ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης για την σφαγή στο Παρίσι

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης για την σφαγή στο Παρίσι

Η Ηλιούπολη στέκεται κοντά στο Παρίσι

Σύσσωμη η κοινωνία της Ηλιούπολης εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τις τυφλές επιθέσεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού στο Παρίσι και συμπαρίσταται στον ανείπωτο πόνο των Γάλλων συμπολιτών.

Τίποτα πια στην διεθνή κοινότητα δεν θα είναι όπως χθες.

Οι ακραίες μορφές βίας που γεμίζουν με εικόνες τον κόσμο μας, οι φρικαλεότητες και η πρωτοφανής βαρβαρότητα που ζούμε, υπαγορεύουν μια νέα και πιο έντονη θωράκιση των ανθρώπινων αξιών, της δημοκρατίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το τελευταίο χτύπημα στο Παρίσι, δείχνει ότι κάποια οργανωμένα παράνομα και σκοτεινά κέντρα προσπαθούν να προκαλέσουν την Ευρωπαϊκή Κοινότητα των λαών να εγκαταλείψει τις πανανθρώπινες αξίες της, το Ευρωπαϊκό Ιδεώδες της Αλληλεγγύης, των δικαιωμάτων, της ισότητας, και της πολυπολιτισμικότητας και να οδηγηθεί σε σκοταδιστικούς δρόμους.

Σήμερα λοιπόν δοκιμαζόμαστε και καλούμαστε να αποδείξουμε ότι τα ιδεώδη που σφυρηλατήσαμε μέσα από τους αιώνες, δεν μπορούν να γκρεμιστούν με την τρομοκρατία και το φόβο, αλλά αντιθέτως οι δοκιμασίες αυτές επιβεβαιώνουν την ορθότητα και την αναγκαιότητα, να τα διατηρήσουμε άσβεστα εξαλείφοντας κάθε μορφή βίας από προσώπου γης.

Ο λαός της Ηλιούπολης και η δημοτική αρχή, εκφράζουν την βαθιά οδύνη τους για την τραγωδία των Γάλλων συμπολιτών μας και στέκονται όπως πάντα αλληλέγγυοι στον αδερφό λαό.

Βασίλης Βαλασόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: