ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υποψήφια του Βαλασόπουλου παραδέχεται ότι καταπατά Δημόσια Περιουσία !!!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Υποψήφια του Βαλασόπουλου παραδέχεται ότι καταπατά Δημόσια Περιουσία !!!


Δεν σχολιάζουμε ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ  απλώς σας βάζουμε την επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ευτυχία Ασπιώτη. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι από το έτος 2017 γίνεται από τον παιδικό σταθμό «Παιδική Φωλιά» επί της Λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα και Κυδαθηναίων χρήση του όμορου ακάλυπτου χώρου για αμιγώς παιδαγωγικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων των παιδιών του παιδικού σταθμού με την καλλιέργεια φυτών, λαχανικών, βοτάνων, λουλουδιών κ.α.
Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος ήταν ανοιχτός και είχε καταντήσει κυριολεκτικά τόπος εναπόθεσης σκουπιδιών και μπαζών.
Ήδη, μετά τον καθαρισμό του και την περίφραξη την οποία βάλαμε, είναι πλέον προστατευμένος πλήρως και αξιοποιημένος προς όφελος των μικρών παιδιών αλλά και των περιοίκων. Παράλληλα, είναι προσβάσιμος σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει να δει τις δράσεις που πραγματοποιούνται ή απλώς να περιηγηθεί.
Για τη συγκεκριμένη χρήση όχι μόνο δεν έχω συναλλαγεί ποτέ με την ΕΤΑΔ Α.Ε., αντίθετα στις αρχές Μαρτίου αυτή μου απέστειλε εξώδικο καλώντας με άμεσα να εκκενώσω τον συγκεκριμένο χώρο, άλλως να καταβάλω υψηλό μίσθωμα, αδιαφορώντας για τις παιδαγωγικές ανάγκες των μικρών παιδιών και το όφελος της τοπικής κοινωνίας
Αναρωτιέμαι λοιπόν τι και ποιούς εξυπηρετεί η διαστρέβλωση της πραγματικότητας που γίνεται και γιατί ενοχλεί το γεγονός ότι μεταμορφώσαμε έναν σκουπιδότοπο σε τόπο δημιουργικής απασχόλησης μικρών παιδιών.
Είναι φανερό ότι η δολιότητα και η αμάθεια κάποιων δεν έχει όρια. Γι’αυτό, μετά την απάντηση μου αυτή, περιμένω από αυτούς να ανασκευάσουν όσα διασπείρουν ψευδώς σε βάρος μου, διαφορετικά να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες.
Ευτυχία Ασπιώτη
Διευθύντρια Βρεφονηπιακού Σταθμού «Παιδική φωλιά»

ΥΓ: Τελικά δηλαδή μας λέει η κ. Ασπιώτη ότι περιφράχθηκε ένας χώρος και έγινε κατάληψη προς όφελος του λαού της πόλης. Με την διαφορά πως ο σταθμός είναι ιδιωτικός και δεν δέχεται παιδιά φυσικά χωρίς χρήματα!! Η δική μας άποψη ΞΕΚΑΘΑΡΗ κανείς δεν δικαιούται να κάνει καταλήψεις προς όφελος τάχα της κοινωνίας. Στο "έγκλημα" αυτό φυσικά υπάρχει εμπλοκή της δημοτικής αρχής που με την ΑΝΟΧΗ της ή ακόμα και με την ΒΟΗΘΕΙΑ της η κ. Ασπιώτη κατέλαβε χώρο που ουδέποτε της ανήκε. Έτσι πολύ ορθά η δημοτική παράταξη ΗλιουπΟΛΟΙ Μαζί - ΕΝΑΚ διαμαρτυρήθηκε κατά την γνώμη μας για λάθος λόγο, γιατί εδώ  δεν έχουμε να κάνουμε με μία νόμιμη εκμίσθωση από τον ιδιοκτήτη του χώρου που είναι η ΕΤΑΔ ( δηλαδή εμείς το Ελληνικό Δημόσιο) αλλά μία καταπάτηση.  Εάν η κ. Ασπιώτη πλήρωνε την ΕΤΑΔ τότε δεν θα ήταν για εμάς καν θέμα. Άλλωστε όσοι συνδημότες μας πιστεύουν πως είναι σωστό να δοθούν στο δήμο αυτά τα ακίνητα θα έπρεπε να ξέρουν πως η διαφθορά στους δήμους είναι πολύ μεγαλύτερη και σίγουρα τα ΑΚΙΝΗΤΑ εάν τα είχε ο δήμος δεν θα τα αξιοποιούσε εάν δεν τα είχε ήδη πουλήσει!!! 

Αφού λοιπόν η κ. Ασπιώτη παραμένει υποψήφια της παράταξης του κ. Βαλασόπουλου θα μιλάμε για παράταξη καταπατητών αφού εμείς  κατσαπλιάδες δεν στηρίζουμε σε καμία περίπτωση. Εδώ δεν στηρίξαμε τους κατσαπλιάδες δημάρχους που εσείς αποθεώνετε, περιμένετε να πιστέψουμε στις αγαθές προθέσεις ενός ιδιώτη;

Είδαμε τι πετύχαμε με τους "επαναστάτες" δημάρχους μας. Το ζούμε καθημερινά άλλωστε σε μια πόλη που θέλει να νομίζει πως θα γίνει Νέα Υόρκη εδώ και δεκαετίες. Θα φανεί και στο μέλλον όταν δίπλα μας το Εληνικό- Αργυρούπολη θα προοδεύει και θα γίνει πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών  την ώρα που εμείς θα μένουμε στάσιμοι. Μάλιστα της κ. Ασπιώτη της  φάνηκε λέει μεγάλο το τίμημα!! Τι ακούμε συνδημότες , μήπως να της καθορίσει ένα ΤΖΑΜΠΑ ο δήμαρχος όταν πάρει ο δήμος στην κατοχή του το ακίνητο!! Γελάνε δυστυχώς και κλαίνε ταυτόχρονα όσοι ψήφισαν στον δεύτερο γύρο Βαλασόπουλο το 2014 για να μην βγουν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ !!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: