Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  • Συνεχίζει η παρουσία του δημάρχου της πόλης μας σε εκδηλώσεις που εξαγριώνουν τους κεντροδεξιούς της πόλης μας και ήδη κορυφαία κεντροδεξιά στελέχη που έδειξαν ανοχή ( για εμάς συνενοχή) στο να κερδίσει ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος τις δημοτικές εκλογές του 2023 αναζητούν διάδοχη κατάσταση. Τα ονόματα που ακούγονται δεν είναι από τον δικό μας πολιτικό χώρο και για ακόμη μια φορά όπως πράξαμε και στο παρελθόν δεν θα τους ακολουθήσουμε! Το βέβαιο είναι πως δεν μπορεί καμία διοίκηση δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και αποδεικνύεται με την συμμετοχή μελών της διοίκησης σε μια σειρά εκδηλώσεων προς την λάθος κατεύθυνση πως τελικά και η παρούσα διοίκηση έχει την ίδια άποψη με την προηγούμενη σε θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό της πόλης μας. Σε λίγες μέρες έχουμε και τις εκδηλώσεις για την ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ και η στάση της διοίκησης στην διοργάνωση αυτών θα κρίνει εν πολλοίς και την δική μας στάση αφού δεν ήμασταν ΠΟΤΕ από αυτούς που θεωρούσαμε πως μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ μαζί! 

  • Οι βλάβες στα οχήματα της δημοτικής συγκοινωνίας συνεχίζονται και η ταλαιπωρία των συνδημοτών μας επίσης. Καλές οι ανακοινώσεις για ενημέρωση των πολιτών που χρησιμοποιούν την δημοτική συγκοινωνία αλλά πολύ καλύτερο θα ήταν αυτή να λειτουργεί υποφερτά και να μην έχουμε κάθε τρεις και λίγο "βλάβες". Τα εισαγωγικά γιατί για εμάς θεωρείτε αδιανόητο το γεγονός 10 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα διοίκηση να μην έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τρία λεωφορεία που να μπορούν να κινούνται καθημερινά. Φοβούμαστε πως οι "βλάβες" θα συνεχιστούν ακόμα και εάν ο δήμος μας αντικαταστήσει τον παλιό στόλο με νέο αφού ανάλογες καταστάσεις ζήσαμε και όταν πρωτοαγοράστηκαν  τα συγκεκριμένα λεωφορεία και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως τα πήραμε ελλαττωματικά! 

  • Δεν είχε την αναμενόμενη συμμετοχή η εκδήλωση για την απομάκρυνση του ΚΥΤ Υμηττού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο προφανέστατα επειδή οι πολλοί κατάλαβαν πως 22 χρόνια μετά το αίτημα αυτό είναι ΟΥΤΟΠΙΚΟ. Η προσπάθεια πάντως των διοργανωτών πρέπει να επιβραβευθεί κυρίως όσων διαχρονικά έχουν σταθερή θέση στο θέμα αυτό και δίνουν πάντα το ΠΑΡΩΝ σε ανάλογες κινητοποιήσεις. 


  • Εγκαίνια "πολιτιστικού" συλλόγου  υπό τους ήχους του ύμνου της Σοβιετικής Ένωσης πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας υπό την παρουσία του δημάρχου Ηλιούπολης και των στελεχών της παράταξής του κ. Νίκο Καραβαγγέλη και Γιάννη Πούλο! Ουδείς ενοχλήθηκε αφού ο δήμαρχος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό η ΣΟΒΙΕΤΙΑ καλά κρατεί στον δήμο μας και η έλλειψη δημοκρατικότητας εμφανής σε όσους θεωρούν πολύ διαφορετικό τον εν λόγω ύμνο με τον αντίστοιχο της Ναζιστικής Γερμανίας! Επειδή φυσικά και δεν ήμασταν παρόντες στα εγκαίνια του χώρου που παραχωρήθηκε από τον δήμο μας στην "Πλατεία Τέχνης" το γεγονός πληροφορηθήκαμε από το κομμουνιστικό site που μας ενημέρωσε σχετικά ( δες εδώ) και το μόνο παρήγορο γεγονός είναι πως στην εν λόγω εκδήλωση δεν παρέστη κανείς από τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας που "φαγώθηκαν" από τις λογικές πάνω από κόμματα και χρώματα που περνούν κεντροδεξιά στελέχη που αδυνατούν να κατέβουν και αυτοί απέναντί τους για να τους αντιμετωπίσουν. Η κατάσταση σε θέματα δημοκρατίας στο δήμο μας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ κάτι που φωνάζουμε από το 2013 αλλά κανένα αυτί από αυτούς που έχουν θέση ευθύνης δεν ιδρώνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...