ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η διαδικτυακή χυδαιότητα της Σούλας Μανώλη συνεχίζεται ....

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Και η διαδικτυακή χυδαιότητα της Σούλας Μανώλη συνεχίζεται ....

Σε αγαστή συνεργασία με τα φασιστοειδή του Δημήτρη Μωραίτη η Σούλα Μανώλη που δεν κατάφερε να εκλεγεί με την δημοτική παράταξη των φιλοχουντiκών συνεχίζει το διαδικτυακό της οχετό θεωρώντας προφανώς πως μπορεί να αλλάξει την γνώμη των πολλών για τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη. 

Και ενώ τα πονήματα της Κικής Παρασκευά δεν απαντάνε σε καμία από της ΔΗΜΟΣΙΕΣ καταγγελίες του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη για τον φασισμό που υπηρετούν ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Μωραίτης και οι λιγοστοί οπαδοί του η Μανώλη εξακολουθεί τον διαδικτυακό της κατήφορο απαλλαγμένη από το "άγχος" του να ανήκει σε μια παράταξη που ΣΙΩΠΗΣΕ και δεν καταδίκασε ΠΟΤΕ την δημόσια συμπεριφορά της. 

Το ό,τι δεν την στήριξε είναι εμφανές σε όλες και όλους που παρακολουθούν τα κοινά της πόλης (πλην του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Κουρή και βέβαια μη παίρνοντας θέση στην ουσία της υπόθεσης αλλά υιοθετώντας την ορολογία του κ. Μωραίτη ) το θέμα είναι πως με λάθος στρατηγική ΣΙΩΠΗΣΕ στα ατοπήματά της όπως και σε αυτά του Γιάννη Πετράκη και πληρώνει τώρα μια ολόκληρη παράταξη το τίμημα. 

Τίμημα δυσανάλογο με το τι συμβαίνει και σε άλλες παρατάξεις που ουδόλως καταδικάζουν και αποκηρύσσουν τους φασισμούς ή καταδικάζουν τον μαύρο αποθεώνοντας τον κόκκινο! 

Και φυσικά το ιστολόγιό μας θα συνεχίσει να καταδικάζει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΑΝΟΧΗ των παρατάξεων στα φαινόμενα Μωραίτη, Μανώλη αλλά και πολλών άλλων που φυσικά και έχουν αναδειχθεί από εμάς αφού δεν φοβηθήκαμε να είμαστε ΠΟΤΕ το "μαύρο" πρόβατο όσων εχθρεύονται την Αστική μας Δημοκρατία και υμνούν δικτάτορες και Ιδεολογίες βουτηγμένες στο ΑΙΜΑ.

ΥΓ: Έχουμε χρέος να απαντήσουμε πρωτίστως για τους αναγνώστες που μας εμπιστεύονται και εάν τους ακούγαμε διαχρονικά θα είχαμε αποφύγει τα όποια λάθη μας. Λάθη προφανώς που εμάς "αδίκησαν" και τον δικό μας χρόνο σπατάλησαν προσπαθώντας να αλλάξουμε γνώμη , Ιδέες και στάση ζωής σε αποδεδειγμένους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θεωρούν πως η Αστική μας Δημοκρατία θα τους επιτρέψει και πάλι να πυροβολούν αστυνομικούς για να κάνουν την δήθεν επανάστασή τους. Η ανοχή της Πολιτείας θα είναι μηδενική σε όσους αμφισβητούν την Αστική μας Δημοκρατία επειδή οι καιροί το επιβάλλουν. 

Ο "μανδύας" Δημοκρατίας που φοράνε τα διάφορα φασιστοειδή της πόλης δεν εμποδίζει εμάς να αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. Με "ψεκασμένους" που βλέπουν παγκόσμια διακυβέρνηση και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε δυτικά δημοκρατικά κράτη εμείς δεν θέλουμε ούτε καλημέρα. 

Και δεν θέλουμε γιατί  αποτίουμε φόρο  τιμής σε όσους αγωνίστηκαν την περίοδο 1946-1949 για να γλιτώσουμε τον κόκκινο φασισμό και σε όσους αγωνίστηκαν την περίοδο 1967-1974 για να πέσουν οι μαύροι φασίστες που οδήγησαν την χώρα μας σε διεθνή απαξίωση. 

Και τις δύο φορές οι φίλοι και σύμμαχοί μας, μας βοήθησαν στο να απαλλαγούμε από τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ που γέμισαν την χώρα μας με φέρετρα επιδιώκοντας να εγκαθιδρύσουν τις τυραννίες τους. 

Η Δημοκρατία νίκησε και θα νικάει αφού ό,τι χρήσιμο για αυτή την ζωή βρίσκεται σε όσους πιστεύουν στην δυτική μας Δημοκρατία ενώ απέναντι του στέκονται σε πείσμα της Ιστορίας η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, και όσα υπηρετούν άνθρωποι που έχασαν τον δρόμο προς την Αρετή εξαιτίας ιδεολογιών που βασίζονται στη ΒΙΑ και όχι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ βούληση. 

Προφανώς και δεν θα αναφερθούμε στις χυδαίες ρατσιστικές επιθέσεις των φασιστών της πόλης μας προς συνδημότες μας, άλλωστε όπως και παλιότερα θα κρυφτούν και πάλι στις τρύπες τους όπως διαχρονικά κάνουν. 

Δείτε και τις "εξυπνάδες" της ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑΣ Σούλας Μανώλη και επισκεφθείτε και το ιστολόγιο των φασιστών για να δείτε πως στοχοποιούν οποιονδήποτε αρνείται να υπηρετήσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Το να μιλάνε τάχα πατριωτικά οι υμνητές του δικτάτορα Παπαδόπουλου δεν πείθει πλέον κανέναν... 30 χρόνια ασχολούμαστε με τον Εθνικισμό πουθενά δεν είδαμε κανέναν από τους οπαδούς του Μωραίτη που τολμάνε να αποκαλούν Έλληνες Εθνικιστές Γερμανοτσολιάδες και συγχρωτίζονται χρόνια τώρα με κομμουνιστές σε βασικά θέματα της πόλης όπως η Δημόσια Περιουσία και φυσικά το ΚΥΤ στον Υμηττό. Αντί να ασχολούνται με τον δημοσιογράφο , ή τον ιερέα ή ακόμα και τον πρόεδρο ενός Συλλόγου ας ενδιαφερθούν για την πόλη την οποία τάχα η δημαρχία του Δ. Μωραίτη θα έσωζε! Μα ποιος να μας σώσει ο υμνητής των Μεταξάδων και του Παπαδόπουλου; Μήπως ο υμνητής του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ "ψεκασμένου" ΣΑΛΒΙΝΙ και της Ραχήλ Μακρή; 

Τα αηδιαστικά ποσταρίσματα των φασιστών φυσικά και θα τα βρείτε στην ομάδα στο facebook Αστυνομικά - Ηλιούπολης, αφού η Κική Παρασκευά χαίρει φαίνεται της εκτίμησης των διαχειριστών και συντονιστών της ομάδας που αντί να βάλουν καμία ανάρτηση για τις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της covid-19 το παίζουν "επαναστάτες" . Την παρούσα  ανάρτηση προφανώς και δεν θα την δείτε εκεί αφού δεν την ποστάρουμε μην τους "χαλάσουμε" την "πετυχημένη" συνταγή.

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: