ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση Βαλασόπουλου-Μητσοτάκη στον ΣΠΑΥ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Συνάντηση Βαλασόπουλου-Μητσοτάκη στον ΣΠΑΥ

Την έδρα του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού στον Βύρωνα και το Πυροφυλάκειο του Δήμου Ηλιούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη τόνισε τη σημαντική προετοιμασία που έχει γίνει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα για την προστασία του Υμηττού, την αναγκαιότητα ίδρυσης και λειτουργίας Δασαρχείου στον Υμηττό καθώς και τον αναγκαίο συντονισμό των υπηρεσιών για την αναδάσωση της καμμένης δασικής έκτασης από την περσινή πυρκαγιά.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα αιτήματα τόσο του Προέδρου του Σ.Π.Α.Υ. όσο και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπυρόσβεσης του Δήμου Ηλιούπολης. Υποσχέθηκε να θέσει το θέμα του Δασαρχείου στη Βουλή και να κάνει ό,τι μπορεί για την προστασία των περιαστικών δασών του λεκανοπεδίου.

Όπως βλέπετε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν παρών να τον υποδεχθεί και ο επίσημος υποψήφιος Δήμαρχος της ΝΔ στην Πόλη μας για τις εκλογές του 2014 κ. Ευσταθίου. 

Για να μην νομίζει κάποιος κακοπροαίρετος δηλαδή πως θα έχουμε τα ίδια και εδώ με τον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού όπου εκλεκτός του Σαμαρά και της ΝΔ το 2014  ήταν ο νυν Δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος προερχόμενος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ!!!!

Βέβαια ουδείς γνωρίζει τις σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δήμο μας και άλλωστε το 2019 είναι ακόμα αρκετά μακριά. 

Φυσικά και δεν ήμασταν παρών στην επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Πόλη μας αφού μας χωρίζει με τις πολιτικές του απόψεις ΑΒΥΣΣΟΣ. 

Άλλωστε κανένα τοπικό μέσο δεν κάλυψε την επίσκεψή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: