ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σιγά μην ασχολούμαστε συνέχεια με την Κούλα και την φιλενάδα της

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Σιγά μην ασχολούμαστε συνέχεια με την Κούλα και την φιλενάδα της


 Συνεχίζει να λασπολογεί εναντίον μας η Κική Παρασκευά η πρώην διευθύντρια της φασιστοφυλλάδας "Λάσπη της Ηλιούπολης" και επειδή μάλλον δεν βλέπει πως έχουμε πολλάκις απαντήσει στις ηλίθιες αιτιάσεις της συνεχίζει το ρατσιστικό παραλήρημά της. 

Τα βάζει τώρα και με ανθρώπους που βγαίνουν να υπερασπίσουν το ιστολόγιό μας επειδή τόσα ψέματα και ύβρεις δεν μπορούν να τα ανεχθούν από το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που εκπροσωπεί για την πόλη μας η συγκεκριμένη. 

Δεν μπορούμε να απαντάμε συνεχώς σε "ψεκασμένες" και φυσικά μην δίνετε βάση σε όσους θίγονται από την δημοσιογραφική μας έρευνα. 

Άλλωστε η οπαδός του κ. Μωραίτη τον φαντάζονταν δήμαρχο της πόλης μας! 

Διάλογο με φασίστες εμείς δεν κάνουμε ας γράφει ό,τι θέλει μην εκνευρίζεστε άδικα έτσι έκαναν πάντα όλα τα "θύματα" της δημοσιογραφικής μας έρευνας. 

ΥΓ: Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας που μας ενημερώνουν για τα σχόλια ή τα κείμενα που γράφονται εναντίον μας. Αλλά εμείς δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε με φασίστες ,ας μιλήσει με τον γνωστό οδηγό της πόλης η Κούλα  που αρέσκεται να βρίζεται  μαζί της. Μάλιστα είναι τόσο αστεία που μπερδεύει τo φύλo στους ανθρώπους ,θεωρώντας πως όλοι οι άνδρες είναι σαν τους φίλους της. Και φυσικά στην παρέα τους η Σούλα η ρατσίστρια που εμμένει στους μύθους της και στις φαντασίες της για ξεφτιλισμένα "λιοντάρια" που θεωρούν πως κρυπτόμενοι και ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ μας "κατασπαράζουν". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: