ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελευταία στιγμή προσέρχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι θλιβερή και πάλι η εικόνα ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξή του!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τελευταία στιγμή προσέρχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι θλιβερή και πάλι η εικόνα ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξή του!

Ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του σημερινού δημοτικού συμβουλίου και η εικόνα ήταν αυτή που βλέπετε! Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μόνο ο επικεφαλής της  "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης"  κος Αλέξανδρος Μπουγάς και έως τις 17:00 που παραμείναμε στην αίθουσα είδαμε  να προσέρχονται σε αυτήν,  τον τέως δήμαρχο Ηλιούπολης  κ. Γιώργο Χατζηδάκη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αντζινά , την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κα Κορμά , τον νυν δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Φωτεινή πόλη" κ. Δημήτρη Ευαγέλλου ,  & τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης κ. Γιώργο Φύτρο.

Συναντήσαμε επίσης τον πρόεδρο του ΕΣΗ κ. Αθανάσιο Μπίρλη,  που ακόμα ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό εξαιτίας αναίτιας δολοφονικής  επίθεσης που δέχθηκε πριν αρκετό καιρό στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας,  χωρίς ουδείς έως σήμερα να έχει τιμωρηθεί για αυτήν , και ανταλλάξαμε απόψεις για μια πραγματικότητα που βιώνουν εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας , και είναι ζοφερή! 




Το δημοτικό συμβούλιο φυσικά και ξεκίνησε με μισή τουλάχιστον ώρα καθυστέρησης,  και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη , ενώ για τις εντάσεις που έχουν ήδη δημιουργηθεί θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ! 

Η διοίκηση πιστή στο να δυσκολεύει και την δική μας "δουλειά" , εξακολουθεί και δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή όλου ή τμήματος της συνεδρίασης σε κανένα τοπικό ΜΜΕ πέραν από το κανάλι που έχει φτιάξει στο youtube , και βέβαια όπως έχουμε γράψει τουλάχιστον δέκα φορές έως τώρα,  εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να παρακαλάμε για κάτι που και η διοίκηση Βαλασόπουλου αλλά και η διοίκηση Χατζηδάκη μας το παρείχε . Αφού ως διοικήσεις  δεν είχαν να φοβηθούν και πολλά από όσα "ξεστόμιζαν" εκεί μέσα. Δεν μας έλεγαν δηλαδή  τερατώδη ψέματα στα δημοτικά συμβούλια , σαν και αυτό που ακούσαμε σήμερα από τον δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο πως τάχα ο Δήμος Πατρέων ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ! 




Να θυμίσουμε εμείς που αποδεδειγμένα είμαστε Αντικομμουνιστές,  πως ο εκεί κομμουνιστής δήμαρχος κος Πελετίδης παρέλαβε ΧΡΕΗ 23 εκατομμυρίων ευρώ,  και όχι πλεόνασμα σαν τον κ. Στάθη  Ψυρρόπουλο , και όσο και εάν διαφωνούμε με την ιδεολογία που ο κος Πελετίδης υπηρετεί έως και σήμερα έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από δημάρχους που μάλλον αντιλαμβάνονται τον καπιταλισμό στρεβλά , και θεωρούν πως πατώντας σε δύο βάρκες θα φέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες τους. 








Καλές οι τοποθετήσεις των κυρίων Χατζηδάκη, Μπουγά, Ευσταθίου , Παπαδάτου που ακούσαμε. Μείνετε συντονισμένοι θα σχολιάσουμε κάποια τερατώδη ΨΕΜΑΤΑ που ακούστηκαν για ακόμη μια φορά από την πλευρά της νυν διοίκησης ( αυτό με τον δήμο Πάτρας το πιστεύουν ΜΟΝΟ "Κασιδιάρηδες) και θα υπάρξει αναλυτικότερο ρεπορτάζ για ένα θέμα που ΑΦΟΡΑ όλες και όλους τους συνδημότες μας! 

  • Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των εργασιών πέριξ του ΚΥΤ Υμηττού την μεγάλη εβδομάδα

Ωραίος ο συνδημότης μας δεν εμπιστεύεται την κρατική ΔΕΗ,  ούτε και εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ ιδιωτικοποίησή της . Για το ΚΥΤ Υμηττού οι θέσεις μας είναι γνωστές . 22 χρόνια μετά είναι αφέλεια να πιστεύει κάποιος πως το κράτος θα διώξει από εκεί το ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΤ Υμηττού όσες δικαστικές αποφάσεις και εάν υπάρξουν,  καμία ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να διώξει μια ΚΡΑΤΙΚΗ δομή που θεωρούν όλες οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει έως σήμερα απαραίτητη  για τον δήμο μας! Για εμάς η αναβάθμιση και η υπογειοποίηση του ΚΥΤ Υμηττού θα ολοκληρωθεί έστω και εάν στους δρόμους της πόλης βγουν χιλιάδες και όχι τα 100-200 άτομα που αντιδρούν. Ο κος Χορόζογλου πάντως δείχνει πως άδολα και χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος ασχολείται με ένα θέμα πεπεισμένος πως το ΚΥΤ Υμηττού είναι επιζήμιο για την υγεία των συνδημοτών μας , κάτι που εμείς δεν πιστεύουμε. Το μόνο που υποβαθμίζεται όπως και με όλες τις εγκαταστάσεις μέσα στη Β΄ Ζώνη Υμηττού είναι οι περιουσίες ιδιωτών που και αυτές έχουν γίνει μέσα πρώην δασική έκταση και κάποιες εξ΄ αυτών πληρώνουν πρόστιμα διατήρησης αυθαιρέτου. Γιατί οι επονομαζόμενες "νομιμοποιήσεις" στην ουσία αυτό σημαίνουν εάν δείτε τα χαρτιά σας όσοι έχετε τακτοποιήσει - "νομιμοποιήσει"   εκ των υστέρων κάποιο ημιυπαίθριο χώρο ακινήτου σας,   έχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που ισχύει η  "τακτοποίηση",  που σημαίνει "ομηρία"  για ψηφοθηρικούς λόγους! Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό οσονούπω αλλάζει! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


Στάθης Ψυρρόπουλος : Κα Σερέτη δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε , μας κυνηγάνε οι προμηθευτές σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: