Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Κασσελάκης στη σύσκεψη των υποψηφίων προέδρων


Θετική στο να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των υποψηφίων Προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται η πλευρά του υποψηφίου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του.
Ο κ. Κασσελάκης φέρεται να επιθυμεί να οριστούν κανόνες και να υπάρχει ένα ορισμένο και αξιοπρεπές πλαίσιο της προεκλογικής κούρσας χωρίς απειλές διαγραφών.

Μάλιστα, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, η πλευρά Κασσελάκη αντιτείνει η συνάντηση να γίνει αύριο το πρωί στις 10:30 αντί για τη μία το μεσημέρι, ώστε να δώσει και ο ίδιος το παρών στην σύσκεψη.

Τελικά, ωστόσο, λόγω αδυναμίας να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των ενδιαφερομένων για την ώρα, ο κ. Κασσελάκης θα παραστεί όποτε οριστεί η σύσκεψη, η οποία οδεύει προς αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...