ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά χωρίς τα "σταγονίδια" και τους ανίκανους

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά χωρίς τα "σταγονίδια" και τους ανίκανους

Η παράταξη καταφύγιο των φιλοχουντικών και των απολιτίκ εγκαινιάζει σήμερα το εκλογικό της κέντρο. Ευτυχώς έχει βάλει κολονάκια ο δήμαρχος και δεν θα ανεβάσουν τα αυτοκίνητά τους στα πεζοδρόμια.
Το σίγουρο είναι πως θα έχουν ανάλογη επιτυχία με αυτή του 2014 όταν ο υποψήφιος δήμαρχος είχε πιάσει το εκπληκτικό ποσοστό του 8% υποστηριζόμενος από το κόμμα της ΝΔ!! Χωρίς την στήριξή της και με έναν υποψήφιο από την κεντροδεξιά λιγότερο ευελπιστούν να σπάσουν το "φράγμα" του 10%.  Άλλωστε η πόλη δεν αρέσκεται στο να ψηφίζει συνδυασμούς που υμνούν την χούντα των συνταγματαρχών.


Ο αείμνηστος Κώστας Δελλαπόρτας θα τους εξηγούσε πως σε αυτή την πόλη δεν ευδοκιμούν οι φασίστες άλλωστε και ο ίδιος απέτυχε να εκλεγεί ως δήμαρχος και έμεινε με την δοτή θητεία του ελέω δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου. 



Όσοι νοσταλγοί μην χάσετε το μοναδικό γεγονός, οι υπόλοιποι μπορείτε να έρθετε στην εκδήλωση του Θανάση Αθανασίου στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας.



Γιατί δεν μπορεί η ΝΔ της πόλης μας να συνεχίσει να πορεύεται με τα απολειφάδια της χούντας. Αλλάζουμε σελίδα και στηρίζουμε νέους με καθαρό βλέμμα και σαφή δημοκρατικά αντανακλαστικά. Γιατί η Δημοκρατία θα νικήσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: