Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Χατζηγεωργίου




Σε ηλικία 67 ετών, έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Χατζηγεωργίου, έπειτα από μια μακρά και γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο και όσους τον γνώριζαν προσωπικά ή επαγγελματικάΟ Τάσος Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, συνέχισε την ακαδημαϊκή του πορεία στην Πάντειο Σχολή, όπου απέκτησε πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές το 1988. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 1981, εργαζόμενος σε εφημερίδες όπως «Η Αυγή» και «Μεσημβρινή», ενώ αργότερα συνέβαλε στο δυναμικό του «Ελεύθερου Τύπου».




Από το 2004, εντάχθηκε στο ραδιοφωνικό τμήμα της ΕΡΤ, όπου εργάστηκε αδιάλειπτα μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2021. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν βαθιά για την αφοσίωσή του στους κανόνες δεοντολογίας, το επαγγελματικό του ήθος και την ειλικρινή συναδελφική του στάση. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τη λύπη του για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου, εξήρε το έργο και την παρουσία του στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Τάσο Χατζηγεωργίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 9:45 το πρωί, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπου φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...