ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Να λέτε αλήθειες στους δημότες και όχι ψέματα

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Να λέτε αλήθειες στους δημότες και όχι ψέματα


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα έχουμε υπονοούμενα και συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις. Προσωπικά θεωρώ πως ουδείς έχει να φοβάται από κανέναν εάν έχει καθαρή την συνείδησή του. Έτσι επειδή οι δημότες μας θα κληθούν να ψηφίσουν σε μερικές μέρες θεωρώ απαράδεκτο κάποιοι να ξέρουν και να μην μιλάνε.
Αργά ή πολύ γρήγορα θα έρθουν όλα στην επιφάνεια και το χειρότερο κάποιοι θα κληθούν να συνεργαστούν με αυτούς που τώρα καταγγέλλουν. Θα είναι καλό λοιπόν να μην γράφονται ανακρίβειες όπως αυτό της παράταξης του κ. Χατζηδάκη που παρουσίασε ως δεδομένο πως η υποψήφια του συνδυασμού "Πρώτα η Ηλιούπολη" Ευτυχία Ασπιώτη εκμισθώνει ακίνητο από την ΕΤΑΔ κάτι που τελικά δεν συμβαίνει. Έτσι τα περί συναλλαγής της με την ΕΤΑΔ ήταν ένα ΨΕΜΑ που διακινήθηκε τεχνηέντως για να χτυπηθεί η παράταξη του νυν δημάρχου και έτσι αιωρείται πως δεν είναι ικανή να προασπίσει την δημόσια περιουσία!!! 

Τελικά η κ. Ασπιώτη παραδέχθηκε πως είχε καταπατήσει την έκταση και αναμένουμε την επίσημη αντίδραση του δημάρχου που σίγουρα κινείται στην ίδια γραμμή με όλους τους προηγούμενους δημάρχους στο θέμα της δημόσιας περιουσίας. Μια γραμμή που για εμάς είναι λανθασμένη και έχουμε εξηγήσει πολλάκις τους λόγους.

Εμείς φυσικά και δεν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στου αναγνώστες μας και τους έχουμε ενημερώσει πως οι δήθεν αγώνες των δημοτών μας είναι στην ουσία χωρίς κανένα αντίκρυσμα αφού η περιουσία που αφαιρέθηκε για πολιτικούς λόγους από τους κληρονόμους Νάστου σε καμία περίπτωση δεν ήταν καταπατημένη. Όσοι μένετε Ηλιούπολη και έχετε ιδιοκτησίες ανατρέξτε στα συμβόλαια σας. Οι περισσότεροι έχετε αγοράσει από τον "καταπατητή" επομένως και οι δικές σας περιουσίες είναι κατά την λογική όσων ισχυρίζονται τις ανοησίες της Λαϊκής Συσπείρωσης συναλλαγές ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αφού σας πούλησε θεωρητικά πάντα γιατί και αυτός είχε αγοράσει τις περισσότερες εκτάσεις από κάποιον που τάχα δεν του ανήκαν. 

Τώρα πως ένα ολόκληρο κράτος αλλά και οι ιδρυτές αυτής της πόλης αγόρασαν από έναν καταπατητή μένει να σας το εξηγήσουν όσοι πολιτεύονται σε αυτή την πόλη και ποντάρουν στην άγνοιά σας. Προφανώς και για τον λόγο αυτό από τους κληρονόμους δεν αφαιρέθηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη όλα τους τα ακίνητα αλλά ένα τμήμα γιατί οι δικαστές που πήραν με πολιτικά κριτήρια και όχι δικονομικά τις αποφάσεις που δίνουν 94 ακίνητα στο Ελληνικό Δημόσιο γνώριζαν πως αυτή τους η απόφαση δεν έχει καμία ΗΘΙΚΗ και είπαν να χρυσώσουν το χάπι στους κληρονόμους αφήνοντάς τους φιλέτα τα οποία κατέχουν με τα ίδια ακριβώς συμβόλαια όπως και αυτά που τους πήραν. Πάμε τώρα παρακάτω. Πως λοιπόν η παράταξη του κ. Χατζηδάκη μιλάει για συναλλαγή και γιατί όσο ήταν Αντιδήμαρχος δεν είχε πάει να γκρεμίσει την περίφραξη και βγάζει ανακοίνωση λίγες μέρες πριν τις εκλογές; 

