ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμείς σας τα λέγαμε ο Γεωργάκης επιστρέφει

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Εμείς σας τα λέγαμε ο Γεωργάκης επιστρέφει

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ 
Ο Γιώργος Χατζηδάκης ανακάλυψε σήμερα στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΕΝΑΚ που συμμετέχουν στο κοινό ψηφοδέλτιο ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΕΝΑΚ πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος οικειοποιείται το έργο της 16 ετούς θητείας του Θεόδωρου Γεωργάκη. Τον έχει μάλλον για τρελό να θέλει να μπλέξει το όνομα του με αυτό του πρώην δημάρχου!!  Ναι καλά ακούσατε ο Θεόδωρος Γεωργάκης είναι και πάλι παρών και μέσω του Γιώργου Χατζηδάκη αναζητεί να συνεχίσει το έργο του!!


Βασικά θα ήταν για κλάματα εάν δεν ζούσαμε και δεν ξέραμε ποιο είναι το έργο του Θεόδωρου Γεωργάκη στην πόλη μας. Έτσι μετά τους κομμουνιστές που μας έχουν "παλαβώσει" με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο του Δ. Κιντή, έχουμε και τους συνεχιστές της "δυναστείας"  του Θεόδωρου Γεωργάκη. 

Έτσι και αφού οι μάσκες έπεσαν σας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η θέση του παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι στον Κορυδαλλό και τα ορφανά του Στάλιν δεν σηκώνουν σε κανένα μέρος του κόσμου κεφάλι. Και δεν σηκώνουν γιατί τα εγκλήματα τους έχουν καταδικαστεί σε όλο τον κόσμο πλην από αυτή την γωνιά του κόσμου την πατρίδα μας.

Που στήνονται αγάλματα στους Κιντήδες και επιστρέφουν οι Γεωργάκηδες . Όχι μάγκες ΕΜΕΙΣ εδώ  δεν θα πάρουμε, και καλό θα είναι οι παρατάξεις του κ. Αραμπατζή και του κ.  Ευσταθίου να μας ξεκαθαρίσουν με ποιους συνεργάζονται και με ποιους όχι για να ξέρουν και οι πολίτες τι να κάνουν.

Μα θα πείτε ο Θεόδωρος Γεωργάκης έκανε έργο , και ο Δελλαπόρτας επίσης ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ για να μην στεναχωρηθεί η φιλοχουντική παράταξη του Τάσου Ευσταθίου όμως τι λογαριασμό μας άφησαν;

Γιατί καλώς ο χαβαλές , οι μύθοι για τους αγώνες της δημόσιας περιουσίας , το "κακό" ΝΑΤΟ και η Ε.Ε , τα παραμύθια του Τσίπρα για το σχίσιμο των μνημονίων, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και οι "αγώνες" όσων ήθελαν να μας κάνουν Σοβιέτ, οι "καλοί" χουντικοί ,  αλλά καλύτερη ΕΙΝΑΙ  η αλήθεια. Το "παλιό" που κυβέρνησε 16 χρόνια τον δήμο και "εξαγνίστηκε" από την ανίκανη διοίκηση Αναγνώστου δεν μπορεί να θεωρεί τους δημότες μας τόσο ηλίθιους. 

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν χρέη σε αυτό τον δήμο δεν μπορούν να μας ζητάνε και τα ρέστα που δεν θα τους ψηφίσουμε. 

Ας μείνουμε σε πόλη λιγότερο καθαρή , με κακό ηλεκτροφωτισμό και με λακούβες!! Άμα είναι να γυρίσουν αυτοί και θα  πάρουν και τα πόμολα από τις πόρτες του δημαρχείου και θα ξυπνήσουμε μια μέρα χρεοκοπημένοι και χωρίς δήμο άστο καλύτερα. 

Άμα είναι να είμαστε περισσότεροι "καθαροί" και να έχουμε ως συνεργαζόμενους με την νέα διοίκηση τους συνεργάτες του δοτού δημάρχου να μας λείπει. 

Αυτοί στα μαθηματικά παίρνουν άριστα μόνο όσον αφορά στην δική τους ευημερία, για την πόλη η "νοικοκυροσύνη" τους ήταν 14.000.000 ευρώ μείον σε εποχές που η κρατική χρηματοδότηση για αυτόν ήταν διπλάσια από σήμερα.

Και γιατί δεν κατέβηκε ο ίδιος ο Θεόδωρος Γεωργάκης να μας κάνει καμία νέα αδελφοποίηση με κανέναν δήμο των "αδελφών" Σέρβων; Γιατί δεν κατέβηκε ο συνονόματος Σταύρος Γεωργάκης ;

Μα γιατί απλούστατα δεν ήθελαν να υποστούν την ΗΤΤΑ . Γιατί είπαμε μ@λ@κες είμαστε αλλά όχι και τόσο που να μην βλέπουμε το καλό της πόλης. 

Και το καλό της πόλης είναι στη διοίκηση να βρίσκονται άνθρωποι που να σέβονται το δημόσιο χρήμα και να μην το σπαταλούν.

Εγώ άλλωστε και με την  νυν διοίκηση έχω παράπονα για την διάθεση του τακτικού προϋπολογισμού και θεωρώ πως μπορεί να γίνει καλύτερη διαχείριση αλλά δεν είμαι και ηλίθιος να μην βλέπω πως όλες οι προηγούμενες διοικήσεις τα έκαναν μαντάρα!

Στο κόλπο για την επιστροφή Γεωργάκη συμμετέχουν και κάτι "μακρυχέρηδες" της κεντροδεξιάς που θεωρούν πως μία αντιδημαρχία θα τους "αναστήσει" από την τωρινή τους αφάνεια. Βλέπετε απατεώνες υπάρχουν παντού και αλλάζουν χρώματα ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Καλά τους βαράμε λοιπόν από εδώ μέσα και καλά τους κυνηγάμε σε κάθε ευκαιρία. Τι μας νοιάζει άλλωστε εάν κάποιοι βολεμένοι "δεξιούληδες" αντιδρούν . Λογικό είναι αφού τους θίγονται τα συμφέροντά τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: