ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας επισκέφτηκαν ο Βασίλης Βαλασόπουλος και η Ματίνα Βρέκου

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Το ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας επισκέφτηκαν ο Βασίλης Βαλασόπουλος και η Ματίνα Βρέκου

Το ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας επισκέφτηκε η δυναμική Ματίνα  Βρέκου μαζί με κλιμάκιο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και τον δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για να ακούσουν τα αιτήματα όσων χρησιμοποιούν ή εργάζονται στην συγκεκριμένη δομή.
Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και βέβαια δεν συμβαίνει μόνο προεκλογικά. Όπως σας έχουμε γράψει η κ. Βρέκου είναι μια δραστήρια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών,επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πράσινος Δήμος" ,ενεργό μέλος του Πράσινου Κινήματος και στις προσεχείς εκλογές κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος συνεργαζόμενη με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ,με μια συμφωνία αρχών ανάμεσα στις δύο παρατάξεις που κύριο μέλημά της είναι ο δήμος μας να ενδυναμώσει τις οικολογικές του δράσεις.

 Η δημοτική παράταξη της κ. Βρέκου έχει άλλωστε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον  και αναλυτικό πρόγραμμα για το περιβάλλον και δεν είναι άρπα - κόλλα όπως κάποιες άλλες  παρατάξεις (θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση σχετικά με αυτό) που δεν έχουν καν αναρτημένο στις σελίδες τους πρόγραμμα πόσο μάλλον δεν έχουν βγάλει το πρόγραμμά τους σε έντυπη μορφή γιατί απλά στερούνται προγράμματος.

Γι' αυτό και επειδή εμείς στηρίζουμε ικανούς υποψήφιους θεωρούμε την κ. Βρέκου πως είναι μια καλή περίπτωση για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και σας ζητάμε να την γνωρίσετε και να την στηρίξετε με την ψήφο σας.

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: