Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Οι ατελώς παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων συνεχίζονται από τη διοίκηση Ψυρρόπουλου και μετά θα παραπονιούνται πως δεν έχουν χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες!

 


Για ακόμη μια φορά η ανακολουθία των λόγων και των πράξεων της διοίκησης του δήμου μας προκαλεί κυρίως τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους που βλέπουν τα ίδια "μαγαζάκια" που τάχα θα διέλυε η διοίκηση Ψυρρόπουλου να εξασφαλίζουν χωρίς μισό ευρώ την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για το "καλό" πάντα της πόλης μας! 

Όπως βλέπετε ΕΔΩ  ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κος Δημήτριος Κομνηνός έφερε προς ψήφιση στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δύο δωρεάν παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων ενώ ο δήμος Ηλιούπολης μέσω του "Μουσείου Εθνικής Αντίστασης" χρηματοδοτεί πλήρως και εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στην πόλη μας. Ελπίζουμε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ρωτήσουν στα προσεχή δημοτικά συμβούλια για το κόστος της εν λόγω εκδήλωσης - συναυλίας ανάλογη με αντίστοιχες  που οδήγησαν την διοίκηση Χατζηδάκη στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης. 

Βλέπετε και πως αντιμετωπίζεται η επιχειρηματίας σε σχέση με τους "επαγγελματίες επαναστάτες"
 αφού η πρώτη θα κληθεί να πληρώσει και τυχόν ζημιές και θα πρέπει να καθαρίσει η ίδια τον χώρο! Οι "επαναστάτες" δεν έχουν τέτοια θέματα αφού ήδη ετοιμάζεται και αφίσα συνδιοργάνωση με τον δήμο Ηλιούπολης που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως εσύ θα κληθείς ως φορολογούμενος  να πληρώσεις τον λογαριασμό για να παραχαραχτεί για ακόμα μια φορά από ιδεοληπτικούς  η Ιστορία αυτού του Τόπου! Συναυλία για μπολσεβίκους με δωρεάν παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου και τα πάντα πληρωμένα από τον δήμο Ηλιούπολης! Αυτά προς το παρόν! 


ΥΓ: Οι κεντροδεξιοί δημότες που ψήφισαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές για δήμαρχο τον Στάθη Ψυρρόπουλο προφανέστατα το έκαναν για να σταματήσουν ανάλογες εκδηλώσεις εθνικού διχασμού και σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν θέλει συναυλίες με τραγούδια της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ στην πόλη μας. Άλλωστε είχαμε Επονίτη δήμαρχο δοτό της χούντας τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα και γνωρίσαμε τον τυχοδιωκτισμό όσων επειδή απέτυχαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ  μέσω της ΕΠΟΝ , ήρθαν σε θέσεις ευθύνης με τις ερπύστριες της "Εθνοσωτηρίου". Ούτε 100 άτομα δεν μαζεύουν τέτοιες εκδηλώσεις στον δήμο μας,  απλώς συντηρούνται όσοι έχουν ως κύρια ενασχόλησή τους την "επανάσταση" που αργεί! Και θα αργεί αφού από κρατικοδίαιτους επαναστάσεις δεν γίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...