ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το καλύτερο το είπε ο Πανταζόπουλος στον Κοκοτίνη σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο τελευταίος

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το καλύτερο το είπε ο Πανταζόπουλος στον Κοκοτίνη σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο τελευταίος


ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Χρήστο, αν δεν μπορούμε ένα ολόκληρο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από αυτή την κακή εμπειρία, δύο μαγαζιά να τα διοικήσουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Να σηκωθούμε όλοι και να πάμε σπιτάκια μας».

Συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε διαβάστε και εξοργιστείτε ή απλώς γελάστε με τα χάλια μας.

Χ.ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ: Όχι, δεν θα ερχόμουν. Και τώρα δεν θα ερχόμουν. Γιατί το λέω ευθέως, θα έριχναν το μπαλάκι «α, οι εργαζόμενοι, α, εκείνο», ενώ ήταν πολιτικάντικες ιστορίες άλλων.

Μ’ αυτή την έννοια λοιπόν, να το επαναλάβω και θα μιλήσω σαν Αριστερός τώρα, γιατί όταν όλοι τόσα χρόνια, δεκάδες χρόνια, κάνουν τις προσλήψεις και τα πάντα και παίζουν τον κόσμο με τις ομηρίες και τα χίλια δυό, ερχόμαστε μετά εμείς και υπερασπιζόμαστε και τρώμε και τη χλαπάτσα. Αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι. 

Και γι’ αυτό το λέω ντόμπρα και καθαρά, ότι δεν θα το ξαναέκανα. Γιατί θα μπορούσα όντως να βγω στα κεραμίδια πριν από δέκα μήνες και να το παίζω και δεν ξέρω τι, εξυγιαντής, στην πλάτη όμως των εργαζόμενων, γιατί στην ουσία αυτοί θα την πλήρωναν και εμείς θα τρώγαμε τη χλαπάτσα. Αν τα λέω καλά. 

Γι’ αυτό να τα λέμε ντόμπρα και θέλω κάποιος αν έχει μια κριτική, να μου την κάνει ευθέως και να μου πει: «Δεν το χειρίστηκες καλά. Θα έπρεπε να το χειριστείς αλλιώς».

Τώρα η προσωπική μου εκτίμηση. Επαναλαμβάνω, πέραν από αυτά που είπα τα οικονομικά, τα νομικά, τα πολιτικά, ο κ.Πανταζόπουλος μου είπε μια κουβέντα πριν μια εβδομάδα και είχε δίκιο, μου λέει: «Χρήστο, αν δεν μπορούμε ένα ολόκληρο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από αυτή την κακή εμπειρία, δύο μαγαζιά να τα διοικήσουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Να σηκωθούμε όλοι και να πάμε σπιτάκια μας». Δεν νομίζω δηλαδή ένας Δήμος, χωρίς ενοίκιο, χωρίς τόκους, να πούμε ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε κερδοφόρα.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι, 100.000 κέρδη να βγάλουν, που μπορεί να βγάλει 100.000 κέρδη, και δεν θα έχει και αποσβέσεις σε δύο χρόνια, γιατί θα έχουν αποσβεστεί όλα, σας πληροφορώ ότι η ταμειακή ροή αυτή θα τη γυρίσει την κατάσταση σε δύο-τρία χρόνια, αρκεί να υπάρχει ένα νοικοκυριό. Αναγκαίες θέσεις εργασίας, μόνιμο προσωπικό. 

Δεν μπορεί να αλλάζουμε τους μαγείρους και τον έναν και τον άλλον, αυτές τις σαχλαμάρες με τα δίμηνα και τα τρίμηνα και χίλια δύο. Αυτή είναι η ουσία.

Από κει και πέρα, αν κλείσετε την επιχείρηση, πρέπει να πάρετε την ευθύνη για όλες αυτές τις πιθανές νομικές εμπλοκές και κυρίως να μας πείτε μετά, αυτά τα ακίνητα τι θα τα κάνετε; Θα τα μισθώσετε, γιατί επιχειρήσεις με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ δεν μπορείτε να ξανακάνετε. 

Θα επανέλθω αν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: