτό λοιπόν και επειδή βαλθήκατε να κρύψετε τα "κουσούρια" σας και την αντιδημοκρατικότητά σας να σας πληροφορήσω πως ο λαός της Ηλιούπολης δεν ψηφίζει απολειφάδια της χούντας. 

Όπως βέβαια είναι επιβεβλημένο καθήκον ενός δημοσιογράφου να ενημερώνει την κοινή γνώμη τόσο για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ενός υποψηφίου , όσο και για τις φιλοχουντικές δημόσιες αναφορές ενός υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του, που αναζητά την ψήφο των συνδημοτών μας.

Αλλά οι ευαισθησίες σας για την Αστική μας Δημοκρατία είναι ανύπαρκτες και προφανώς δεν σας κάνουν εντύπωση τέτοιες δημόσιες αναφορές συνυποψηφίων σας.

Και κάτι τελευταίο η ΚΥΠ δεν υπάρχει πλέον έχει γίνει Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και οι μέθοδοί της έχουν αποκαλύψει ένα σωρό σκάνδαλα στην Ελλάδα.

Προφανώς έχετε μείνει στην εποχή της ΧΟΎΝΤΑΣ που η τότε ΚΥΠ λογόκρινε, και δολοφονούσε όσους έλεγαν την ΑΛΗΘΕΙΑ ,πως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν ένας τσαρλατάνος στρατιωτικός που κατέλυσε την δημοκρατία μας όχι για να μας σώσει από τον κομμουνισμό αλλά για να γεμίσει τις άδειες τσέπες του ιδίου και των ομοίων του.

Η Χούντα είναι υπεύθυνη για την τραγωδία της Κύπρου και κατέστρεψε οικονομικά την χώρα υποθηκεύοντας με δάνεια πολλές επόμενες γενιές.

Αλλά είπαμε με τα οικονομικά δεν τα πηγαίνατε ποτέ καλά σε αυτή την δημοτική παράταξη , ούτε με την Αστική μας Δημοκρατία. 

Στις 26 Μαΐου ο λαός της Ηλιούπολης θα σας στείλει και πάλι εκεί που σας αξίζει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Μαζί με τους "σκελετούς" του αγαπημένου σας δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου και του διορισμένου δήμαρχού του Κ. Δελλαπόρτα του οποίου ήσασταν υποψήφιος κ. Ευσταθίου στα πρώτα βήματά σας στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Για αυτό μην μας μιλάτε για δημοκρατικότητα , οι Ηλιουπολίτες γνωρίζουν  ποιος είναι ο κάθε ένας από εμάς σε αυτή την πόλη.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: