ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Μπενάς: Ηλιούπολη η ζωή μου όλη

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Γιώργος Μπενάς: Ηλιούπολη η ζωή μου όλη

Την δική του απάντηση και σε εμάς (είχαμε γράψει για το λάθος των υποψηφίων δημάρχων να μην τον εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους) έδωσε μέσω ανάρτησής του στο facebook o συμπολίτης μας Γιώργος Μπενάς. Τελικά είχε προτάσεις αλλά τις απέρριψε γιατί.... Διαβάστε καλύτερα τι γράφει ο ίδιος και θα καταλάβετε. 


Την ανάρτηση συνοδεύει και η παραπάνω φωτογραφία με τον επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρη Πανταζόπουλο.

Άρα μας λύθηκε η απορία για την μη κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές. Παραμένει ΕΝΑΚ δηλαδή αλλά πάνω από όλα ενεργός πολίτης. Είδηση δεν βγάλαμε δηλαδή, ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε υποθέσεις. 

Σαφέστατη η ανάρτησή του και επίσης σεβαστοί οι προσωπικοί λόγοι που δεν του επέτρεψαν να είναι υποψήφιος. Παραμένει σίγουρα ενεργός αλλά μη αξιοποιήσιμος θα πω εγώ. Μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέλλον .... ο χρόνος θα δείξει. 

Εμείς θέλαμε τον Μπενά υποψήφιο και θα τον προτείναμε για σταυρό σε όποια παράταξη και να ήταν. Αλλά ο επικεφαλής παίζει πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο, αφού δυστυχώς για μένα , ευτυχώς για κάποιους άλλους οι δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν καμία  ιδεολογική συνοχή. 

Και αυτό δεν τους δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με εξαίρεση την Λαϊκή Συσπείρωση που έχει διάρκεια και συνεχή παρουσία στα δημοτικά συμβούλια, πολλές παρατάξεις εξαφανίζονται!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: