ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τόσα ψέματα μέσα σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών και 37 δευτερολέπτων δεν έχει πει ούτε ο "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" Ανδρέας Παπανδρέου!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τόσα ψέματα μέσα σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών και 37 δευτερολέπτων δεν έχει πει ούτε ο "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" Ανδρέας Παπανδρέου!

Στα 15.000.000 ανέβασε τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων του δήμου Ηλιούπολης ( χωρίς να αναφέρει καν τον αριθμό των εργαζομένων) ο δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος και φυσικά εμείς να ξαναζήσουμε τα ΨΕΥΔΗ της ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν το ανεχόμαστε . Όσα πρόβατα τρώτε τέτοιο σανό ακολουθείστε όσους για πέντε χρόνια τους επιτρέψατε με την ΨΗΦΟ σας , να διαχειριστούν δήμο και δεν τους αφήσατε να διαχειρίζονται τα περίπτερά τους! 

Οι δικές μας ευθύνες για την προτροπή σε ΑΠΟΧΗ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών (πράγμα φυσικά που τηρήσαμε και εμείς)  θα μας οδηγήσουν σε αυτοκατάργηση εάν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ,  δεν ξεριζώσουμε τα σαπρόφυτα της κεντροδεξιάς που οδήγησαν χιλιάδες κεντροδεξιούς ψηφοφόρους να στηρίξουν τον επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που άμεσα θα πρέπει να μετονομαστεί σε παράταξη "Πρώτα το ΨΕΜΑ" ! 

Τα ρυθμισμένα χρέη σε ΔΕΚΟ   θυμήθηκε ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης που διοίκησε τον δήμο μας επί 9 έτη και περηφανεύεται για το πλεόνασμα που μας εξασφάλισαν οι Τροϊκανοί . Μικρότερο από αυτό που αναφέρεται αλλά τα δικά τους μεγέθη τα "φουσκώνουν" έτσι έχουν μάθει έτσι θα συνεχίσουν δέκα χρόνια πάλευαν να σας πείσουν πως τα "εγκλήματα" της δικής τους παράταξης ( κλείσιμο εστιατορίου στον Προφήτη Ηλία, κ.ο.κ) γίνονταν για το καλό σας και πως οι προηγούμενοι θα κατέληγαν στις φυλακές! 

Η  κατάσταση που περιγράφεται  από τον νυν δήμαρχο , μας θυμίζει τα ΨΕΥΔΗ Βαλασόπουλου , τους ορκωτούς λογιστές,  και την δικαστική δικαίωση της διοίκησης Αναγνώστου για "σκάνδαλα" κατασκευασμένα από μια ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ που δεν αντιλαμβάνεται πως οι κεντροδεξιοί που την στήριξαν στο δεύτερο γύρο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές μη ακούγοντας τον έντιμο πρώην κεντροδεξιό δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου , τον Οκτώβριο πάνε σπίτια τους! 

Κατηγορούν τώρα και τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη που βγήκε και αυτός φτωχότερος οικονομικά από τον δήμο Ηλιούπολης , όπως έκαναν το μακρινό 2010 με τον έντιμο  πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου,  οι ίδιοι άνθρωποι , η ίδια παράταξη , αυτοί που ο διάλογος μαζί τους δεν ωφελεί ! 

Τι να συζητήσεις πολιτικά μαζί τους ; Να γίνουμε πάλι "κακοί" και να πούμε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα τρία μέλη της οικογένειας του νυν δημάρχου , και τώρα δύο συμβάλλουν σε αυτό το ποσό των 15.000.000 ευρώ της μισθοδοσίας των δημοτικών υπαλλήλων μας;;  Που είναι κατά 5.000.000 ευρώ λιγότερο αλλά εντάξει τώρα τους φταίει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ενώ προεκλογικά μέσα στα δημοτικά συμβούλια σχίζονταν για τα "δίκαια" αιτήματα της αφού άλλος είχε τον πονοκέφαλο να εξοικονομεί για να τους διατηρεί στις θέσεις εργασίας τους. 

 Αυξήσατε μήπως κε Ψυρρόπουλε τους εργαζομένους για να υπάρχει αυτή η διαφορά που για ακόμη μια φορά χωρίς στοιχεία μας παρουσιάζεται; 

Δεν ξέρετε μαθηματικά και κάνατε "λάθος" ;  Σε κάθε περίπτωση να περιμένουμε εμείς δέκα χρόνια για να αποδειχτεί το ΨΕΜΑ όπως στην περίπτωση Αναγνώστου,  δεν θα το πράξουμε,  έχετε κακή προϊστορία και ελπίζουμε το 16% των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων να κάνει αντιπολίτευση μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Να μην αναγκαζόμαστε  να δημοσιεύουμε μόνο το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" που  αποδεικνύει με στοιχεία τα ΨΕΥΔΗ σας. 

Εάν θέλουν να διοικήσουν θα πρέπει να ασχολούνται περισσότερο , και να γνωρίζουν πόσο είναι το μισθολογικό κόστος ενός δήμου που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι  για να διοικήσουν. 

Εσείς σε λίγο θα μας πείτε κ. Ψυρρόπουλε πως οι προηγούμενοι διοικήσεις έκλεβαν και ΡΕΥΜΑ από τη ΔΕΗ , και βρήκατε να πληρώσετε και πρόστιμα ρευματοκλοπής , χαλαρώστε λίγο με τα ψεύδη πέρασαν οι εποχές του άκρατου λαϊκισμού και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους υπουργούς της μην αναμένεται ούτε μισό ευρώ. 
Γνωρίζουν ποια παράταξη εκπροσωπείτε δεν θα πέσουν στην παγίδα σας. Άλλωστε  σύντομα θα αναγκαστείτε να τους κατηγορείτε για αδιαφορία , ενώ αυτοί θα πράξουν το αυτονόητο για όλους και όλες εμάς που τους στείλαμε σε θέσεις ευθύνης! 

Και το αυτονόητο είναι να στηρίξουν διοικήσεις και δημότες που το αξίζουν και όχι όσους παραμένουν να πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ και που εύκολα ταυτίζονται με λαϊκιστές! Και φυσικά τις επιλογές της πλειοψηφίας θα πληρώσουν και όσοι δεν αντιλαμβάνονται πως δεν πρέπει να βάζουν σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους με μηδαμινή αυτοδιοικητική εμπειρία,  και αρνητικά πρωτοσέλιδα σε μεγάλα ΜΜΕ μία εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές. 

Μας ζηλεύουν φαίνεται για την "σπουδαία" Ιστορία μας , τις πάμπολες μαύρες σελίδες της που δεν ξεπλένονται παρά μόνο με το ΑΙΜΑ όσων μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω του Κράτους αλλά δεν θα είναι ποτέ πάνω από το "παρακράτος" που επί  50 συναπτά έτη  σώζει ΤΙΜΗ  της χώρα μας κρατώντας όταν όλοι οι άλλοι θεσμοί αποτυγχάνουν την κοινωνική της συνοχή! 



Στην επιστολή που έβγαλε εκ των υστέρων ο δήμαρχος δεν αναφέρει καν το μισθολογικό κόστος που σύμφωνα με τους επιτελείς του είναι 15.000.000 ευρώ ετησίως! Προφανέστατα επειδή δεν υπάρχει δες εδώ . 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: