ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιοι τελικά πήγαν στην εκδήλωση για την αναπηρία που οργάνωσαν οι "Συνεργοί με την Ηλιούπολη"(φωτογραφίες και σχόλια )

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ποιοι τελικά πήγαν στην εκδήλωση για την αναπηρία που οργάνωσαν οι "Συνεργοί με την Ηλιούπολη"(φωτογραφίες και σχόλια )



Να και το δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη το βάζουμε αυτούσιο μαζί με φωτογραφίες και τον δικό μας σχολιασμό που βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για όλους μας.

Πάμε λοιπόν να δούμε το δελτίο τύπου που εξέδωσαν :


Μια πολύ καλή εκδήλωση —μαραθώνιος διάρκειας τριών και κάτι ωρών— πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Άλσος Δ. Κιντής με μεγάλο αριθμό παρευρισκόμενων να παραμένει μέχρι τέλους, παρακολουθώντας με αμείωτο ενδιαφέρον.

Το θέμα της εκδήλωσης «Η αναπηρία μέρος της ζωής μας, δικαίωμα στην πρόσβαση και πρόσβαση στα δικαιώματα», αναπτύχθηκε από το πάνελ, αποτελούμενο από την Πένυ Πλατανίτη, ψυχολόγο, μέλος των Συνεργών με την Ηλιούπολη, την Θεανώ Φωτίου βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α, πρώην αναπληρώτρια υπουργό κοινωνικής αλληλεγγύης, τον Αποστόλη Στασινόπουλο, αντιδήμαρχο διοίκησης και εξυπηρέτησης του δημότη, επικεφαλής των Συνεργών με την Ηλιούπολη.


Παρευρέθηκαν και πήραν το λόγο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης, έχοντας βιωματικό λόγο και γνωρίζοντας πολύ καλά το θέμα οι Νίκος Ανυφαντής, πρόεδρος ΚΕΕΠΕΑ - Ορίζοντες, Δημήτρης Στεφανίδης πρόεδρος ΚΔΑΠ μεΑ Ηλιούπολης, Αριστείδης Πανάνος πρόεδρος του σωματείου Ερμής.

Επίσης παρενέβησαν ο αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης Ιωάννης Πούλος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής, κάνοντας αναφορές γύρω από τα προβληματα των δήμων.

Ακόμα παρευρέθηκαν και πήραν τον λόγο οι Παναγιώτης Κόκλας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης, Φώτης Χρυσουλάκης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Ασβεστάς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηλίου - πόλις, ανθρώπινη πόλη», Χρήστος Κοκοτίνης επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηλίου - πόλις, ανθρώπινη πόλη», Αλεξάνδρα Καραχάλιου δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Η πόλη που θέλω», Δημήτρης Πανταζόπουλος πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ, Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ευαγγελία Δημητρίου, γραμματέας της «Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης», Αχιλλέας Αδαμαντιάδης, πρόεδρος από τις «Συνεργασίες Πόλης», Τάσος Ταστάνης, δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη «Ανατροπή στη Γλυφάδα»

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τις οικογένειες που παρευρέθηκαν, μίλησαν και μοιράστηκαν μαζί μας τα προβλήματα τους.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην συμπολίτισσα μας Άννα Στάμου για την δύσκολη και πολύωρη διερμηνεία της στη νοηματική γλώσσα.


Όλοι οι παραπάνω συνέβαλλαν ώστε η εκδήλωση αυτή να μην ανήκει στους Συνεργούς με την Ηλιούπολη, αλλά να ανήκει σε μια ενωμένη πόλη.


Συνεργοί με την Ηλιούπολη

(φωτογραφίες: epikoinonia.info)





           Παρέμβαση του προέδρου ΚΔΑΠ μεΑ Ηλιούπολης, Δημήτρη Στεφανίδη.


                                    Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος

              Ο "μακεδονομάχος" συνδημότης μας Δημήτρης Σταματόπουλος
   
             Παρέμβαση του προέδρου το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» Νίκου Ανυφαντή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας και έκανε μια σύντομη παρέμβαση για θέματα που γνωρίζει καλά χωρίς να είναι βέβαια στο βασικό πάνελ

Άρα μικρό το κακό για την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου και "ζημιά" μόνο για τον ίδιο αλλά όχι τόση όσο να βγει φωτογραφία μαζί με την Θεανώ Φωτίου!

Ο Ευσταθίου δρώντας με μετριοπάθεια (ο χρόνος θα δείξει εάν θα του βγει σε καλό) κράτησε τον δραστήριο ομολογουμένως Παναγιώτη Κόκλα στην παράταξη που τον ανέδειξε δημοτικό σύμβουλο.

Στην εκδήλωση ήταν και δημοτική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" την οποία βέβαια και δεν θα διαφημίσουμε με φωτογραφία αφού αρκετά σας "μπλέξαμε" προεκλογικά . Τα είπαμε άλλωστε και σε χθεσινή μας ανάρτηση κάθε μέρα να ασχολούμαστε με την πέμπτη σε δυναμικότητα παράταξη δεν γίνεται φυσικά. Δεν γνωρίζουμε εάν είχε ενημερώσει αλλά δεν είδαμε και καμία αντίδραση από την παράταξη για την συμμετοχή της.


Άλλωστε αυτοί καταγγέλλουν πως δεν είχαν κληθεί για το Δ.Σ του ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και το επιλέγουν ως χώρο για να κόψουν ΤΖΑΜΠΑ την Βασιλόπιτά τους.


Με δεδομένο πως και η σημερινή ανάρτησή μας για την εκδήλωση των Συνεργών θα πάει πολύ καλά όπως και η χθεσινή σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις επισκέψεις σας.


Σ.Μ

9 σχόλια:

Babis είπε...

Με την πέμπτη δημοτική παρατάξη ασχολείσαι όμως συνεχώς εδώ και 3 μήνες.

Εγώ λέω αντί να κράζεις τον Αραμπατζή για την "κακή" (κατά την απόψή σου) του αντιπολίτευση να κάνεις το παρακάτω:

Γράφε για τις προτάσεις και τις σκέψεις αυτών που στηρίζεις, ΣΤΑΘΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - ΚΥΡΙΤΣΗ.

Τί προτάσεις έχουν για την πόλη ή την τοπική?

Α ΞΕΧΑΣΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ!!!

The punisher είπε...

Σταύρο γράψε για την αληθινή πρόθεση του Θανάση να βάλει υποψήφιος στην τοπική να μάθουμε γιατί ακούγεται οτι αραμπατζής τον παρότρυνε στην τοπική ώστε να μπορέσει αν βγει να πάρει την εύνοια τις Ν. Δ στις εκλογές του 2023 μπας και έχουν καλύτερη τύχη πέρα από του 10% γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι ώστε να πετύχει τον στόχο του πληρώνει αδρά ώστε να ζήσει το αμερικανικό όνειρο φημολογείται ακόμη οτι πληρώνοντας την εκδήλωση πίτας της παράταξης ως σκοπό να τον γνωρισει ο κόσμος διότι η μόνη καλή σχέση που έχει είναι μόνο με το κινητό του από ότι φημολογείται και είναι εμφανές σε όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια που λαμβάνουν χώρα.

Kostas Kabourdires είπε...

Ρε Γιάννη Fredriksen δε βαρέθηκες? Αφού αποκαλύφθηκες

UNKNOWN είπε...

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΣ?

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΩΝ?


UNKNOWN είπε...

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ?

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η Ν.Δ "ΚΟΠΤΕΤΑΙ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ?

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90. Η Ν.Δ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

Η Ν.Δ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΤΕΡΤΙΠΙΑ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΠΕΜΠΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

Υ.Γ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΕΦΕΡΕ: "ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟ ΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ."
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ.

The punisher είπε...

Η Νέα Δημοκρατία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την τοπική πάρα μόνο σε εθνικές εκλογές εκείνοι που καίγονται είναι μόνο όσοι βλέπουν την τοπική ως επόμενο σταθμό στην πολιτική τους καριέρα και υποστηρίζουν τον ευατο τους ανώνυμα και κατηγορώντας αισχρά όσους έχουν απέναντι τους για μια θέση στην ηγεσία.

Σταματόπουλος είπε...

Πήγα γιατί είμαι ΑΜΕΑ 95% με αιμοκάθαρση, όποτε όπως λέει ο κ. Παναγιώτης Κόκλας πάρα τα κόμματα και χρώματα. Ήθελα να ακούσω τι έλεγαν, τελικά όπως γνωστά έχουν ειπωθεί χίλιες φορές και πράξη μηδέν.

Και είναι πολύ προσβλητικό κ. Μαρίνη να βάζεις ως εισαγωγικά την λέξη ΜΑΚΕΔΟΜΑΧΟΣ, που εσείς μας είπατε ΦΑΣΙΣΤΕΣ όταν κάναμε στην συγκέντρωση για την Μακεδονία το Σεπτέμβριο 2019, όταν εσείς υπερασπίζετε το αγώνα μας για την Μακεδονία επί Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. Δε τα ξεχνάμε τις δικές ενέργειες.
.
Αναμένω ακόμα το ψήφισμα και οι υπογραφές συνεχίζονται κατά το Προσύμφωνο των Πρεσπών, και έρχονται κι άλλα στην Ηλιούπολη, για εσωτερικά τοπικά.
Ο Αριθμ. Πρωτ. 17804/20,09.2019, ισχύει ακόμα.
.
Και τελευταίο: Είσαι ευχαριστημένος την επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας την
Αικατερίνη Σακελλαροπουλου;;;
Για να δούμε τι έκανε αυτή που διορίστηκε τον Οκτώβριο του 2018 και την είχε προτείνει για την εν λόγω θέση ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός και νυν αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης,Αλέξης Τσίπρας:
.
1. Δεν ήθελε να εξεταστεί καν ως έγγραφο η λίστα Λαγκάρντ και ζητούσε απαλλαγή Παπακωνσταντίνου.
.
2. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (πρόεδρος η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Χριστοφορίδου) με δύο αποφάσεις της (2615-2616/2018) έκρινε ότι οι προσβαλλόμενες πράξεις, δηλαδή η τελική συμφωνία των Πρεσπών, όπως και οι επιστολές με τις οποίες ο τότε υπουργός Εξωτερικών Νικόλαος Κοτζιάς συναίνεσε στην έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να ελεγχθούν από το ΣτΕ.
.
3.Ψήφισε το ΣΤΕ για να επιστραφούν τα χρήματα που κόπηκαν από τις συντάξεις και αυτή το ξαναλλαξε και δεν θα επιστραφούν.
.
Αντί να κάνει διάγγελμα ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" για ενέργειες για τα εθνικά μας θέματα, κι ενώ μας έχουν κυκλώσει οι Τούρκοι με όλα τα πλοία τους στο Αιγαίο, αυτός διορίζει Συριζαία για Πρόεδρο! Πλέον βλέπουμε ξεκάθαρα για το ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
Αλήθεια μήπως είσαι κι εσύ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και δεν το ξέρεις;
Αν σε προσβάλω ή όχι, δικό σου θέμα.]

UNKNOWN είπε...

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.

ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ Τ.Ο ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.

The punisher είπε...

Κ. Σταματοπουλε έχετε σκεφτεί ότι ο κ. κοκλας ίσως να σας χρησιμοποιεί για δικό του ωφελος πέρα από κόμματα και χρώματα και δικούς του αριθμούς πρωτοκόλλου για θέσεις πάρκινγκ ας Πούμε;
Μηπως βοήθησε η παρουσία του Κ. Κόκλα ώστε να παρευρεθείτε μαζί;
Διότι ήταν πασιφανές ότι η εκδήλωση μόνο για τα δικαιώματα τον άμεα δεν ήταν και ακόμα και ένας που έχει περιορισμένη όραση θα το διέκρινε..