Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Με νέο αρχηγό από αύριο το ΠΑ.ΣΟ.Κ τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα ή ΜΟΝΙΜΑ στην αντιπολίτευση με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη;

 

Η δεύτερη Κυριακή που βγάζει πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι αύριο και οι περισσότεροι δημοσκόποι βλέπουν την επικράτηση εκ νέου του νυν αρχηγού  του  ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Νίκου Ανδρουλάκη. 

Αυτά λένε οι δημοσκοπήσεις αλλά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ που πρόσκεινται σε υποψηφίους που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου (Νάντια Γιαννακοπούλου , Παύλος Γερουλάνος ,Κατρίνης) βλέπουν επικράτηση Χάρη Δούκα με ένα ποσοστό της τάξεως του 51%,  άρα μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι! 

Το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν κερδίζει με τίποτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι που έχει αποδειχθεί σε μια σειρά εκλογικών διαδικασιών. 

Με τον Δούκα,  το Κίνημα ίσως καταφέρει περισσότερα πράγματα και σίγουρα δεν θα δει και πάλι την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως συνέβη στις τελευταίες Ευρωεκλογές. 

Άλλωστε η τρίτη θέση σε αυτές οδήγησε σε οξεία κριτική προς την ηγεσία από την βουλεύτρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Νάντια Γιαννακοπούλου που στηρίζει ΦΑΝΕΡΑ Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο των εκλογών. 

Βασικά ΟΛΟΙ Χάρη Δούκα στηρίζουν και ας μη το λένε οι υποψήφιοι πρόεδροι που έμειναν εκτός , και έτσι πολύ δύσκολα ο κος Νίκος Ανδρουλάκης θα παραμείνει πρόεδρος παρά το γεγονός πως ΟΛΟΙ οι δημοσκόποι αλλά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον ΘΕΛΟΥΝ! 

Με Χάρη Δούκα η τράπουλα θα ανακατευθεί και πάλι και σίγουρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα βάλει πλώρη για τα "ψηλά"  από την θέση του δεύτερου και όχι του τρίτου όπως συνέβη και στις τελευταίες Ευρωεκλογές! 

Άρα εμείς ως κεντροδεξιοί ΘΕΛΟΥΜΕ επανεκλογή Νίκου Ανδρουλάκη , ΄και ως ιστολόγιο ευελπιστούμε σε επανεκλογή Κασσελάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε η πρωτιά της ΝΔ να μην αμφισβητηθεί και στις κάλπες του 2027! 

Στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα πράγματα βέβαια είναι πιο μπερδεμένα αφού μια ΝΙΚΗ π.χ του Πολάκη θα βόλευε τη ΝΔ περισσότερο! 

Θέλουμε προέδρους ένα κλικ ή και περισσότερα  πιο κάτω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι αντιπάλους ισχυρούς αφού σίγουρα μετά από 8 χρόνια η φθορά της κυβέρνησης θα είναι εμφανής στις βουλευτικές κάλπες του 2027! 

Αλλά επειδή δεν ψηφίζουμε εμείς και από όσο γνωρίζουμε κάποιοι κεντροδεξιοί που πήγαν και ψήφισαν στον πρώτο γύρο την κα Διαμαντοπούλου δεν θα πάνε στον δεύτερο γύρο,  το πράγμα περιπλέκεται! 

Άλλωστε χωρίς την Άννα Διαμαντοπούλου υποψήφια , αύριο θα είχαμε Γερουλάνο - Ανδρουλάκη και ΝΙΚΗ του πρώτου! 

Και με Γερουλάνο αρχηγό το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα πετύχαινε σίγουρα περισσότερα πράγματα έτσι για τη ΝΔ άγχος για αύριο δεν υπάρχει ο αγώνας να μείνει εκτός ένας αξιόλογος αντίπαλος δόθηκε με επιτυχία την προηγούμενη Κυριακή! 

ΥΓ: Η δική μας αίσθηση μας λέει πως πάμε αύριο για  ευρεία ΝΙΚΗ Χάρη Δούκα , αλλά μπορεί να πέσουμε και έξω αφού δεν γνωρίζουμε τι συμμαχίες έχουν γίνει κάτω από το τραπέζι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...