ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενδιαφέρουσες προτάσεις και ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Δημοτική Παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ενδιαφέρουσες προτάσεις και ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Δημοτική Παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Στην ανάγκη παραχώρησης για χρήση στον Δήμο Ηλιούπολης των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζονταν οι υπηρεσίες του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών αναφέρθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Ευσταθίου Τάσος στην πρόσφατη (16/5) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έθεσε επίσης σε γνώση του δημοτικού συμβουλίου αιτήματα πολιτών σχετικά με την έγκαιρη προετοιμασία των παιδικών χαρών, την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του αθλητικού κέντρου Χαλικάκι και τις απογευματινές ώρες του Σαββατοκύριακου, τον έγκαιρο καθαρισμό των δημοτικών εκτάσεων από τα ξερά χόρτα και ζήτησε ενημέρωση σχετικά με το έργο των αγωγών στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης.

Παράλληλα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κουρής Μιχάλης, της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με παρεμβάσεις του έβαλε θέματα που απασχολούν τους δημότες της Πόλης όπως η επιτακτική ανάγκη για ανάπτυξη των οστεοφυλακίων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης,
 
το συχνότερο και αποτελεσματικότερο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων της Πόλης, η παροχή κινήτρων (εκπτώσεις) προς τους επαγγελματίες της Πόλης οι οποίοι σε περίοδο κρίσης ανταποκρίνονται εμπρόθεσμα στην πληρωμή των δημοτικών τελών ενώ ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη λειτουργία του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου. και του Θεάτρου. 

Κάνδηλας Άγγελος
Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά
Συμμαχία με τον Πολίτη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Επειδή δεν παρακολουθήσαμε όλο το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τις προτάσεις-ερωτήσεις αλιεύσαμε από το facebook του συνδημότη μας κ. Άγγελου Κάνδηλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: