Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Δίκιο έχει ο κος Σωτηρόπουλος αλλά τα ορκ δεν κατανοούν πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει με άναρθρες κραυγές αλλά με σοβαρή αντιπολίτευση!

 


Δείτε ΕΔΩ και το σχετικό βίντεο όπου ιδεοληπτικοί βρίζουν τον πρωθυπουργό επειδή όπως σωστά γράφει ο κος Σωτηρόπουλος ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ επειδή ένας σταθμάρχης έβαλε τα τρένα στην ίδια γραμμή.

 

Όσο ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Ελληνική Λύση , Πλεύση Ελευθερίας κ.λ.π πολιτεύονται με τέτοια φαιδρά συνθήματα  ζητώντας ποινικές ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν,  τόσο η ΝΔ θα εξακολουθεί να εκφράζει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ σε μια κοινωνία που μάλλον τίποτε δεν έμαθε μετά από τρία  ΜΝΗΜΟΝΙΑ και δύο "μεσοπρόθεσμα προγράμματα" που αναγκάστηκε και ψήφισε η Βουλή για να μην γίνουμε Βενεζουέλα! 


Καλή η "επανάσταση" στα λόγια από τους "Κοινούς Θνητούς" και λοιπούς καλλιτέχνες του 15ευρου αλλά η πλειοψηφία των πολιτών δεν θέλει να ξαναζήσει το ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ούτε θέλει σε θέσεις ευθύνης όσοι δεν κατανοούν ακόμα και τα αυτονόητα. 

Και μέσα σε αυτά είναι πως η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να γίνει πραγματικό ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και όχι να παραμείνει ΣΟΒΙΕΤΙΑ που "παράγει" άχρηστους σταθμάρχες που ενίοτε αποδεικνύονται και δολοφονικοί! 

Ο κρατισμός ΣΚΟΤΩΝΕΙ και σε αυτή την συναυλία ακούσαμε πως όλα πρέπει να περάσουν και πάλι στο κράτος - πατερούλη ώστε να σκοτωνόμαστε περισσότερο αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν πως η χαλαρότητα στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ αλλά και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ κυριαρχούν. 

Εάν ο ΟΣΕ είχε δοθεί σε ιδιώτη τέτοιος σταθμάρχης δεν θα υπήρχε το γνωρίζουν καλά και οι "σύντροφοι" για αυτό φωνάζουν για ΔΗΜΟΣΙΟ αλλά για τα παιδιά τους επιλέγουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ σχολεία και για την υγεία τους ΙΔΙΩΤΙΚΗ! 

Τέτοιοι υποκριτές έβγαζε πάντα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά πλέον η μπογιά της ξεθώριασε τώρα κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο η μπογιά της εξίσου επικίνδυνης ακροδεξιάς που έχει τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα με τους μπολσεβίκους. 

Και οι δύο μισούν την ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θανάσιμα και κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για να την καταλύσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...