Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Η δημοτική αρχή για πολλοστή φορά μας ενημερώνει πως χάλασε όχημα της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου μας


Σας ενημερώνουμε ότι η γραμμή 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας δε θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό της λόγω έκτακτης τεχνικής βλάβης.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης και τον επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων της Γραμμής 2.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Επί προηγούμενης διοίκησης η παράταξή σας με δελτία τύπου της καυτηρίαζε αυτή την κατάσταση και μιλούσατε για ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Ως διοίκηση στο ίδιο θέμα το μόνο που κάνετε είναι να μας ενημερώνετε πως ο στόλος που παραλάβατε είναι σε κακή κατάσταση και πως δεν έχετε λεφτά για να τον αντικαταστήσετε. Άμα πάμε έτσι για πέντε χρόνια το σίγουρο είναι πως ένας άλλος "Μεσσίας" της πόλης θα σας διαδεχθεί αφού θα έχει και αυτός εύκολες λύσεις όπως και εσείς όταν ήσασταν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...