Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ο καθαρισμός φρεατίων στο δήμο Αλίμου προχωράει κανονικά στον δικό μας δήμο δεν βλέπουμε ανάλογη συνέχεια!



Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ που πάντα αξιόπιστου alimosoline.gr  στον όμορο δήμο μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το καθάρισμα αλλά και ασβέστωμα για απολύμανση των φρεατίων των αγωγών ομβρίων υδάτων. 

Στο όμορο δήμο ουδείς προβληματίζεται για το εάν τις εργασίες πραγματοποιεί ιδιωτικό συνεργείο ή υπάλληλοι του δήμου Αλίμου. 

Εδώ όπως μαθαίνουμε και βλέπουμε άλλωστε και στα δημοτικά συμβούλια οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κάθε φορά που μία εργασία δίδεται σε ιδιώτη είναι έντονες. Στόχος τους η δουλειά να μην γίνει ή να γίνει όταν θα έχουμε πλημμυρίσει! 

Πως πορεύεται η νέα διοίκηση σε αυτό το κομμάτι; Σύμφωνα με εργαζόμενους του δήμου μας στην πρώτη ψιχάλα οι δρόμοι θα μετατραπούν σε λίμνες αφού οι εργασίες έχουν σταματήσει κάτι που μπορεί να διαπιστώσει οιοσδήποτε κάνοντας μια βόλτα και κοιτώντας σε τι κατάσταση είναι τα φρεάτια των αγωγών ομβρίων υδάτων ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης μας. 

Υπό τους ήχους του ύμνου της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ θα πνίγεται η πόλη και το καπέλωμα του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κάρολου Ιταλού  στο θέμα του καθαρισμού από παλιά "καραβάνα" της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν θα τον απαλλάξει των ευθυνών του όταν το κακό θα έχει συμβεί. Εάν ανατρέξει κανείς στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης και αναζητήσει το αντίστοιχο κονδύλι που είχε δοθεί επί διοίκησης Χατζηδάκη για τον καθαρισμό των φρεατίων θα καταλάβει γιατί σύντομα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας θα συζητηθεί ένα θέμα κατόπιν εορτής αφού οι φετινές βροχοπτώσεις όπως λένε οι ειδικοί θα είναι έντονες. 

Εάν αναλογιστούμε τι παθαίναμε με μερικές ψιχάλες εύκολα αντιλαμβανόμαστε πως φέτος θα πλημμυρίσουμε στα γνωστά σημεία όπου το "μεγάλο" έργο των αντιπλημμυρικών δεν έχει ολοκληρωθεί όχι πως εκεί που έγινε έφερε κάποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αφού όλος  ο σχεδιασμός του ήταν λάθος και πετάχτηκαν εκατομμύρια ευρώ με ευθύνη κυρίως της Περιφέρειας Αττικής. 

Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε ως τοπικό ΜΜΕ από την Περιφέρεια Αττικής είναι πως θα εξεταστεί λεπτομερώς όλη η διαδικασία ανάθεσης και υλοποίησης του έργου από τις προηγούμενες διοικήσεις και εάν προκύψει θέμα κακοδιαχείρισης θα οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Άλλωστε τα "μπουμπούκια" της παράταξης Πατούλη είτε έχουν απομακρυνθεί είτε δεν τους έχουν δοθεί θέσεις ευθύνης από τον νέο Περιφερειάρχη που θα κάνει την ΔΙΑΦΟΡΑ σε πείσμα όσων πολέμησαν και μέσα στη ΝΔ την υποψηφιότητά του! 

Άλλωστε πλέον Αντιπεριφερειάρχη "μακρυχέρη" δεν βρίσκεις και έχουν χάσει τον ύπνο τους τα "μαγαζάκια" που είχαν στήσει με την ΑΝΟΧΗ προηγούμενων διοικήσεων υπάλληλοι της Περιφέρειας σε διάφορες υπηρεσίες της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...