ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψήφο στον Μητσοτάκη για να καταργήσει την καταστροφική απλή αναλογική από τις εκλογικές διαδικασίες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ψήφο στον Μητσοτάκη για να καταργήσει την καταστροφική απλή αναλογική από τις εκλογικές διαδικασίες

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την εξεύρεση λύσης στον σχηματισμό διοίκησης από την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη που έχει μόνο έξι δημοτικούς συμβούλους εάν και επικράτησε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Για τα "παράλογα" της απλής αναλογικής εμείς σας είχαμε ενημερώσει, όσοι την υποστηρίζετε ας λύσετε τον "γρίφο" αφού στο τέλος αυτό που θα επιτύχουμε είναι αντί για ευρείες συνεργασίες, μία παρατεταμένη ακυβερνησία σε δήμους της χώρας όπου οι πολίτες αποφάσισαν να αλλάξουν τα δεδομένα του πρώτου γύρου και να υπερψηφίσουν τα αουτσάιντερ.

Ακούμε διάφορα, μαθαίνουμε πολλά αλλά θα αρκεστούμε στα αυτονόητα. Διοικήσεις υπό ομηρία θα αυξήσουν την διαφθορά στους ΟΤΑ και στο τέλος κερδισμένα θα βγουν τα λαμόγια που "χορεύουν" όταν με ελάχιστες ψήφους γίνονται "παράγοντες". Εμείς είχαμε καλέσει τους δημότες να δώσουν "καθαρές" λύσεις αλλά ατυχώς για τον δήμο μας δεν ακολούθησε άλλους όπως π.χ Γλυφάδα, Ελληνικό- Αργυρούπολη και θα έχουμε τα "βασανιστήρια" από τα μικροσυμφέροντα που θα εκπροσωπεί ο καθένας που με 300- 400 ψήφους θα κάνει το "κομμάτι" του και θα διεκδικεί θέσεις και αξιώματα!

 Η σαφέστατη τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κατεύθυνση της κατάργησης της απλής αναλογικής είναι ένας ακόμη λόγος να υπερψηφιστεί στις προσεχείς εκλογές. Μόνο με αυτοδύναμη ΝΔ θα έχουμε λύσεις σε όσα ναρκοθέτησε η απελθούσα κυβέρνηση λίγο πριν εγκαταλείψει την Εξουσία. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: