ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέος Πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ηλιούπολης ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Νέος Πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ηλιούπολης ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ "ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ" ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ 

Σε μια διαδικασία που έδειξε πως το κόμμα τις ΝΔ δεν ξέρει να διοργανώνει εκλογές , με ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας και εντάσεις νικητής ήταν ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πόλη μας o συνταξιούχος δημόσιος υπαλλήλος  κ. Ευσταθόπουλος.
Όποιος και να έβγαινε από τους δυο η αριστερά στην Πόλη μας θα έκανε πάρτι!! Εάν μάλιστα δείτε και τους "εκλεκτούς" της κομματικής πειθαρχίας οι οποίοι έγιναν μέλη του Δ.Σ της ΤΟ της ΝΔ στην Πόλη μας θα καταλάβετε πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δούμε κάποιον δεξιό να εκλεγεί ως Δήμαρχος από τον κομματικό μηχανισμό του Κούλη που έχει κάνει την ΝΔ μικρότερη και από την ΛΑΕ σε στελεχιακό δυναμικό, που αύριο θα κληθεί να δώσει την μάχη στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Πλην μια-δυο εξαιρέσεων όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΝΔ στην Πόλη μας θα μπορούσαν άνετα να κοσμούν τα ψηφοδέλτια άλλων πολιτικών κομμάτων όπως του Ποταμιού , του ΠΑ.ΣΟ.Κ ή ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ!! Οι μόνες διαφορές που έχουν από αυτούς που τώρα κρίνουν τις τύχες τουΤόπου είναι πως είναι στην αντιπολίτευση.

Χρέος δικό μας μετά και τις αυριανές εξελίξεις η βοήθεια που παρέχουμε στη δημιουργία ενός άλλου δεξιού κομματικού σχηματισμού για να μην καταλήξουμε ΟΛΟΙ μας να δώσουμε την ΨΗΦΟ μας στην Ναζιστική Χρυσή Αυγή,και  για να βάλουμε ένα φρένο στην κυριαρχία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πατρίδα μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Άρης είπε...

Δεν είμαι ρατσιστής αλλά... ο Μάκης δεν θα 'πρεπε να περνά τα σύνορα παράνομα. Κάποιος πρέπει να δώσει ένα τέλος! ... Δεν προσέχεις...
Άρθρο 283 Προσβολή μνήμης νεκρού
Όποιος, με τις πράξεις των άρθρων 280 ως 282 προσβάλλει τη μνήμη νεκρού ή την τιμή προσώπου που έχει κηρυχθεί άφαντο, τιμωρείται, με φυλάκιση ως έξι μήνες ή με χρηματική ποινή.