ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τον Βασίλη Βαλασόπουλο σε debate

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τον Βασίλη Βαλασόπουλο σε debate

Με ανάρτησή της στο facebook η παράταξη του κ. Χατζηδάκη καλεί τον δήμαρχο Ηλιούπολης σε debate εν όψει δημοτικών εκλογών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:



Τώρα ποιος θα το διοργανώσει ουδείς γνωρίζει αφού φυσικά αυτό θα γίνει σε τοπικό επίπεδο, φανταζόμαστε από τοπικά ΜΜΕ και σε χώρο που θα ανήκει στον δήμο μας. Ποιος θα το διεξάγει; Ποιος λοιπόν θα κάνει τις ερωτήσεις; Η πρόταση μας φαίνεται καλή αλλά έχουμε να κάνουμε δύο παρατηρήσεις.



Εάν ο δήμαρχος δεν δεχθεί οι δημότες δεν πρέπει να ξέρουν τι έγινε και κυρίως τι δεν έγινε όσο ο Γιώργος Χατζηδάκης ήταν στη διοίκηση του δήμου;

Σε λίγο θα έχουμε εκλογές και ο λαός θα αποφασίσει για το ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση. Πότε περιμένουν άραγε από την παράταξη του κ. Χατζηδάκη να μας ενημερώσουν για τις παραλείψεις της διοίκησης;

Φανταζόμαστε πως εάν υπήρχε και "κάτι παραπάνω" εκτός από παραλείψεις θα μας είχαν ενημερώσει.

Τέλος εάν τελικά γίνει αυτό το debate (πράγμα που δεν βλέπουμε να γίνετε) θα θέλαμε ανάμεσα στις ερωτήσεις που θα κάναμε να ήταν και οι παρακάτω:

Πότε κατάλαβε ο κ. Χατζηδάκης πως υπάρχουν παραλείψεις όταν ανακοίνωσε ο Βασίλης Βαλασόπουλος πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος ή νωρίτερα;

Γιατί συμμετείχε σε μια διοίκηση που τώρα κατακρίνει και γιατί δεν παραιτήθηκε νωρίτερα;

Πιστεύει πως ο δήμος μας έχει πλεόνασμα 7.000.000 ευρώ που ισχυρίζεται ο νυν δήμαρχος;

Παρέλαβε όντως η διοίκηση Βαλασόπουλου 14.000.000 ευρώ χρέος το οποίο πέτυχε να "μηδενίσει" και να δημιουργήσει και τόσο μεγάλο πλεόνασμα;

Εμείς παρακολουθήσαμε την συνέντευξη του κ. Χατζηδάκη στο site ilioupolinew.gr και θεωρούμε πως δεν έχει νόημα να μας αφήνουν στο "σκοτάδι" εάν έχουν στοιχεία κακοδιαχείρισης.

Debate  με δύο γίνεται όταν υπάρχει ξεκάθαρο πως ο ένας είναι πρώτος και ο άλλος δεύτερος. Εδώ δεν είναι ξεκάθαρο. Πουθενά δεν έχει γίνει debate ανάμεσα στον πρώτο και τον τρίτο.

 Γνώμη μου να γίνει debate αλλά με όλους τους υποψηφίους είναι η δική μου άποψη.

Πάντως εάν ήμουν στην θέση του δημάρχου θα δεχόμουν να γίνει αυτό το debate γιατί κατά την γνώμη μου ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι ένας εύκολος αντίπαλος. "Επικοινωνιακά" τον έχει ο νυν δήμαρχος σε λίγες μέρες θα μάθουμε εάν τον έχει και στην πράξη γιατί οι δημότες θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Θα ψηφίσουν και για ότι έγινε , και θα αναδείξουν μια νέα διοίκηση που όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποτελείται από τρεις παρατάξεις.

Η μία εκδοχή είναι Βαλασόπουλος- Κοκοτίνης - Αραμπατζής
 και η άλλη Χατζηδάκης - Κοκοτίνης - Ευσταθίου

Λαϊκή Συσπείρωση και όλοι οι υπόλοιποι για να μπουν στο παιχνίδι θα πρέπει να συγκεντρώσουν ποσοστά γύρω στο 25% πράγμα αδύνατο κατά την εκτίμησή μου.

Σ.Μ 

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

γραφικός ......https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=uMRLQXwWQgY