ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Λάμπρος Ξύνας: Σιχάθηκα φίλε βλέπω, μαθαίνω τι γίνεται και γελάω - Διεκδικούν τον δήμο αυτοί που πρόδωσαν τον Αναγνώστου χωρίς καμία προοπτική επιτυχίας

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Λάμπρος Ξύνας: Σιχάθηκα φίλε βλέπω, μαθαίνω τι γίνεται και γελάω - Διεκδικούν τον δήμο αυτοί που πρόδωσαν τον Αναγνώστου χωρίς καμία προοπτική επιτυχίας

Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα είχα από τις ΗΠΑ σήμερα το μεσημέρι . Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Λάμπρος Ξύνας Ο συμπολίτης μας που είχε ασχοληθεί με τα κοινά αφού αγάπησε και αγαπάει υπερβολικά την πόλη μας.
Δεν πρόλαβα καν να τον ρωτήσω την άποψή του για τις προσεχείς εκλογές και ήταν καταπέλτης. "Τους σιχάθηκα φίλε μαθαίνω και βλέπω στα social  media τι γίνεται και γελάω πραγματικά. Όλοι οι ευνοημένοι του Αναγνώστου κατεβαίνουν και διεκδικούν θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο με όσους τον πούλησαν. Εγώ δεν ήμουν ποτέ κωλοτούμπας , ξεφτιλίζονται και ο κόσμος δεν πρόκειται να τους ψηφίσει και πάλι. Τα ίδια χάλια πάντα διασπασμένοι και στο τέλος πάντα χαμένοι"

Ο Λάμπρος Ξύνας γνωρίζει πολύ καλά τι εκπροσωπούν όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι κωλοτούμπες που βλέπουμε να επιμένουν να ασχολούνται με τα κοινά ενώ δεν το έχουν. Ο ίδιος άλλωστε ζει στην μακρινή Αστόρια δουλεύοντας σκληρά γιατί ποτέ δεν του άρεσαν οι κομματικοί μηχανισμοί και η ξύλινη γλώσσα. Πάντα διασπασμένη η κεντροδεξιά στην πόλη μας και ο Λάμπρος το πλήρωσε δύο φορές μία το 2010 και μία το 2014. Οι ψήφοι δεν έφτασαν γιατί μοιράστηκαν και έτσι ο Λάμπρος δεν κατάφερε να ασχοληθεί ως δημοτικός σύμβουλος με την πόλη μας. Αλλά αυτά είναι πλέον Ιστορία. 

"Ποιον θα στήριζες από τους δύο εάν ήσουν εδώ τον ρώτησα εάν και ήμουν σίγουρος για την απάντησή του. "Κανέναν φίλε όπως αυτό νομίζω πως θα κάνει και ο Γιάννης Αναγνώστου" Μιλήσαμε για πολλά ήξερε τα πάντα ενώ είναι τόσα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μας. Βλέπετε εάν ήταν εδώ θα ασχολιόταν όσο και εάν δεν το παραδέχεται και πάλι με τις δημοτικές εκλογές.

Μου υπενθύμισε πως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος είναι η ξαδέλφη του Μαρία Κουρή. "Στην ουσία μόνο αυτή στηρίζω , το αίμα μου και θα χαρώ πολύ εάν εκλεγεί" μου είπε.

Το ότι του λείπουν οι φίλοι είναι κάτι αυτονόητο , μα περισσότερο οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του , οι γονείς του και ο αδελφός του. "Θα τα ξαναπούμε σύντομα μου είπε" και ενώ είπαμε πολύ περισσότερα δεν μπορώ να τα μεταφέρω.

Άλλωστε σε ελάχιστες μέρες η πόλη θα είναι στις κάλπες. Αυτή την φορά μέσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους δεν θα είναι ο Λάμπρος Ξύνας.

Εάν θέλετε να τον "ψηφίσετε" στηρίξτε την ξαδέλφη του Μαρία Κουρή, μόνο για αυτήν έχει ενδιαφέρον και την στηρίζει ,άλλωστε από πολλούς άλλους είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος και αηδιασμένος.

Βλέπετε πάει πολύ μετά από εννιά χρόνια να μην μπορεί ένας υποψήφιος να νικήσει την παράταξη του  Βασίλη Βαλασόπουλου.

Είναι φαβορί για την πρώτη θέση μετά από εννιά χρόνια στην διοίκηση. Εάν αυτό δεν είναι ήττα για την κεντροδεξιά της πόλης μας τότε τι είναι ;

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: