Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Δεύτερος σήμερα ο Χάρης Δούκας μάλλον πρώτος την άλλη Κυριακή και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έχει το "κοκαλάκι της νυχτερίδας" ,  και έτσι πέρασε για περίπου 600 ψήφους τον Παύλο Γερουλάνο και μπήκε μαζί με τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τους που βγάζει την άλλη Κυριακή πρόεδρο! 

Οι δημοσκόποι έπεσαν μέσα αυτή την φορά και έτσι το δίδυμο Ανδρουλάκης - Δούκας για κονταροχτυπηθούν στις 13 Οκτωβρίου σε μια μάχη που βγάζει ΜΟΝΟ έναν ΝΙΚΗΤΗ! 

Με βάση τα όσα έχει πετύχει έως σήμερα ο κος Δούκας και το πόσο τυχερός είναι εμείς τουλάχιστον τον θεωρούμε βέβαιο επόμενο αρχηγό του Κινήματος που δεν δείχνει να απειλεί την κυριαρχία της ΝΔ με τέτοιες επιλογές αρχηγού. 

Χάλια ο Ανδρουλάκης , χειρότερος και με διαφορά ο Χάρης Δούκας πάνω που πήγε να σηκώσει κεφάλι το ΠΑ.ΣΟ.Κ οι ψηφοφόροι του έκαναν ακόμα μια ατυχέστατη επιλογή εκτός και ένα έχουν βάλει σκοπό να έχουμε για ακόμα άλλα δέκα χρόνια Μητσοτάκη! 

Δηλαδή εκεί στο ΠΑ.ΣΟ.Κ έκαναν εσωκομματικές εκλογές για να πάνε από τον κακό στον χειρότερο; 

Μπράβο στην Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και τον Παύλο Γερουλάνο για τον αγώνα που έδωσαν αλλά το Κίνημα είναι γεμάτο "ψεκασμένους" αφού βρέθηκαν 88.000 ψηφοφόροι που στήριξαν έναν αρχηγό που κατάφερε και είδε στις τελευταίες εκλογές την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Στέφανου Κασσελάκη! 

Μόνο στον λαϊκισμό του Χάρη Δούκα μπορούν να ποντάρουν πλέον οι ψηφοφόροι ενός κόμματος που είναι σαφέστατα πιο λαϊκίστικό και εξίσου επικίνδυνο με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εάν έλθει ποτέ και πάλι σε θέση ευθύνης. 

Πλέον η ΝΔ κινδυνεύει ΜΟΝΟ από τα ΔΕΞΙΑ της και σύντομα την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα την έχει κάποιο κόμμα από αυτά που λαϊκίζουν από τα ΔΕΞΙΑ.

Θα είναι η Ελληνική Λύση θα είναι κάποιο νέο ο καιρός έως τις κάλπες του 2027 θα δείξει αφού εκκρεμεί και συνέδριο "πατριωτικών δυνάμεων" το προσεχές διάστημα!  

ΥΓ: Πιο βολικός αντίπαλος από αυτούς τους δύο είναι ο νυν πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κος Νίκος Ανδρουλάκης αφού ο κος Χάρης Δούκας είναι πολύ τυχερός! Εάν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στους δύο θα ψηφίζαμε τον Νίκο Ανδρουλάκη που είναι λιγότερο λαϊκιστής! Αλλά εμείς δεν ψηφίζουμε αφού ανήκουμε σε άλλο πολιτικό χώρο και έτσι με βάση όσα έχουμε δει διαχρονικά στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο λαϊκισμός τις περισσότερες φορές επικρατεί ιδίως τώρα που έχουν μείνει για 9 χρόνια μακριά από θέσεις ευθύνης! Άλλωστε ο ιδρυτής του κόμματος αυτού είναι ο μεγαλύτερος λαϊκιστής που έχει περάσει ποτέ από την πολιτική ιστορία αυτού του Τόπου! 




Στο 5,5% το "πατριωτικό" ΠΑ.ΣΟ.Κ του Μιχάλη Κατρίνη για να έχουν και αυτοί τους "ακραίους" τους στο Κίνημα!  "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και το Μαρόκο στους Μαροκινούς" ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...