Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Καμία δεκαριά κομμουνιστικά σωματεία με έδρα την πόλη μας που βλέπουν "γενοκτονία" του Παλαιστινιακού λαού (της Χαμάς δηλαδή των τρομοκρατών) διοργανώνουν εκδήλωση "αλληλεγγύης" στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.  Ο "ανθρωπισμός" τους δεν βλέπει τα αθώα θύματα Εβραίους της τρομοκρατίας της Παλαιστινιακής  Χαμάς,  και στο πνεύμα της εποχής που οδηγεί σε επικίνδυνη έξαρση του αντισημιτισμού για πολλοστή φορά αναδεικνύει τα θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που έχει η πόλη μας. Όσοι πιστοί στις θεωρίες συνωμοσίας και στα fake news κατά του κράτους του Ισραήλ που κατακλύζουν το διαδίκτυο προσέλθετε. Οι πολλοί και ενημερωμένοι πολίτες  για το τι συμβαίνει στην περιοχή , από τα χιλιάδες ρεπορτάζ των ΜΜΕ φυσικά και δεν θα παραστούν σε μια εκδήλωση "δώρο" στους τρομοκράτες της Χαμάς , που θεωρούν πως και αυτή την φορά σκοτώνουν αθώους και θα μένουν εσαεί ατιμώρητοι! Στο κάλεσμά τους αυτοί οι τάχα αντισυστημικοί και "δημοκράτες" επικαλούνται αποφάσεις του ΟΗΕ και δεν λαμβάνον υπόψιν τους τις συνεχείς  απειλές κατά του Ισραήλ από κράτη-παρίες που χρηματοδοτούν εδώ και δεκαετίες την διεθνή τρομοκρατία. Στο κάλεσμά τους για ακόμη μια φορά το κράτος του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως κράτος δολοφόνος,  πιστοί οπαδοί των θέσεων της άκρας Αριστεράς και της άκρας Δεξιάς που απεχθάνεται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά και το κράτος του Ισραήλ το μοναδικό δημοκρατικό στη Μέση Ανατολή.  Οι "Κασιδιαραίοι" της πόλης σε ακόμα μια εκδήλωση "αλληλεγγύης" υπέρ των θυτών που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως θύματα! Εκτός από τους "ακραίους" , την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και αρκετοί αιρετοί της πόλης όπως μαθαίνουμε , για να μην έχετε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως δεν  ισχύουν όσα από εδώ σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από τα ρεπορτάζ μας.
  • Τα γνωστά προβλήματα της περιόδου Χατζηδάκη στον τομέα καθαριότητας έκαναν την εμφάνισή τους και πάλι αφού με την ίδια αποτυχημένη συνταγή παρά τις βελτιώσεις το πρόβλημα δεν λύνεται. Έτσι δεκάδες πλέον είναι οι αναγνώστες μας που μας στέλνουν φωτογραφίες από περιοχές της πόλης μας όπου κάποιοι οδηγοί απορριμματοφόρων κάνουν επιλεκτική αποκομιδή αφήνοντας κάποιους κάδους ανέγγιχτους μάλλον λόγω έλλειψης προσωπικού ή για να έχουν δουλειά και την επόμενη μέρα! Φυσικά και ερευνούμε το θέμα αφού μισή οδό με άδειους κάδους και η άλλη μισή με γεμάτους είναι κάτι που δεν είχαμε ξανασυναντήσει! Μάλλον κάτι τους έτυχε και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν στο μεταξύ σχόλασαν και πάμε για αύριο να δούμε εάν θα επαναλάβουν την ίδια πρακτική! 

  • Ματαίωση δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας λόγω γενικής συνέλευσης

Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν με απόφαση του Σωματείου των εργαζομένων λόγω γενικής συνέλευσης.
Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα διεξάγονται κανονικά.

Τώρα τα δρομολόγια ματαιώνονται και για γενικές συνελεύσεις του ΣΕΔΗ . Και μιας και αναφερθήκαμε στο ΣΕΔΗ να έχουν άραγε εγκαταλείψει τα γραφεία τους στο γκαράζ; Μπα θεατρινισμοί της νέας διοίκησης ήτανε για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο αλλά τελικά στο δήμο μας κουμάντο κάνει το ΣΕΔΗ! 


  • Τι ρωτάνε εμάς εάν ο φέρελπις νέος που τελικά δεν κατέβηκε για υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2028; Ποιο πιθανό να το πληροφορηθείτε από την σελίδα γνωστής συλλογικότητας με την οποία διατηρεί αγαστές σχέσεις παρά από εμάς εδώ! 

  • Γκρινιάζουν οι κεντροδεξιοί για την ακρίβεια και παρασύρονται από όσους όταν ήταν σε θέσεις ευθύνης διέλυσαν με την φορολογία που επέβαλαν την μεσαία τάξη. Καλή η κριτική δεν λέμε αλλά χωρίς ενναλακτική πρόταση διακυβέρνησης δεν αποδίδει! Όποιος περιμένει από Σαμαρά και Καραμανλή να βγουν μπροστά και να αναλάβουν πρωτοβουλίες μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος η παντοκρατορία Μητσοτάκη στο κόμμα αυτή την περίοδο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ιδίως από όσους όταν κυβέρνησαν δεν έφεραν θετικά αποτελέσματα για τους περισσότερους και έφτασαν τη ΝΔ στο χείλος του γκρεμού όσον αφορά την απήχησή της στην κοινωνία. Ο Μητσοτάκης του 41% δεν μπορεί να συγκριθεί με όσους συγκυβέρνησαν με το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Βενιζέλου και ονειρεύονται και στο μέλλον τέτοιες συνεργασίες! Η ΝΔ κυβερνά την χώρα 5 χρόνια και διατηρεί ένα 30% με το δεύτερο κόμμα να υπολείπεται 15 ποσοστιαίες μονάδες! Έως το 2028 η ΝΔ θα ξεπεράσει το 32% και εάν συνεχίσει να μην υπάρχει αντιπολίτευση σοβαρή ίσως οι πολλοί της δώσουν ακόμα μια τετραετία αυτοδύναμης κυβέρνησης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...