ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου απηύθυνε, ενόψει των εκλογών, το ακόλουθο μήνυμα προς τους κατοίκους της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

«Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Οι σημερινές (18/5) εκλογές σηματοδοτούν για όλους εμάς τους κατοίκους της Ηλιούπολης, μια καινούργια αρχή για την πόλη στην οποία ζούμε.

Απόφασή μας είναι, με τη δική σας συμμετοχή, να πάμε την Ηλιούπολη μπροστά είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν αυτοί που επιμένουν να την κρατούν στο παρελθόν.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Στο δικό μας χέρι είναι, με την ψήφο μας, να τους αφήσουμε εκεί που έχουν επιλέξει να βρίσκονται, στο παρελθόν του οποίου τις πρακτικές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Εμείς, δεν υποσχόμαστε και δεν πρόκειται να σας γεμίσουμε με «θα». Έχουμε μάθει να σας κοιτάμε στα μάτια, να σας σεβόμαστε και να είμαστε δίπλα σας στην καθημερινότητα και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Έχουμε τη γνώση των προβλημάτων, την εμπειρία που χρειάζεται και ξέρουμε τις σύγχρονες λύσεις που απαιτούνται για να βελτιώσουμε, να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε το έργο για μια Ηλιούπολη με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η Ηλιούπολη πρέπει και μπορεί να αλλάξει, να πάει μπροστά στο μέλλον που όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε τώρα για μας και τα παιδιά μας.

Η Ηλιούπολη έχει ανάγκη από Δήμαρχο για να κάνει δουλειά και όχι από Δήμαρχο για να βρει δουλειά.

Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι η ασπίδα στα προβλήματα του πολίτη και να υπηρετεί την πόλη και όχι η πόλη και οι πολίτες να υπηρετούν το Δήμαρχο.

Απόφασή μας είναι να αφήσουμε τα πολλά λόγια στην άκρη και να κάνουμε μαζί σας πράξη το σχέδιο και το όραμα που έχουμε για την πόλη μας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Σας ευχαριστώ

Τάσος Ευσταθίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: