Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Νίκη του "Ήλιου" για το πρωτάθλημα της Super League 2




Σημαντικοί τρεις βαθμοί για την ομάδα μας! Συνεχίζουμε δυνατά! ΜΟΝΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


Η Ηλιούπολη πήρε αυτό που ήθελε από τον Αστέρα Β' επικρατώντας με σκορ 1-0 στο γήπεδό της. Και το κατάφερε παρά το πρέσνγκ που δέχθηκε αλλά και ότι είχε αποβολή παίκτη της λίγο πριν το 52ο λεπτό.

Έτσι με αυτή τη νίκη πήρε μία σημαντική βαθμολογική ώθηση στον Νότιο Όμιλο της Super League 2. Το 1-0 ήρθε στο 14′. Η Ηλιούπολη πήρε το προβάδισμα χάρις στην κεφαλιά του Αλεξόπουλου, το οποίο και κράτησε ως το τέλος. Η δε Ηλιούπολη έπαιζε με 10 παίκτες από το 51' και έπειτα μετά την αποβολή του Φουρλάνου και ενώ ο Αστέρας και πίεσε και είχε φάσεις για να σκοράρει στον αγώνα. Στο 78' ο Αστέρας Β' πήρε πέναλτι αλλά ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης έβγαλε την προσπάθεια του Κετού.


Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας (71′ Κρέτσι), Μαϊδανός, Πολυχρόνης, Μαριάνοβιτς, Φουρλάνος, Βασιλούδης (53′ Λάμσε), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (59′ Μάνος), Αλεξόπουλος (71′ Πολίτης) και Μαυριάς.

Αστέρας Τρίπολης Β' (Βεργέτης): Αρχοντάκης, Καρδάρης, Μπουσάι (46′ Μπατζόνης), Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Σαμπάιο, Ντέντλερ (46′ Καλά), Προύντζος, Κετού, Κωστέας (46′ Τουρκοχωρίτης) και Οκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...