ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Τάσος Ευσταθίου εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Πόλης μας

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο Τάσος Ευσταθίου εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Πόλης μας

12/05/2016

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, Καλή Επιτυχία.

Οι εξετάσεις είναι ίσως το πρώτο βήμα στην πορεία τους προς την ενηλικίωση, όμως θα ακολουθήσουν και άλλα, το ίδιο σημαντικά. Για το λόγο αυτό πρέπει ανεξαρτήτως αποτελέσματος να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να διεκδικούν τα όνειρα και τους στόχους τους, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι όλοι εμείς οι γονείς είμαστε δίπλα τους σε κάθε περίπτωση.

Τα παιδιά μας αποτελούν δίχως αμφιβολία τη δύναμη που θα οδηγήσει, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, τη χώρα μας στο αύριο, παρά την άσχημη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, η οποία δυσκολεύει το ξεκίνημά τους στη ζωή.

Η παιδεία σίγουρα είναι το σημαντικότερο εφόδιο που μπορεί να αποκτήσει ένας νέος σήμερα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις όλο και αυξανόμενες δυσκολίες των συνθηκών διαβίωσης παγκοσμίως. Ευχή όλων μας, είναι τα παιδιά μας να έχουν κάθε επιτυχία, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα ίδια αλλά και για την Ελλάδα μας.

Τάσος Ευσταθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: