ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 2.000.000 ευρώ χρέη στην ΕΥΔΑΠ άφησε η Διοίκηση Αναγνώστου

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

2.000.000 ευρώ χρέη στην ΕΥΔΑΠ άφησε η Διοίκηση Αναγνώστου

Βγαίνει ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης  Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης και σου απαντάει (όπως έχει άλλωστε υποχρέωση) πως εμείς παραλάβαμε χρέη στην ΕΥΔΑΠ ύψους 2.000.000 ευρώ!!! από την Διοίκηση Αναγνώστου. Εμείς τα ρυθμίσαμε (Διοίκηση Βαλασόπουλου) σου λέει   (εμείς το ξέραμε πως είναι ρυθμισμένα ειδάλλως οι βρύσες δεν θα έβγαζαν νερό όπως μας ενημέρωσε η ΕΥΔΑΠ) και βλέπετε πως οι μεγάλες οφειλές δεν έγιναν στην δική μας περίοδο. 

Και από την άλλη πλευρά βλέπεις την πλήρη αδιαφορία από την Παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση η οποία διεκδικεί σε λίγες μέρες την ψήφο μας για να κάνει την Πόλη καλύτερη!!! 

Εμείς δεν θα γράψουμε ΤΙΠΟΤΑ άλλο ο λαός της Ηλιούπολης έχει μυαλό και κρίση. 

Είμαστε βέβαια ιδιαίτερα στεναχωρημένοι που μας απαντάνε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι (δεν κρύψαμε ποτέ πως είμαστε δεξιοί) και οι Παρατάξεις που είναι;  πιο κοντά ιδεολογικά με εμάς σιωπούν.  

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χρέη προϋπήρχαν από τη διοίκηση Γεωργάκη. Είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, οι ισολογισμοί του δήμου της τελευταίας δεκαετίας, ώστε να έχει όποιος ενδιαφέρεται μια πλήρη και αντικειμενική εικόνα για τα οικονομικά του δήμου. Παρακαλώ λοιπόν, να μην λέμε πράγματα για να δημιουργούμε εντυπώσεις! Εξάλλου, τα συνολικά χρέη της Ηλιούπολης για το 2013 είναι λίγο πάνω από 7,5 εκ. ευρώ. Το ποσό είναι πολύ μικρό, συναρτήση των περισσοτέρων δήμων της χώρας που ξεπερνάνε τα 100 εκ. ευρω. Οπότε νομίζω, ότι δεν είναι άξιο αναφοράς στα πλαίσια προεκλογικής πολιτικής αντιπαράθεσης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Άμα εσένα σου φαίνεται μικρό το ποσό αυτό δεν μας αφορά. Όταν ανέλαβε την Διοίκηση ο κ. Αναγνώστου είχε την υποχρέωση να ενημερώσει τον λαό για τα χρέη που βρήκε και να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Εμάς δεν μας αφορούν οι οφειλές των άλλων δήμων γιατί ζούμε εδώ. Εάν παρακολουθείς και το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα ήξερες πως πρώτοι από όλους βγάλαμε τα πλαστά τιμολόγια του Δήμου Θεσσαλονίκης και σήμερα νιώθουμε δικαιωμένοι που οι υπέυθυνοι(δυστυχώς όχι όλοι) βρίσκονται στις φυλακές. Και για να μην παρεξηγούμαστε εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την εντιμότητα του κ. Αναγνώστου όμως για εμάς ο επικεφαλής φέρει πολιτικές ευθύνες επίβλεψης των συνεργατών του. Εμείς εδώ δεν είμαστε δικαστήριο και ως δημοσιογράφοι αποδίδουμε πολιτικές ευθύνες κακοδιαχείρισης που βγάζει μάτια!! Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών. Όποιος νομίζει πως αδικείται μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Το πάρτι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έλαβε ΤΕΛΟΣ με εντολή Σαμαρά. Την πλήρη και αντικειμενική εικόνα δεν μπορούμε να την δώσουμε όσο η Νέα Δημοτική Κίνηση δεν μας είπε ποτέ τι παρέλαβε. Ο κ. Βαλασόπουλος τον οποίο εμείς δεν ψηφίσαμε ούτε θα ψηφίσουμε γιατί είμαστε δεξιοί απαντάει μέσω των συνεργατών του και μάζεψε τα οικονομικά του Δήμου. Άμα δεν σας αρέσει η δική μας ενημέρωση να ενημερώνεστε από τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ της κ. Σκορδαλάκης. Αυτά προς το παρόν γιατί το ρεπορτάζ συνεχίζεται και χάνουμε πολύτιμο χρόνο με ανώνυμους δήθεν αντικειμενικούς αναγνώστες μας που στηρίζουν την κακοδιαχείρηση της περιόδου Αναγνώστου.