Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Διοργάνωση Ανοιχτής προβολής της συναυλίας για τα Τέμπη από το δήμο Ηλιούπολης σήμερα στις 19:00



Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 ανοιχτή προβολή της συναυλίας για τα Τέμπη για να τιμήσει τα θύματα με την προβολή της εκδήλωσης μνήμης.
Η συναυλία θα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη σήμερα στις 19:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως) από το Δήμο με στόχο να συμβάλλει στην απονομή δικαιοσύνης και την απόδοση τιμής για τα θύματα.

Στην συναυλία για τα Τέμπη που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο συμμετέχει πλήθος καλλιτεχνών , όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συναυλία και μέσω live streaming μέσω του facebook του Δήμου Ηλιούπολης ή στην πλατφόρμα estage.gr.

Ο Δήμος Ηλιούπολης προτρέπει τους Δημότες και κατοίκους να δώσουν το ισχυρό «παρών» για να σταλεί το σωστό μήνυμα ενότητας και σύμπνοιας απέναντι στα αδικοχαμένα θύματα των Τεμπών.

Ο Δήμος μας συμπεριλαμβάνεται στους Δήμους της Ελλάδας που ενώνει τις δυνάμεις του ως ηθική συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων που βιώνουν τον πόνο για τον χαμό των ανθρώπων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...