ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν ασχολούμαστε με ενεργούς πολίτες που στηρίζουν τα απολειφάδια της χούντας

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Δεν ασχολούμαστε με ενεργούς πολίτες που στηρίζουν τα απολειφάδια της χούντας


Μην μας στέλνετε στο inbox αναρτήσεις του ενεργού πολίτη. Δεν καταλαβαίνουμε ποιο είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και δεν βλέπουμε να υπάρχει τέτοιο, απλώς θέλουν να δικαιολογήσουν την ΣΙΩΠΗ τους σε όσα καταγγέλλουμε με στοιχεία. Η σιωπή τους δείχνει την ΕΝΟΧΗ τους και προσπαθούν με κείμενα όπως αυτό που μας στείλατε να μας μπλέξουν σε ιστορίες συνωμοσίας. 



Για εμάς παρακράτος είναι όλα αυτά τα απολειφάδια της Χούντας που υμνούν τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και που είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου. 



Απολειφάδια της χούντας υπάρχουν πολλά σε αυτή την πόλη και αυτά είναι που με την παρουσία τους ενισχύουν την κ. Τσατσούλη να μας κουνάει το δάχτυλο.

Για αυτό δεν ασχολούμαστε με κείμενα που έχουν στόχο να κρατήσουν ζωντανό για μερικές μέρες  ακόμη το όνειρο του Τάσου Ευσταθίου να διοικήσει την πόλη μας. Το ίδιο όνειρο είχε και ο αείμνηστος Κ. Δελλαπόρτας αλλά δεν το πέτυχε ποτέ με εκλογές. 

Και επειδή "πραξικόπημα" δεν θα γίνει ,οι δημότες μας δεν κινδυνεύουν να γίνει δήμαρχος ο Ευσταθίου.  Μάλιστα κάνουμε και την πρόβλεψη για να μην έχουν αυταπάτες πως πάλι εκτός δεύτερου γύρου θα  μείνει.

Για εμάς λοιπόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ της παράταξής του αφού ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τις φιλοχουντικές συμπεριφορές δεν είναι καθόλου ωφέλιμοι για την πόλη μας. 

Γιατί η διοίκηση Ευσταθίου δεν θα χρησιμοποιήσει κανέναν ενεργό πολίτη την επόμενη μέρα. Αλλά τα "υλικά" εκείνα τα μπάζα θα έλεγα που έχουν τις ίδιες αναχρονιστικές απόψεις με τον ίδιο. 

Γιατί άμα δεν σέβεσαι την Δημοκρατία , δεν σέβεσαι ΤΙΠΟΤΑ. Ας συνεχίσουν να μετράνε τις λακούβες και τους γεμάτους κάδους από τα σκουπίδια. Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώνεις τις ελλείψεις , δύσκολο είναι να κάνεις κάτι για να δώσεις λύσεις. Ούτε πρόγραμμα έχει η παράταξή τους αναρτημένο στο διαδίκτυο(ούτε ο Παπαδόπουλος είχε)  , ούτε κομίζει κάτι νέο για την πόλη μας.

Βασικά δεν έχουν καθόλου πρόγραμμα γιατί κατά βάθος ξέρουν πως δεν θα κληθούν να διοικήσουν. Περιμένουν να τους σώσει ο Γιώργος Χατζηδάκης ως τσόντα σε μια διοίκηση πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ , οπαδών της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη , Συριζαίων και φιλοχουντικών!! Αχταρμάς όπως θα καταντήσει και η τοπική αυτοδιοίκηση με την απλή αναλογική.

Άλλωστε έχουμε ανεβάσει τόσα που μαρτυρούν την "φιλοσοφία" του Τάσου Ευσταθίου που  δεν χρειάζεται να σας τα πούμε εμείς κάτι για εκείνον και τις απόψεις του . Τις μ@λ@κίες τις λέει μόνος του ακόμα και στην παρουσίαση των υποψηφίων του. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τι μας στοίχισαν τύποι σαν τον Τάσο Ευσταθίου την περίοδο 2006-2010 ,και πόσα εγκλήματα έκανε η διοίκηση του δοτού δημάρχου Κ. Δελλαπόρτα στην πόλη μας.

Αυτού που τάχα τους έλεγε να αφήνουν το πολιτικό κοστούμι τους έξω από το δημαρχείο όπως είπε ο Τάσος Ευσταθίου κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του. Σε τόσους υποψηφίους κανείς δεν αντέδρασε στην θετική προβολή ενός δοτού δημάρχου.  Και το έλεγε ο άνθρωπος που υπηρέτησε την χούντα και που δεν έφευγε από υποψήφιος και επί Δημοκρατίας στερώντας από την πόλη μας έναν ΑΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Και αυτός έβλεπε πως οι νέοι πρέπει να περιμένουν. Βλέπετε οι νέοι της πατρίδας μας γκρέμισαν την χούντα που αυτός υπηρέτησε και του στέρησαν μερικά χρόνια ακόμα δημαρχίας για να βολέψει κολλητούς και φίλους.

Κατάληξη της αλαζονίας του εργολάβου Κ. Δελλαπόρτα τα 12 χρόνια Κιντή .... Γιατί οι δημότες μας έπαιζαν "μπάλα" ανάμεσα σε δύο  χούντες την μαύρη και την κόκκινη μέχρι που το ΠΑ.ΣΟ.Κ τις έδιωξε για να εγκαταστήσει την δική του αυτοκρατορία ο Θεόδωρος Γεωργάκης.

Να και μια καλή πτυχή του , που δεν την αναφέρουν οι "νεόκοποι" συνεχιστές του. Βλέπετε ποντάρουν σε στήριξη από φιλοχουντικούς και ίσως από σταλινοφασίστες!!!!

Γιατί οι ευθύνες για τα 14.000.000 χρέος που παρέδωσαν στον Βασίλη Βαλασόπουλο βεβαίως και δεν βαραίνει τον ίδιο, αλλά τις προηγούμενες διοικήσεις. Και για αυτά τα θέματα ο ενεργός πολίτης δεν λέει κουβέντα. Γιατί η ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ δεν ήταν σκάνδαλο κακοδιαχείρισης του Βασίλη Βαλασόπουλου αλλά της διοίκησης στην οποία συμμετείχε και ο Τάσος Ευσταθίου αλλά και πολλοί άλλοι που διεκδικούν την ψήφο μας.

Και το φέσωμα πάνω από 1.000.000 ευρώ σε μόλις ενάμιση χρόνο εμείς ως δημότες το πληρώσαμε.

Τι θέλουν λοιπόν να κλείσω τα μάτια στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους;

Άμα νομίζουν πως η πόλη μας και κυρίως η νεολαία μας συμπαθεί τους χουντικούς και όσους μας φόρτωσαν χρέη ας δουν τα ποσοστά της αριστεράς της πόλης μας. Γιατί άμα έχεις για πρότυπο τον Δελλαπόρτα ακόμα και ο Κιντής σου φαίνεται "άξιος" και "ικανός" μπροστά του.

Γιατί περισσότερα χρέη άφησε ο Δελλαπόρτας από τον Κιντή. Ναι αλλά θα πούνε άφησε και έργο ; Ωραία λοιπόν δεν μπορούν να γίνουν έργα με λιγότερο ή με καθόλου κλέψιμο θα πω εγώ;

Και για να τελειώνουμε στις 26 ψηφίζουμε και στις 27 βλέπουν για ακόμη μια φορά πως ο Τάσος Ευσταθίου δεν κάνει για δήμαρχος ούτε καν για Αντιδήμαρχος για αυτό ας συνεχίσουν να μιλάνε για παρακράτος ΟΛΟΙ αυτοί που επί χούντας το υπηρέτησαν .

Όσοι πάλι είναι "δημοκράτες" και δεν το υπηρέτησαν ,γιατί δεν αντιδρούν στις φιλοχουντικές αναφορές των συνυποψηφίων τους;

Εμείς εδώ θέλουμε οι πολίτες να γνωρίζουν , αυτοί απλώς θέλουν να μας πείσουν πως η Χούντα ήταν καλή και τα ελλείμματα που άφησαν ήταν για το καλό μας!!!

Ας αναζητήσουν αλλού ηλιθίους και λαμόγια εδώ θα γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία επιμελώς προσπαθούν να σας αποκρύψουν.

Εάν δεν είχαν αφήσει αυτά τα τεράστια ελλείμματα θα ήταν άλλη η εικόνα της πόλης σήμερα. Και βέβαια δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει πως τα ελλείμματα δημιουργούνται ή από κλέψιμο ή από ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. 

Διαλέγουν και παίρνουν εάν είναι ΚΛΕΦΤΕΣ ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ. 

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ , ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ..........ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ , ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΤΙΚΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ.
27 ΜΑΪΟΥ ......ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ.

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΗ.