ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Γιώργος Στασινόπουλος για την δική της Χρυσής Αυγής

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο Γιώργος Στασινόπουλος για την δική της Χρυσής Αυγής

Διαβάζω και σας μεταφέρω από τον τοίχο του Γιώργου Στασινόπουλου στο facebook τα παρακάτω:

Για τις 12 και 19 Ιουνίου οι επόμενες δικάσιμες για την υπόθεση της επίθεσης στον ΕΚΧ Συνεργείο από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, καθοδηγούμενο από τους βουλευτές Λαγό και Μίχο. Μεγάλη η πιθανότητα σε αυτές τις δικάσιμες να έχουμε και την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι δύο δικάσιμες που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα, προσέφεραν πληθώρα νέων στοιχείων όπως:

αποκαλύφθηκαν από τις αναφορές των αστυνομικών της ομάδας Δίας και άλλα ονόματα, που προκύπτουν από πινακίδες μηχανών και άλλων εμπλεκομένων μελών της Χρυσής Αυγής που δεν βρίσκονται στη δικογραφία, όπως του Πατέλη, Κομιανού, Δήμου, όλοι εμπλεκόμενοι και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Με άλλα λόγια όλη η τοπική της Νίκαιας που βρισκόταν υπό την καθοδήγηση του Λαγού πήρε μέρος στην επίθεση στο Συνεργείο στις 10 Ιουλίου, δύο μόλις μήνες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ταυτόχρονα, κατέθεσε ο μάρτυρας που είχε τραβήξει τις φωτογραφίες που εμφανίζεται ο Μίχος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αλλαγή υπερασπιστικής γραμμής του Μίχου που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Ενώ μέχρι τώρα αρνιόταν την ύπαρξη της μοτοπορείας και της συμμετοχής του σε αυτήν, παραδέχεται πια ότι πήρε μέρος αλλά βρισκόταν μακριά, ότι δεν έλαβε μέρος στην επίθεση και να τιμωρηθούν όσοι παρανόμησαν.

Είναι εμφανές ότι οι ξιφολόγχες που έλεγε κάποτε ο Μιχαλολιάκος βγήκαν, αλλά δεν ακονίζονται στα πεζοδρόμια. Ετοιμάζονται για να πλήξουν ο ένας τον άλλο, μήπως σωθεί κανείς σε κάποια βάρκα, τώρα που το καράβι ετοιμάζεται να βυθιστεί.

Αναμένουμε επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον την έναρξη των απολογιών των κατηγορούμενων για εγκληματική οργάνωση στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής στις 15 Μαΐου.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Όπως προείπα τα παραπάνω είναι από ανάρτηση του Γιώργου Στασινόπουλου στο facebook και την είδα γιατί την έβαλε σε ομάδα που είμαι διαχειριστής. Επειδή μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που είχε την έκανα ανάρτηση χωρίς να τον ρωτήσω. Άλλωστε ούτε μιλάμε , ούτε έχουμε συναντηθεί ποτέ. Μου κάνει εντύπωση πως τα αριστερά σχήματα της πόλης μας που ασχολούνται κατά του φασισμού δεν είχαν καμία αντίδραση στο θέμα με τους φιλοχουντικούς υποψηφίους του Τάσου Ευσταθίου. Καλά για την Λαϊκή Συσπείρωση δεν περίμενα να αντιδράσει γιατί δεν καταδικάζει άλλωστε ούτε τα εγκλήματα του κομμουνισμού. Προφανώς και τα άλλα σχήματα καταδικάζουν την ΒΙΑ μόνο  όταν δεν προέρχεται από αυτούς. Καμία ανακοίνωση για τους νοσταλγούς των "Απριλιανών" , φαίνεται θεωρούν δεν είναι ανησυχητικό το φαινόμενο. 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: