ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Θέση κατάφερε να "σκαρφαλώσει" και να είναι "ανιχνεύσιμη" στον πίνακα της alexa.com με 7 στις 10 αναρτήσεις της να αφορούν τον Σταύρο Μαρίνη και την υγεία του!

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Η Θέση κατάφερε να "σκαρφαλώσει" και να είναι "ανιχνεύσιμη" στον πίνακα της alexa.com με 7 στις 10 αναρτήσεις της να αφορούν τον Σταύρο Μαρίνη και την υγεία του!

 


Το ιστολόγιο "Η Θέση" κατάφερε με 7 στις 10 τελευταίες του  αναρτήσει αφιερωμένες στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη να φτάσει στη θέση 6.648 στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com.

Γιατί προφανώς και όταν ασχολείσαι με κάποιον που αποδεδειγμένα συμβάλει τα τελευταία χρόνια στην σωστή ενημέρωση των δημοτών όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν τις αίολες κατηγορίες του τάχα επιχειρηματία του εξωτερικού κ. Δημήτρη Μωραίτη και της ολιγομελής του παρέας. 

Βέβαια περιμένουν να ακούσουν να λέει κάτι και για τον ρατσισμό του ή τις υμνητικές του αναφορές σε δικτάτορες αλλά ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ αποφεύγει να απαντήσει επί της ΟΥΣΙΑΣ. 

Έβαλε μάλιστα ο πολύς κ. Μωραίτης και την κα. Παρασκευά να του κάνει συνέντευξη όχι φυσικά για τα προβλήματα της πόλης που διαχρονικά αγνοεί αλλά για να μην απαντήσει στα όσα με στοιχεία και με βάση τα δικά του δημοσιεύματα καταγγέλλονται από τον γνωστό δημοσιογράφο. 

Στο τελευταίο του πόνημα ο κ. Μωραίτης προέβλεψε( όπως προέβλεπε και παλιότερα την ΝΙΚΗ του στις δημοτικές εκλογές )πως μια πλειάδα υβριστών του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη θα είναι ( εάν το θελήσουν όπως τόνισε δηλαδή σαν και αυτόν που δεν ΤΟΛΜΑΕΙ) στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο! 

Λες και το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχει το θλιβερό προνόμιο να αναδεικνύει σε θέσεις ευθύνης όπως η ΘΕΣΗ αυτούς στους οποίους κάνει συγκεκριμένη και με στοιχεία κριτική. 

Δεν θα επανερχόμασταν σήμερα ,αλλά εμμένουν στις ασυναρτησίες τους και αυτός και οι οπαδοί του θεωρώντας πως μαθαίνοντας ο κόσμος ποιοι είναι θα τρέξει να τους ψηφίσει για να μην χάσει τα "κελεπούρια". 

Ούτε φυσικά πείθουν οι σκληρά εργαζόμενοι οπαδοί του "Μεσσία" τους πολλούς πως ο "'άεργος" κατά αυτούς δημοσιογράφος που επί πολλά έτη κάνει μεγαλύτερες φορολογικές δηλώσεις από τους ίδιους χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Απλώς όταν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις το ρίχνεις στην "τρέλα" και κυρίως ανακαλύπτεις πως αυτός που με στοιχεία αποδεικνύει την διαχρονική σου ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν μπορεί παρά να είναι τρελός! 

Σε κάθε περίπτωση  είναι εμφανές πως απαλλαγήκαμε από πολλούς και κυρίως από όλους όσους εκ του ασφαλούς θέλουν να μας "σώσουν" υιοθετώντας αντί για επιχειρήματα ύβρεις για όποιον δεν συμφωνεί με τον φασισμό τους. 

Οι δύο εναπομείναντες σελίδες που φιλοξενούν τις ασυναρτησίες των οπαδών του κ. Μωραίτη στο facebook του έδωσαν τουλάχιστον την χαρά να δει το no data ιστολόγιο του να κινείται. 

Πάντως επειδή οι αναγνώστες μας θυμούνται καλά εμείς ουδέποτε ως μέσο δεν είχαμε αποτρέψει ΚΑΝΕΝΑΝ από το να ασχοληθεί με τα κοινά και φυσικά και δεν είναι ο ρόλος μας αυτός. 

Τουναντίον θεωρούμε ΤΖΑΜΠΑ μάγκες όσους εκ τους ασφαλούς θεωρούν πως οι ίδιοι σε θέσεις ευθύνης θα λειτουργούσαν καλύτερα. Ιδίως όταν αυτοί που επικαλούνται όλα αυτά έχουν βρεθεί σε θέσεις ευθύνης και δεν κατάφεραν παρά να μας φεσώσουν ως δήμο. 

Είναι υποκρισία να μην παραδέχεσαι πως όντας αντιμνημονιακός δεν έχεις άλλη λύση παρά την οικονομική καταστροφή της χώρας κάτι που αποδείχθηκε όταν λαϊκιστές και στην Ελλάδα και εδώ ήρθαν σε θέση ευθύνης μη οδηγώντας την χώρα τους εκτός Ε.Ε. 

Μόνο η Μεγάλη Βρετανία τόλμησε με ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση, και φυσικά με τις ευλογίες των ΗΠΑ και την έμπρακτη στήριξή τους. Και βέβαια η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι Σοβιετία επί εποχής Θάτσερ ακόμα και γκρέμισε εδώ και χρόνια τον κρατισμό της άρα μπορεί να κάνει περισσότερα χωρίς τους 27 της Ε.Ε παρά εμείς που τα περιμένουμε σχεδόν ΟΛΑ από αυτούς. 

Εάν οι ΗΠΑ επέλεγαν και για εμάς αυτόν τον δρόμο (της εξόδου από την Ε.Ε)  προφανώς και θα μας είχαν παράσχει ήδη την οικονομική στήριξη που χρειάζεται αυτό το εγχείρημα. 

Άρα δεν το επιθυμούν, και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένοι να μας σώσουν εις βάρος της δικής τους οικονομίας. Άλλωστε γιατί να μας σώσουν; Για να βγαίνει το κάθε φασιστοειδές και να μιλάει για τάχα δολοφόνους των λαών Αμερικανούς; 

ΥΓ:  Και φυσικά για το δικό μας κοινό οι αναρτήσεις για τους ρατσιστές του Μωραίτη δεν έχουν ουδεμία απήχηση αφού καμία ανάρτηση που αναφέρετε σε αυτά τα "φρούτα" δεν μπήκε ποτέ στις 10 πιο δημοφιλείς της εβδομάδας. Απλώς όταν διαβάζουμε "τέρατα" σε ομάδες του facebook της πόλης μας οφείλουμε να απαντήσουμε στους προνομιακούς ομιλητές της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ της πόλης μας. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: