ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζουμε τους διαφορετικούς με ΑΠΟΨΗ και αυτούς που επιθυμούν την ρήξη με το παλιά που μας κρατάει "εγκλωβισμένους" σε όσα μας κρατάνε πίσω

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Στηρίζουμε τους διαφορετικούς με ΑΠΟΨΗ και αυτούς που επιθυμούν την ρήξη με το παλιά που μας κρατάει "εγκλωβισμένους" σε όσα μας κρατάνε πίσω

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ αφού απέτυχε να σας παρουσιάσει στις προσεχείς εκλογές μια ολοκληρωμένη δεξιά πρόταση που θα βοηθούσε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη διοίκηση του δήμου αποφάσισε να στηρίξει μεμονωμένους υποψηφίους.
Το κάνουμε με την προοπτική πως κάθε δημοτικός σύμβουλος έχει την δική του ψήφο και φυσικά δεν θα στηρίξουμε "πρόβατα" αλλά ανθρώπους νέους ή μεγαλύτερους με τους οποίους έχουμε μιλήσει και συμφωνούμε στα βασικά. Σας το γράφουμε λοιπόν πως όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με εξαίρεση την Λαϊκή Συσπείρωση έχουν στους συνδυασμούς τους συνδημότες μας που αναζητούν να προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις για να γίνει επιτέλους ο δήμος μας αλλά και οι ζωές μας καλύτερες. 

Και φυσικά οι αλλαγές έχουν κόστος και σε κανέναν ( ούτε σε μένα ) αρέσουν αλλά είναι αναγκαίες για την ίδια την επιβίωσή μας. Στην πόλη μας είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν πως με το ίδιο αποτυχημένο μοντέλο μπορούμε να προχωρήσουμε. Όμως τα προβλήματα θα παραμένουν και θα αυξάνονται αφού κάνοντας τα ίδια λάθη δεν μπορεί να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Όσοι λοιπόν μας παρακολουθείτε και συμφωνείτε σε κάποια από αυτά που γράφουμε πριν πάτε να ψηφίσετε ρίξτε και μια ματιά στα πρόσωπα που σας προτείνουμε.

Εύκολα μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν και να ψηφίσουν ή να μην ψηφίσουν κάτι που δεν τους αρέσει και δεν είναι σύμφωνο με τις αρχές τους. Όπως είδατε και η απερχόμενη διοίκηση έχασε την πλειοψηφία της όταν οι δικοί της δημοτικοί σύμβουλοι διαφώνησαν με τις επιλογές της. 

Τα πρόσωπα μετράνε σας συμβουλεύω λοιπόν ανεξάρτητα με τους ποιους θα σας προτείνω εγώ και η ομάδα του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ να προχωρήσετε και μόνοι σας σε αναζήτηση ισχυρών προσωπικοτήτων που δεν θα ποδηγετούνται από τον αρχηγό της παράταξης απλούστατα γιατί θα ξέρουν τι θέλουν και κυρίως πως θα το κάνουν. 

Εσείς λοιπόν που μας παρακολουθείτε τα τελευταία έξι χρόνια γνωρίζετε πως θέλουμε μια διαφορετική διοίκηση από την σημερινή που δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ρήξεις με όλα αυτά που μας κρατάνε εγκλωβισμένους. 

Την πρώτη της θητεία το πάλεψε , μετά θεώρησε αδύνατο να συγκρουστεί με νοοτροπίες και μύθους δεκαετιών και τα παράτησε. Δεν κρίνουμε αρνητικά συνολικά το έργο της διοίκησης Βαλασόπουλου, το έχουμε γράψει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Θέλουμε όμως επιτέλους να προχωρήσουν τρία τέσσερα πράγματα που θα μας πάνε κατευθείαν σε άλλο επίπεδο και κυρίως να σταματήσουν οι μύθοι της αριστεράς που τόσο έβλαψαν και εξακολουθούν και βλάπτουν την πόλη μας. Και δυστυχώς οι μύθοι εξακολουθούν και βασανίζουν όλες τις διοικήσεις. Και θα εξακολουθήσουν όσο δεν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι να υψώσουν το ανάστημά τους και να ακουστούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: