Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ στο Σωματείο Εργαζομένων Ηλιούπολης την Τετάρτη  23 Οκτωβρίου και οι κομμουνιστές πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα μην τυχόν και χάσουν τα "κεκτημένα" τους σε ένα ΣΕΔΗ που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο πέρα από το να αποδίδουν καλύτερα οι δημοτικές υπηρεσίες! Στο στόχαστρό τους αυτή την φορά και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης αφού είναι φανερό και σε παιδιά πως το ΣΕΔΗ στηρίζει "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" και Αλέξανδρο Μπουγά μαζί με καμία 10αρια άλλες κομμουνιστικές συλλογικότητες και σωματεία της πόλης μας. Στις 23 Οκτωβρίου θα γνωρίζουμε εάν η πλειοψηφία των εργαζομένων του δήμου μας αρέσκεται σε κομμουνιστικά παραμύθια ή θα προχωρήσει σε αλλαγή ηγεσίας ώστε να μπορέσει η εκάστοτε διοίκηση να συνεννοηθεί μαζί τους! Για ακόμη μια φορά όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος για το ΣΕΔΗ κάτι που βαρύνει τα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας και ιδίως αυτά που ασχολούνται με τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εάν δεν έχουν ούτε μισό σωματείο μαζί τους θεωρείται βέβαιο πως και στις δημοτικές εκλογές του 2028 δεν θα καταφέρουν καν να περάσουν ούτε στον δεύτερο γύρο! 


  • Έχουμε αναφερθεί πάμπολες φορές στην ΑΝΟΧΗ των τοπικών ΜΜΕ στον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό που στον δήμο μας εδώ και οκτώ δεκαετίες κάνει πάρτι με αποτέλεσμα να απωθεί στις νέες γενιές από την συμμετοχή τους με τα κοινά! Νέα και σοβαρά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας αρνούνται να υπηρετήσουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κεντροδεξιών υποψηφίων δημάρχων που αναζητούν ΜΟΝΟ προεκλογικά τις ΔΕΞΙΕΣ ψήφους ενώ όλο το υπόλοιπο διάστημα καταθέτουν στεφάνια και τιμούν "αγωνιστές" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Έτσι και επειδή όλες και όλοι αυτό κάνουν δεκάδες πλέον σκέφτονται το προσωπικό τους συμφέρον και συντάσσονται προεκλογικά με κεντροαριστερές παρατάξεις. Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον δικό μας δήμο απλώς στον δικό μας η ΑΠΟΧΗ της κεντροδεξιάς από την διοίκηση για πάνω από μια δεκαετία έχει οδηγήσει πλέον στη δημιουργία πολιτών που θαυμάζουν τον Άρη Βελουχιώτη αλλά στις βουλευτικές κάλπες ψηφίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη! Εδώ είδαμε κεντροδεξιούς υπερασπιστές της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας να καταθέτουν στεφάνι στην κομμουνίστρια Ηρώ Κωνσταντοπούλου υποκρινόμενοι πως και αυτοί αγωνίζονται για όσα αυτή έδωσε την ζωή της. Ειλικρινά όπως γράψαμε και ΤΟΤΕ θεωρούμε εξοργιστικά υποκριτικό να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις όσοι κάνουν τα ΠΑΝΤΑ με την ΨΗΦΟ τους για να διατηρηθούμε στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αυτή δηλαδή που ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ τους συντρόφους της Ηρούς Κωνσταντοπούλου και έφερε το σύστημα Αστικής Δημοκρατίας για το οποίο σίγουρα η κομμουνίστρια αγωνίστρια δεν έδωσε την ζωή της. Όποιος θέλει πραγματικά να τιμήσει την ΘΥΣΙΑ της ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ σίγουρα δεν θεωρεί συμμάχους όσους εξολόθρευσαν τους συντρόφους της! 

  • Ο καταλληλότερος αποδεικνύεται ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος στο να διαχειρίζεται ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογίες στην πόλη μας. Εάν δείτε όσους στηρίζουν την προσπάθειά του θα  βρείτε ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές και πολιτικές προτιμήσεις. Το γεγονός πως όλοι αυτοί συνθέτουν την νέα διοίκηση εμάς δεν μας προβληματίζει αφού γνωρίζουμε πως στο ΤΕΛΟΣ σε όλα τα ΘΕΜΑΤΑ οι ΛΥΣΕΙΣ που θα δοθούν έχουν όχι μόνο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ πρόσημο αλλά και κομματικό. Για τον λόγο αυτό και τις μισές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές να πετύχει ο κεντροαριστερός κος Ψυρρόπουλος στο δήμο μας θα είμαστε ευχαριστημένοι. Και αυτό γιατί έχουμε ζήσει την περίοδο 2007-2010 όπου η κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας όχι μόνο δεν εφάρμοσε καμία ΔΕΞΙΑ πολιτική αλλά έφερε σε θέσεις ευθύνης όλους εκείνους τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους που βολεύτηκαν στο σύστημα Κώστα Καραμανλή που οδήγησε μία ώρα αρχύτερα σε χρεοκοπία την χώρα μας. Έτσι για εμάς η μετέπειτα στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και των στενών του συνεργατών να στηρίξουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ουδόλως μας εντυπωσίασε αφού τον θεωρούσαμε πάντα έναν πολιτικό που δεν εξέφραζε της πάγιες θέσεις της ΔΕΞΙΑΣ για τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας. Στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως στον δυτικό κόσμο  δεν έχουν τύχει πολιτικοί που επιχειρούν να καταστήσουν τις χώρες τους ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ πολύ απλά γιατί οι εποχές άλλαξαν! Θα το καταλάβουν και οι εδώ Ρωσοψεκασμένοι εάν και εφόσον έρθει η στιγμή να συγκυβερνήσουν ! 

  • Η χθεσινή ανακοίνωση της ΔΑΣ - ΟΤΑ δεν έγινε σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ θέμα πέρα από τα εδώ αριστερά site που διαχρονικά υιοθετούν τα ΨΕΜΑΤΑ των κομμουνιστών χωρίς να ζητούν ποτέ αποδείξεις για τις αίολες καταγγελίες! Θεωρούμε πως οι ΜΟΝΙΜΟΙ εργαζόμενοι του δήμου μας δεν φοβούνται να αναφέρουν ΔΗΜΟΣΙΑ εάν δέχονται πιέσεις από τον οιοδήποτε για να πράξουν το καθήκον τους και να εκλέξουν ένα Δ.Σ που να τους εκπροσωπεί. Η ανακοίνωση της ΔΑΣ - ΟΤΑ και οι εκφράσεις τους "έβαλαν για δουλειά" μάλλον πρέπει να αφορούν την περίοδο διακυβέρνησης του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή όπου η κομματική ιδιότητα ήταν διαβατήριο για είσοδο στην μισθοδοσία του δήμου μας. Από τότε οι εποχές άλλαξαν και ο αριθμός των εργαζομένων αλλά και η ΕΠΙΛΟΓΗ τους δεν βαρύνει τον εκάστοτε δήμαρχο για αυτό και όπως καταλαβαίνουν οι πολλοί το ΣΕΔΗ παραμένει ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ παρόλο που από την εποχή Κιντή έχουν αλλάξει πέντε δήμαρχοι! Ας αφήσουν λοιπόν την στοχοποίηση συγγενικών προσώπων του δημάρχου Ηλιούπολης αυτοί που λατρεύουν "πατερούληδες" και επιχειρούν για ακόμη μια φορά να λασπώσουν μια διοίκηση που ασχολείται για να λύνει τα προβλήματα των πολλών και όχι να εξυπηρετεί τις ιδεοληψίες των ολίγων! 

  • Εύκολο το δίλημμα εάν τεθεί ποτέ ποιος είναι πιο ικανός να κερδίσει ως υποψήφιος δήμαρχος τον νυν στις κάλπες του 2028. Ο Γιάννης ή ο Γιώργος με τον πρώτο να πλεονεκτεί για λόγους που θα εξηγήσουμε ένα ποτέ επιβεβαιωθεί ένα ακόμα φαντασιακό σενάριο των κομμουνιστών της ΔΑΣ- ΟΤΑ. 


  • Επανεμφάνιση της συλλογικότητας που "προασπίζει" την επιχειρηματικότητα της πόλης εάν και πιστεύει στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Πάντως η δωρεάν διαφήμιση από τοπικά site που υπηρετούν τα άκρα εμάς για ακόμη μια φορά μας δικαιώνει στα μάτια των αναγνωστών μας. Αυτών που πλέον μας οδηγούν και δεν τους οδηγούμε στις συμμαχίες που αναπτύσσουμε αφού για εμάς ο ΣΚΟΠΟΣ "αγιάζει" τα μέσα! Και ο σκοπός μας είναι να αντιληφθούν οι πολλοί πως ο δήμος μας έμεινε πίσω τόσα χρόνια επειδή υπήρχαν φοβικές διοικήσεις που παραχωρούσαν μέρος της ΕΞΟΥΣΙΑΣ τους σε τιποτένιους! 

  • Τελικά πρέπει να είμαστε πολλοί "τυχεροί" αφού όσοι μας έχουν απειλήσει ως δια μαγείας "εξαφανίζονται". Κάποτε βέβαια η "τύχη" θα μας γυρίσει την πλάτη , άρα μην σπαταλάμε τον χρόνο μας με ανούσια πράγματα,  ίσως ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με ό,τι μας κάνει την ζωή μας καλύτερη! Τι είναι αυτό θα πει κάποιος; Στον καθένα διαφέρει , σε εμάς είναι ........... 

  • Στις 30/9/2024 υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρία η διοίκηση του δήμου μας! Εκτός που καθυστέρησε το κόστος των 36.000 ευρώ μας φαίνεται υπερβολικά μικρό για την εργασία που πρέπει να γίνει. Σε κάθε περίπτωση ο καλός καιρός έως τώρα ευνοεί την διοίκηση που αμέλησε να ρυθμίσει γρηγορότερα μια εργασία που θα έπρεπε αρχές Οκτώβρη να ολοκληρώνεται. Για ακόμη μια φορά πάντως όταν μια δουλειά πρέπει να γίνει γρήγορα προτιμάτε ο ιδιώτης. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα κινηθεί ο συγκεκριμένος αφού εάν το έκανε ο δήμος με τους υπαλλήλους του θα ασχολούνταν με αυτό μισό χρόνο! Ελπίζουμε έως το τέλος του μήνα οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί εάν και μέχρι σήμερα δεν είδαμε πουθενά να έχουν ξεκινήσει. Τα φρεάτια ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης είναι φραγμένα από φερτά υλικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...