Οι άλλες παρατάξεις και κυρίως η Λαϊκή Συσπείρωση γιατί δεν κατοχύρωσαν τα ακίνητα όταν ήταν διοίκηση επί 12 χρόνια; Ο Θεόδωρος Γεωργάκης 16 χρόνια τι έκανε; Και εάν υποθέσουμε πως δικαιώθηκαν γιατί τώρα όλοι λένε πως τα ακίνητα κινδυνεύουν να χαθούν για τον δήμο μας και ζητάνε νέους αγώνες; Τι ακριβώς λένε να κάνουμε να τα βάλουμε με το Ελληνικό Κράτος δηλαδή με τους ίδιους μας τους εαυτούς. Γνωρίζουν οι δημότες μας πως οι κληρονόμοι Νάστου ήταν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακίνητα στο δήμο μας με χαρτιά αρκεί να τους έμεναν και κάποια; Γιατί αυτό δεν προχώρησε; Και τώρα που έχασαν και τα 94 ακίνητα ποιος φταίει; Τα ερωτήματα είναι εύκολο να απαντηθούν όπως πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει και ο πλέον άσχετος πως είμαστε το μόνο ιστολόγιο που σπάμε την ομερτά σε αυτή την πόλη. Μια ομερτά που μας στοίχισε ακίνητα τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε εάν οι διοικήσεις σκέφτονταν με βάση την λογική και όχι παρασυρόμενοι από τις ιδεοληψίες της αριστεράς που έχουν στοιχίσει ακριβά σε αυτήν την πόλη αλλά και στην χώρα. 

Και όπως έσχισε ο Τσίπρας τα μνημόνια το 2015 έτσι και οι αριστεροί της πόλης μας θα σχίσουν τα καλσόν τους όταν όλοι μας θα κληθούμε να πληρώνουμε ενοίκιο για δομές που έχουν χτιστεί μέσα σε ακίνητα των κληρονόμων Νάστου που πλέον ανήκουν στην ΕΤΑΔ που οφείλει να τα αξιοποιήσει για να αποπληρωθεί ένα τεράστιο χρέος που δημιούργησαν τέτοιες αντιλήψεις λαοκρατίας!! Γιατί η φράση πως τα ακίνητα ανήκουν στον λαό της πόλης είναι η επιτομή του λαϊκισμού αφού εσύ άτυχε συνδημότη μου δεν θα ωφεληθείς όπως δεν ωφελήθηκες τόσα χρόνια από όσα δανεικά αλλά όχι αγύριστα σου έταζαν τόσο οι κυβερνώντες όσο και οι τοπικοί μας άρχοντες.

Και το να βρίζεις τους δανειστές είναι μια καλή λύση για εκείνους αλλά όχι για σένα γιατί χωρίς αυτούς και τα χρήματα τους δεν θα είχες ούτε ΜΕΤΡΟ ούτε δεκάδες άλλα έργα που έγιναν με χρήματα της Ε.Ε. Γι΄αυτό καλούμε όλες τις παρατάξεις να αφήσουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και να βγάλουν στην φόρα ότι αρνητικό έχουν ΠΡΙΝ τις εκλογές. 

Η πόλη είναι μικρή και ποιος είναι ποιος γνωρίζουν όλοι. Γνωρίζουν ποιος είναι ο Βασίλης Βαλασόπουλος , ποιος είμαι εγώ και ποιος είναι ο Θεόδωρος Γεωργάκης ή ποιος είναι ο Γιώργος Χατζηδάκης να ρίξουμε φως σε αυτόν που κατεβαίνει και όχι σε όσους τον στηρίζουν. 
Είναι δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μας να πάει ενημερωμένος στις κάλπες , και κυρίως δική μας υποχρέωση να φωτίζουμε όλες τις πλευρές. Για τον λόγο αυτό υπάρχουμε και για τον λόγο αυτό μας διαβάζετε εχθροί και φίλοι.

Γι΄αυτό μην χαίρεστε κάποιοι δεν τελειώσαμε το ρεπορτάζ και κυρίως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε κανενός το παιχνίδι. Τα λάθη κάποιων είναι ανθρώπινα και κάποιων άλλων "επιταγές" που ζητάνε εξαργύρωση. Τα χρήματα που διαχειρίζεται με διαφάνεια η νυν δημοτική αρχή είναι για εσάς πεδίο μάχης για να αυξήσετε τις περιουσίες σας και όχι για να βοηθήσετε την πόλη. 

Γιατί εάν θέλατε πραγματικά να την βοηθήσετε και μαζί τους και εμάς δεν θα είχατε παραδώσει στον Βαλασόπουλο χρέη 14.000.000 ευρώ και δεν θα εξαφανιζόσασταν για να βγείτε τώρα ως σκελετοί από τις ντουλάπες σας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: