ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κρύβεται και μιλάει δια αντιπροσώπων ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Κρύβεται και μιλάει δια αντιπροσώπων ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 
Όταν ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει την υποκρισία γίνεται ενοχλητικός για όποιον θεωρεί πως τα πεζοδρόμια είναι για τα αυτοκίνητα. Ιδίως άμα πηγαίνει για δήμαρχος και νιώθει υπεράνω όλων των υπολοίπων.
Ο Τάσος Ευσταθίου για ακόμη μια φορά δεν παραδέχεται ο ίδιος το λάθος του , και απαντάει μέσω τρίτων!! Παράταξη που ο επικεφαλής δεν παραδέχεται το λάθος του αλλά προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στον δημοσιογράφο δεν έχει τύχη.


 Εκτός από την ανικανότητα που τους διακρίνει προσπαθούν να δικαιολογήσουν το λάθος του Τάσου Ευσταθίου  και να μας βγάλουν και πως κάνουμε photoshop!! Λες και η πόλη δεν ξέρει πως ότι ανεβαίνει σε αυτό το ιστολόγιο είναι ΘΕΜΑ. Και βέβαια επανερχόμαστε για να απαντήσουμε στους αυτόκλητους υπερασπιστές του Τάσου Ευσταθίου που παρκάρει το αμάξι του πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν έχει την ευθιξία να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους συμπολίτες του.

 Πάμε λοιπόν στον τοίχο του Τάσου Ευσταθίου στο facebook όπου μια κυρία μας γράφει και ΟΧΙ ο ίδιος τα ακόλουθα:


Να απαντήσουμε λοιπόν στην κυρία πως είμαστε δημοσιογράφοι και όχι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών όπως ήταν ο Τάσος Ευσταθίου που δεν έφτιαξε τα πεζοδρόμια την περίοδο 2006- 2010 που ο τότε δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου τον είχε κάνει υπεύθυνο και αρμόδιο Αντιδήμαρχο και  για να φτιάξει  τα πεζοδρόμια της πόλης.

Το ότι άφησε όλες τις πλατείες σκαμμένες προεκλογικά το 2010 ήταν και ένας από τους λόγους που "μαυρίστηκε" ο Αναγνώστου μαζί με τους "μακρυχέρηδες" που δημιούργησαν το σκάνδαλο κακοδιαχείρισης της  ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε . Όποιος μένει σε αυτή την πόλη γνωρίζει!


Εμείς δεν ασκούμε διοίκηση για να βάλουμε κολονάκια και να μην παρκάρει όπου του καπνίσει ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας Τάσος Ευσταθίου. Ο Τάσος ασχολείται χρόνια με τα κοινά και επομένως το πότε είναι η φωτογραφία δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εμείς τσεκάραμε την γνησιότητα της και φυσικά από τις πινακίδες είδαμε σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο. Το χτύπημα είναι στα ίσια γιατί γράφω πάντα δημόσια και με ονοματεπώνυμο. 

Επομένως όποιος νομίζει πως μπορεί να παρκάρει όπου θέλει και να μην δίνει λογαριασμό καλό θα ήταν να μην ασχολείται με τα κοινά δίνει το κακό παράδειγμα. Το ότι έκανε λάθος δεν είναι το θέμα μας , το θέμα μας είναι πως ο ίδιος δεν το παραδέχεται. Και το χειρότερο πως δεν απαντάει. Όχι σε μένα αλλά στους αναγνώστες μου. Εγώ δεν περιμένω καμία απάντηση ,όπως δεν μου απάντησε και για τον φιλοχουντικό υποψήφιό του (πάλι με στοιχεία) αλλά προφανώς δεν είχε κάτι να πει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός του προφανώς  Παναγιώτης Κόκλας δεν ήξερε πως ήδη άλλη "οπαδός" παραδέχονταν το λάθος του υποψήφιου δημάρχου Τάσου Ευσταθίου και γύρισε βίντεο πρωί (χιουμοριστικό φανταζόμαστε ) για να μας πει πως πάρκαρε σωστά ο Τάσος Ευσταθίου και εμείς κάναμε photoshop!! Δυστυχώς εμείς όμως Παναγιώτη δεν κάνουμε photoshop γιατί ψέματα δεν λέμε .

Όπως δεν παίζουμε και με θέματα προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια της πόλης μας γιατί υπάρχουν και ΑΜΕΑ για τα οποία δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό καμία διοίκηση αφού και όπου υπάρχουν ειδικές πλάκες οδηγούν σε αδιέξοδα. Πλάκες που έβαλε περισσότερες η νυν διοίκηση γιατί βλέπετε ο κ. Ευσταθίου θυμήθηκε τους ΑΜΕΑ 20 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.


Θα επανέλθουμε βέβαια γιατί στο μεσοδιάστημα οι αναγνώστες μας, που είναι και η κύρια πηγή των θεμάτων μας έχουν και άλλα στοιχεία για ρεπορτάζ. Προσεχώς λοιπόν και επειδή εμείς δεν υποχωρούμε έναντι κανενός θα συνεχίσουμε έχοντας στο πλευρό μας τους περισσότερους. 

Φυσικά και είμαστε απέναντι στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" γιατί εκτός από ανίκανη έχει στις τάξεις της και φιλοχουντικούς και εμείς παλεύουμε για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα από κάποιον που ξεκίνησε την αυτοδιοικητική του καριέρα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του  διορισμένου από την χούντα δημάρχου Κ. Δελλαπόρτα. 

Σταύρος Μαρίνης 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μήπως καταργήσει τα πεζοδρόμια και βάλει ράγες για τρένα.......;