ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζουμε την κ. Βρέκου γιατί θέλει και μπορεί να προσφέρει στην πόλη μας

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Στηρίζουμε την κ. Βρέκου γιατί θέλει και μπορεί να προσφέρει στην πόλη μας


Η Ματίνα Βρέκου είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πράσινος Δήμος" και έχει μια δυναμική πορεία στο οικολογικό κίνημα της πατρίδας μας. Η απόφασή της να συμπορευθεί στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση "ενσωμάτωση" αλλά συνεργασία με βάση συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών και αξιών.



Η ίδια για την συνεργασία αυτή δήλωσε: "Η παράταξη που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα παρέμεινε πιστή στις αρχές και τις αξίες της, καθώς δεν πρόκειται μόνο για μια εκλογική συνεργασία, αλλά και για μία γενικότερη προγραμματική συμφωνία αρχών που συνυπέγραψαν οι δύο επικεφαλής και η οποία θα οδηγήσει στην υλοποίηση των αξόνων της Πράσινης Πολιτικής και της Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Πόλη".


Γνωρίζοντας τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή με τον οποίο έχουμε πολλούς κοινούς φίλους είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η ψήφος στην κ. Βρέκου είναι μια επιλογή που δεν θα σας προδώσει. Και οι δύο αγωνίζονται σκληρά για να συντηρήσουν  την οικογένεια τους , και είναι παράλληλα  άνθρωποι της προσφοράς χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Για τον λόγο αυτό και επειδή η κυρία Βρέκου είναι χαμηλού προφίλ βρέθηκαν συμπολίτες (υποψήφιοι άλλης δημοτικής παράταξης) που τάχα δεν γνωρίζουν τις οικολογικές δράσεις της κ. Βρέκου για αυτό  από εδώ μέσα εμείς θα τους γνωρίσουμε και την κ. Βρέκου και το Πράσινο Κίνημα

Και  φυσικά η κυρία Βρέκου μένει στην πόλη μας , μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της πάνε σε παιδικούς σταθμούς της πόλης μας. Γράφουμε τα αυτονόητα γιατί κάποιοι διαδίδουν ανοησίες πως τάχα η κυρία Βρέκου δεν μένει στην πόλη. Αναζητείστε αλλού υποψήφιους που κατεβαίνουν έχοντας φύγει χρόνια από την πόλη. Και δεν είναι λίγοι μην μας βάζετε σε διαδικασία να γίνουμε τώρα "κακοί"..... άλλωστε είναι τόσο ανεπαρκείς οι υποψηφιότητές τους που δεν έχουν καμία τύχη.

Κάνοντας κλικ στα ονόματα με το μωβ χρώμα μπαίνετε στο facebook των προσώπων και από εκεί στις σελίδες που έχει το Πράσινο Κίνημα που εξηγεί την πορεία και τις δράσεις του στην χώρα μας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: