ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας της ΝΔ κα Βίκυς Φλέσσα στην πόλη μας

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Η παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας της ΝΔ κα Βίκυς Φλέσσα στην πόλη μας


Αρκετό κόσμο συγκέντρωσε χθες το βράδυ η προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας της ΝΔ  κα Βίκυς Φλέσσα στο γνωστό καφέ - μπαρ Mon Mont ( Σοφοκλή Βενιζέλου 145) στην πόλη μας. 

Την επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε το κομματικό στέλεχος της ΝΔ και συνδημότης μας κ. Γιάννης Γκιάτας και η παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεδομένη,  αφού ο επικεφαλής της κ. Τάσος Ευσταθίου διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Γκιάτα. Και βέβαια ο κος Τάσος Ευσταθίου θυμάται την κομματική του ιδιότητα όλο τον χρόνο και όχι προεκλογικά πριν τις δημοτικές εκλογές όπως κάνουν κάποιοι άλλοι εξαφανισμένοι επικεφαλής "κεντροδεξιών" δημοτικών παρατάξεων. 


Η κα Φλέσσα με τον διοργανωτή της χθεσινής εκδήλωσης κ. Γιάννη Γκιάτα 








Στους δικούς μας αναγνώστες είναι γνωστά τα στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου αλλά οφείλουμε να τα αναφέρουμε γιατί κάθε μέρα όλο και περισσότεροι νέοι αναγνώστες μπαίνουν στην διαδικτυακή μας παρέα. 

Την εκδήλωση της κας Φλέσσας τίμησαν με την παρουσία τους από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" οι Δημήτρης Ταμβάκος , Τρύφων Γκούβας,  Νίκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Τηλεβερίδης, Έλσα  Τσιλίκη,  και Δημήτρης Ρέππας ( μέλος Δ.Σ ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης). 

ΥΓ: Στη φωτογραφία εξωφύλλου πρώτος από αριστερά ( στη φωτογραφία για να μην παρεξηγηθούμε) και ο πρώην πετυχημένος Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κος Μπάμπης Κολιοφώτης και δίπλα του η υποψήφια Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ κα Βίκυ Φλέσσα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης κος ΔημήτρηςΤαμβάκος. Όπως καταλάβατε δεν ήμασταν σε αυτή την εκδήλωση αλλιώς το ρεπορτάζ θα το είχατε από χθες , όπως κάνουμε πάντα στις εκδηλώσεις που δίνουμε το παρών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: