Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Απόστολος Γκλέτσος: Πρότεινε «εισαγωγή ιερόδουλων» για να ικανοποιούνται οι 18άρηδες μετανάστες



Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τους μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας και τις ανάγκες τους.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο Απόστολος Γκλέτσος, έθιξε το γεγονός πως η πλειονότητα των μεταναστών είναι άνδρες και πως δεν βρίσκουν γυναίκες στην χώρα μας για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Σε συνέντευξή του στο Astra TV. πρότεινε τη δημιουργία ενός συστήματος «εξυπηρέτησης» των νεαρών μεταναστών μέσω της εισαγωγής γυναικών ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσής τους, προκειμένου, όπως είπε, να αποτραπούν οι βιασμοί και οι επιθέσεων λόγω της ανεξέλεγκτης «τεστοστερόνης» που υποστήριξε ότι έχουν οι νέοι μετανάστες.

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε "περάστε στη χώρα" και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος. Συνέχισε λέγοντας ότι οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται, επειδή έχουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «μια μυρωδιά». Κατά την άποψή του, η λύση θα ήταν να φέρουν γυναίκες από τα «δικά τους μέρη» για να εξυπηρετούν τους νεαρούς μετανάστες, ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν βιαστές ή φονιάδες.

Ο κ. Γκλέτσος, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, σημείωσε ότι η έλλειψη σεξουαλικής εκτόνωσης οδηγεί σε επικίνδυνα ξεσπάσματα. «Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο», είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι η εισαγωγή ιερόδουλων είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. «Παίρνεις 18άρηδες και δεν τους έχεις εξασφαλίσει αυτό. Η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από εδώ γίνεται ‘όπλο’ μετά να γίνουν βιαστές», ανέφερε, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να υποτιμάται.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να χαρακτηρίζουν τις προτάσεις του Γκλέτσου ως ακραίες και προσβλητικές τόσο για τους μετανάστες όσο και για τις γυναίκες.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...