ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Κομμουνιστής Κιντής και η θέση του για την Μακεδονία μας και την Μικρασιατική Καταστροφή

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Κομμουνιστής Κιντής και η θέση του για την Μακεδονία μας και την Μικρασιατική Καταστροφή


ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ 
Επειδή έχουμε ακόμη μπροστά μας το πρόβλημα του Κράτους των γυφτοσκοπιανών που αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες καλό είναι να θυμηθούμε σήμερα ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ που είναι κομματικό όργανο του ΚΚΕ.
Ο Δημήτρης Κιντής υπήρξε κομμουνιστής μέχρι τον θάνατό του και επομένως συμμερίζονταν απόλυτα τις απόψεις αυτές αφού παρέμεινε μέλος του κόμματος έως το θάνατό του. Στην κηδεία μάλιστα παραβρέθηκαν σημαίνοντα στελέχη του ΚΚΕ όχι μόνο της περιοχής αλλά και γενικότερα της πολιτικής ζωής του τόπου. Κάνουμε λοιπόν δώρο σε αυτούς που προκάλεσε ΕΜΕΤΟ το προηγούμενο κείμενό μας για τον κομμουνιστή Δήμαρχο που είχε μετατρέψει το Δημαρχείο σε "μικρή Μόσχα" από έμμισθα κομματόσκυλα που εξακολουθούν και πληρώνονται μέχρι και σήμερα το παραπάνω πρωτοσέλιδο της επίσημης εφημερίδας του ΚΚΕ.

Θα ήταν καλό να μας εξηγήσουν όλοι αυτοί οι αριστεροί που τον υποστηρίζουν εάν ενστερνίζονται τις θέσεις που είχε για τα εθνικά μας θέματα ο κομμουνιστής Δήμαρχος.

Θα ήταν επίσης φρόνιμο για τα στελέχη της ΝΔ στην Πόλη μας να μην ξεφτιλίζονται άλλο δηλώνοντας συμπάθεια στο ορφανό του Στάλιν που ήθελε να μας μετατρέψει σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

Έχασαν οι συμμορίτες τον εμφύλιο πόλεμο και σώθηκε η Ελλάδα μας από την ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του κομμουνισμού αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Όλα τα άλλα και φυσικά η ΔΙΚΗ μας θέση πως ντροπιάζει την Πόλη μας το άγαλμά του η μετονομασία του κεντρικού μας Άλσους  στο όνομα ενός κομμουνιστή είναι η ΔΙΚΗ μας θέση και πρέπει να την συνηθίσουν.

Θα σπάσουμε την διαδημοτική ΟΜΕΡΤΑ με κάθε κόστος. Η δεξιά και η ακροδεξιά στην Πόλη μας θα σηκώσουν κεφάλι και πάλι γιατί δεν έχουμε εμείς τα οράματα της διάλυσης του Έθνους από ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΑΘΕΟΥΣ.

Η Ορθοδοξία θα νικήσει και το άγαλμα του κομμουνιστή Δημάρχου θα αφαιρεθεί από την Πόλη μας επειδή η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν συμφωνούν με τις ανθελληνικές απόψεις του.

Διαβάστε τι γνώμη είχαν οι κομμουνιστές για την Μικρασιατική Καταστροφή για να φρίξετε και να κάνετε ΕΜΕΤΟ εσείς οι ευαίσθητοι που σας θίξαμε τον Δήμαρχό σας και τους "αγώνες του" με τα πενιχρά αποτελέσματα που έχουν φέρει.

ΕΜΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ



Και επειδή βλέπουμε πως συνεχίζεται η παραπληροφόρηση του Ηλιουπολίτικου Λαού από ιστοσελίδες όχι μόνο αριστερής ιδεολογίας αλλά και δήθεν δεξιές εμείς εδώ συνεχίζουμε κανονικά την αποκατάσταση της Ιστορίας.

Στα πρώην ανατολικά κράτη γκρεμίστηκαν τα αγάλματα των δικτατόρων και καταργήθηκαν τα σφυροδρέπανα, εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν να μικραίνουν την Πατρίδα μας πολιτικές προσωπικότητες οι οποίες διακατέχονται από αντεθνικά και αντιχριστιανικά αισθήματα.

Η ηθική της αριστεράς είναι τα ντολμαδάκια της Μαρίκας , ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κ. Μίκης Θεοδωράκης και φυσικά ο "επαναστάτης" και αντιστασιακός κ. Γλέζος που έφερε τον Τσίπρα για να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο και να ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε. 

Επειδή ουδείς στην Ελλάδα αμφισβητεί τα τραγικά λάθη της αριστεράς εμείς ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις του ΑΓΩΝΑ θα σας τα θυμίζουμε. 

Τα στελέχη της ψοφοδεξιάς της Πόλης μας ας πάνε να καταθέσουν κανένα στεφάνι στην αείμνηστο Κιντή, εμείς θα είμαστε εδώ να τους υπενθυμίζουμε πόσο προδότης και ανθέλληνας υπήρξε. 

Σε επόμενο κείμενο έργα και ημέρες του Δημήτρη Κιντή κατά την διάρκεια της κατοχής . Να τονίσουμε μόνο πως το 1949 συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια Αθηνών για την συμμετοχή του στον ΕΑΜ και την ΕΠΟΝ. 

Το πόσους Έλληνες Εθνικιστές φόνευσε ο μετέπειτα Δήμαρχος δεν μάθαμε ΠΟΤΕ. Μάθαμε μόνο πως οι κομμουνιστές ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ στον εμφύλιο και έτσι σώθηκε η Πατρίδα μας από την Κομμουνιστική Θηριωδία. 

Αυτά τα ολίγα για σήμερα "σύντροφοι" που αιματοκυλήσατε την Ελλάδα στον Μελιγαλά και αλλού. 

Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό χάσατε, όπως θα χάνετε ΠΑΝΤΑ επειδή ο Εθνικισμός είναι έμφυτος στο dna του Έλληνα και δεν θα τον νικήσετε ΠΟΤΕ. 

Μπορεί να σας έφτιαξαν αγάλματα οι μπολσεβίκοι και οι συνεργάτες τους στην Πόλη μας αλλά οι νέες και οι νέοι της Πόλης μας θα μάθουν την Ιστορία και της Πόλης  και αύριο-μεθαύριο θα  ξηλώσουν όλα τα σύμβολα της κομμουνιστικής θηριωδίας από την Πόλη μας. 

Η Δημοκρατία ΝΙΚΗΣΕ η θλιβερή σας παρουσία στην Ελληνική Βουλή επί δεκαετίες μας θυμίζει όλες τις θηριωδίες που κάνατε εις βάρος του λαού μας. 

Δεν τιμωρηθήκατε ΠΟΤΕ αλλά η Ιστορία θα σας βάλει έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών εκεί που σας αξίζει. 

Είσαστε θλιβερά απομεινάρια και οπαδοί της απεχθέστερης ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ που γνώρισε η ανθρωπότητα μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. 

Σκοτώσατε εκατομμύρια πολίτες στην Ευρώπη για να διατηρήσετε την ΤΥΡΑΝΝΙΑ σας αλλά ατυχώς για εσάς οι ΛΑΟΙ διψάνε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Την ώρα που τα κομμουνιστικά σύμβολα έχουν απαγορευθεί σε όλη σχεδόν την πολιτισμένη Ευρώπη στην Έλλάδα που γέννησε την Δημοκρατία σφυροδρέπανα κοσμούν ακόμα και υπουργικά γραφεία!!! Σφαγείς όπως ο Άρης Βελουχιώτης βρωμίζουν τους τοίχους υπουργείων και ανιστόρητοι συμπολίτες μας στήνουν αδριάντες σε κομμουνιστές Δημάρχους. 

Όχι δεν είναι το τέλος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όπως ευχόσαστε, είναι μια ακόμη ΠΑΡΑΚΜΗ της που θα οδηγήσει και πάλι στην ΠΛΗΡΗ κάθαρση και ΔΙΚΑΙΩΣΗ των Ελλήνων Εθνικιστών από όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς που δεν έμαθαν να σκύβουν το κεφάλι σε κανένα ορφανό του Στάλιν. 

Οι νέες και οι νέοι της Πόλης μας δεν θαυμάζουν τον κομμουνισμό και αυτό έγινε εμφανές και στις τελευταίες εθνικές εκλογές. 

Η αρχή έγινε στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 για την Πόλη μας ,στις προσεχείς(όποτε και εάν γίνουν) κάποια σταλινικά απομεινάρια  μόλις αντικρίσουν τα τελικά ΕΚΛΟΓΙΚΑ αποτελέσματα  θα ψάχνουν Πόλη να μετακομίσουν!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: